Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

QUOTE(Lusasita @ 2013 02 21, 01:03)
reikia skaiciuo nuo centro tos 'spirales" yra 8 , tai motyvu yra 8 saules kliose. jei nori dvigubo suales klioso mezgi 16 

aaa, tai aš ne taip tuos motyvus skaičiavau doh.gif Aš skaičiavau pabaigoj servetėlės tuos lapus ir galvojau, kad vienas lapas priklauso vienam motyvui. Nors pagal piešinį, tai lyg taip ir yra, kur paryškintas vienas motyvas g.gif Tai pas mane tada irgi 8 motyvai bus.

Nu žodžiu mezgu, kai kas gausis pasirodysiu smile.gif

Beje, o tą dirželį-juostą jūs prisiūnat, ar kokias kilputes dar primezgat, kad jis laikytusi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MERENGE: 21 vasario 2013 - 10:29
O mezgant tą Dite II servetėlę, visi užmetimai eina paprastai? kad kitoj eilėj juos mezgant liktų skylė?
Atsakyti
jei gerai supratau,Uzmetima dedi normaliai kaip rekia,taigi skyles ir sudaro serveteles rasta.

Si servetele yra isanalizuota visa,pamenu kai pati mezgiau daug kur kliuvau,bet temoj viskas paaiskinta smile.gif
Atsakyti
Labas.noriu paklausti jusu vieno klausimo kaip jus mezgat,o veliau kažkaip istraukiat siula ir surenkat akis.aš nesuprantu kaip megzti pradzia kad tas siulas issitrauktu.

Ps. Tikiuos kad supratote k ax.gif a norejau paklaust
Atsakyti
QUOTE(jurvilte @ 2013 02 22, 22:50)
Labas.noriu paklausti jusu vieno klausimo kaip jus mezgat,o veliau kažkaip istraukiat siula ir surenkat akis.aš nesuprantu kaip megzti pradzia kad tas siulas issitrauktu.

Ps. Tikiuos kad supratote k ax.gif a norejau paklaust

ta prasme kai pradžią pradedi g.gif
aš užsidėjau visai kitokiais storesniais siūlais ir pamezgiau porą eilių,o raštą pradėjau sijono siūlais,kai jau reikėjo megzti liemenį,tiesiog ant virbalo mezginio akis surinkau,o tą kitokį siūlą nuardžiau smile.gif
Atsakyti
Dekui uz patarima,bet as nesulaukus sestadieni nulekiau pas švogerka konsu
ltacijos
Atsakyti
va mano dar veina moherinuke user posted image
Atsakyti
Na ir aš apsirodysiu ir šioje temelėje su savo debiutu servetėlinėse moheriukėse smile.gif

http://public.fotki....e/abcd0008.html
Atsakyti
Labai dailus darbelis , Panele J , gerai , kad reglanas be siūlių thumbup.gif
Mininga , o rankovyčių nebus ? Jūsų irgi šaunus mezginukas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė J @ 2013 03 04, 10:12)
va mano dar veina moherinuke user posted image

LABAI,LABAI GRAZU smile.gif
Kaip jus mezgat rankoves?
Atsakyti
Paprastuoju mezgimo budu - rankoves mezgu kaip rankoves :-D
Atsakyti