Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

Edditocka, jūsų suknelės spalva nereali bigsmile.gif Aš su tokiais siūlais kaip tik dabar mezgu dramblio kaulo spalvos suknelę ax.gif Kažkaip neužkliuvo tas netolygumas, bet gal todėl, kad šviesūs, ne taip krinta į akis g.gif Tik dėl vieno gaila, kad kanda doh.gif Ale kadangi tai mano pirmas blynas, tai investuot daug nenorėjau, ištversiu kaip nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2013 01 31, 15:18)
Edditocka, jūsų suknelės spalva nereali  bigsmile.gif Aš su tokiais siūlais kaip tik dabar mezgu dramblio kaulo spalvos suknelę  ax.gif Kažkaip neužkliuvo tas netolygumas, bet gal todėl, kad šviesūs, ne taip krinta į akis  g.gif Tik dėl vieno gaila, kad kanda  doh.gif Ale kadangi tai mano pirmas blynas, tai investuot daug nenorėjau, ištversiu kaip nors  biggrin.gif

Ačiū!
Gal ir dėl spalvos tas siūlas išryškėja. Man pasisekė, man vilna net nelabai kanda, čia jau priklauso, kiek oda jautri. smile.gif Aš irgi galvojau, kad pirmą suknelę megsiu iš pigesnių siūlų. Bet kitai suknelei jau tiek laiko nebeturėsiu, ir kantrybės gal irgi (mezgiau labai ilgai - apie 1,5 metų, nes teko ir ardyti sijoną, o suprantate, kaip lengva ji išardyt doh.gif; po to ilgai ji laukė mano įkvepimo, bet pagaliau baigta biggrin.gif ).
Atsakyti
Po ilgu sios temos skaitymu ir jusu konsultaciju, po ne vieno ardymo,bet jau is as galiu pasirodyti savo pirmaja mocherinuke, tik sijonas, bet mezgu suknele...
Gal dar kuri galit patart kaip isiminet rankoves\
Norejau pasirodyt kas gavosi,bet niekaip nerandu kaip ikelti nuotraukas... schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas nors paaiskins kaip nuotraukas ikelt\
Atsakyti
Sveikutės,

prakonsultuokit prašau mane smile.gif MEzgu suknytę metų mergaitei, iki krūtinės bus lygus raštas, o nuo krūtinės servetėlės raštas. Kaip jūs mezgat, kad paskui būtų galima ties krūtinę įverti plačią juostą surišimui? biskį pasimečiau dabar ties šituo klausimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida.u @ 2013 02 01, 20:45)
Gal kas nors paaiskins kaip nuotraukas ikelt\

čia pasiskaitykit
Atsakyti
antroji mano mocherinuke, mazajai mano princesytei. deja turiu tik tokia buitine foto 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2013 02 02, 22:57)
antroji mano mocherinuke, mazajai mano princesytei. deja turiu tik tokia buitine foto 4u.gif
user posted image

kaip grazu 4u.gif zaviuosi
noreciau ir as pradeti megsti tokias sukneles, gal pradziai nuo sijonuko dukrytei pradesiu.
todel norejau jusu paklausti, kokie siulai, kokio storio virbalus naudojote, ir kiek cm valas buvo, nes ruosiuosi viska jau susipirkti.
Atsakyti
siuliuku pavadinimo nepasakysiu. pirkau is maximos kazkokius mocherinukus kai buvo nuolaida. mezgiau is ju abiem savo dukrom sukneles. viresniajai jau taip pat numegzta, bet nepabaigtas pasijonis. pasirodysime veliau.

zodziu mazajai jau siuliuku pritrukau, virsu duriau su baltais.

virbaliuku turiu nuo 2.5 iki 5. jei gerai prisimenu kogero apacia suknios 3.5 arba 4numeriuku. virsus su paciais maziausiais 2.5.
pas mane pas visus standartinio 80cm valas.

esu tik 2.5 virbalams vala pasitrumpinusi. pirkau bambukinius. valiuka nukerpu, ji pasitrumpinu, kad patogu butu megzti apvaliai. man regis iki 40cm. ir atgal uzmoviau vala ant virbaliuko. neradau nusipirkti iskart tokio mazo ilgio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 03 vasario 2013 - 11:53
QUOTE(kvartetas @ 2013 02 03, 13:52)
siuliuku pavadinimo nepasakysiu. pirkau is maximos kazkokius mocherinukus kai buvo nuolaida. mezgiau is ju abiem savo dukrom sukneles. viresniajai jau taip pat numegzta, bet nepabaigtas pasijonis. pasirodysime veliau.

zodziu mazajai jau siuliuku pritrukau, virsu duriau su baltais.

virbaliuku turiu nuo 2.5 iki 5. jei gerai prisimenu kogero apacia suknios 3.5 arba 4numeriuku. virsus su paciais maziausiais 2.5.
pas mane pas visus standartinio 80cm valas.

esu tik 2.5 virbalams vala pasitrumpinusi. pirkau bambukinius. valiuka nukerpu, ji pasitrumpinu, kad patogu butu megzti apvaliai. man regis iki 40cm. ir atgal uzmoviau vala ant virbaliuko. neradau nusipirkti iskart tokio mazo ilgio.

aciu labai
o kiek siulu sunaudojote tokiai suknutei, kaip mazosios? gal m geriau parasykite, jei pamenate?
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2013 02 02, 21:57)

labai puosniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2013 02 02, 21:57)
user posted image

Wow, super atrodo. Labai patinka kad liemuo durtas šiek tiek aukščiau thumbup.gif Tik kodėl mažoji tokia susirūpinus bigsmile.gif
Atsakyti