Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

Ruosiausi vasarai smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zemgulė @ 2013 01 28, 21:42)

Suknutė daili, o/bet/tačiau taip ir bus, be apatinuko? g.gif Nenoriu įžeisti, bet liemenėlė persimato labai negražiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemgulė @ 2013 01 28, 23:42)

Labai gerai parinkote sijonuko plotį , nėra per daug kliošo , kas daugumoje atvejų gražu tik labai aukštoms ir plonoms . Kaip supratau 12 motyvų po ?? akių , ?? eilių , Apačioje ?? akių , ?? raštas . Įdomus tas megztas antras sijonukas vietoj pasijonio . Jei parašytumėt kas ??? , padėtumėt su skaičiavimais mažai mezgusioms .
Ačiū .
Atsakyti
Vasarą baigiau savo pirmąją mocherinukę. Ačiū Amadei už patarimus pačioje pradžioje. 4u.gif Darbas buvo ilgas, tik dėl vieno gailiuosi - dėl siūlų, pirkčiau kitokius, lygesnis viršaus raštas būtų.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kristina A-A @ 2013 01 24, 19:27)

Siuliukai drops Kid silk ,tik niekaip nepavyksta baigti,nes siulu parduotuve cia pas mane uzdaryta,nes pardaveja serga doh.gif o nagai niezti negaliu.
Labai patiko si servetele man ax.gif

daili suknele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemgulė @ 2013 01 28, 23:42)

spalvytė vasariška, dailiai numegzta, bet blush2.gif gal ir įdomi idėja iš apačios vietoj pasijonio toks pats megztas pasijonis, bet čia jis nesižiūri schmoll.gif ir rankovytės baltai apnertos nesižiūri schmoll.gif

Asmeniškai man žiauriai gražiai būtų su pasuknele nuo pat viršutinės dalies, t.y. nuo pečių. Žaismui galima parinkti vieną kartą baltą, kitą-žydrą, trečią-mėlyną ax.gif viena suknelė su skirtingos spalvos pasuknele nenuobodi, kaskart ta pati bet ir kita rolleyes.gif

O tai kyšančiai baltai siūlyčiau primegzti viršų ir turėsit nuostabią baltą vasarinę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 01 30, 19:02)
spalvytė vasariška, dailiai numegzta, bet  blush2.gif gal ir įdomi idėja iš apačios vietoj pasijonio toks pats megztas pasijonis, bet čia jis nesižiūri  schmoll.gif ir rankovytės baltai apnertos nesižiūri  schmoll.gif

Asmeniškai man žiauriai gražiai būtų su pasuknele nuo pat viršutinės dalies, t.y. nuo pečių. Žaismui galima parinkti vieną kartą baltą, kitą-žydrą, trečią-mėlyną  ax.gif viena suknelė su skirtingos spalvos pasuknele nenuobodi, kaskart ta pati bet ir kita  rolleyes.gif

O tai kyšančiai baltai siūlyčiau primegzti viršų ir turėsit nuostabią baltą vasarinę  mirksiukas.gif

Pritariu kiekvienam žodžiui drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš tikrai ne iš blogos valios rolleyes.gif gražu, bet kažko trūksta, kažko per daug ir kažks ne taip, o moterytė nagingas rankas turi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Edditocka @ 2013 01 30, 00:21)
Vasarą baigiau savo pirmąją mocherinukę. Ačiū Amadei už patarimus pačioje pradžioje.  4u.gif Darbas buvo ilgas, tik dėl vieno gailiuosi - dėl siūlų, pirkčiau kitokius, lygesnis viršaus raštas būtų.
user posted image

O kokie siūlai netiko ?
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 01 30, 21:02)
spalvytė vasariška, dailiai numegzta, bet  blush2.gif gal ir įdomi idėja iš apačios vietoj pasijonio toks pats megztas pasijonis, bet čia jis nesižiūri  schmoll.gif ir rankovytės baltai apnertos nesižiūri  schmoll.gif

Asmeniškai man žiauriai gražiai būtų su pasuknele nuo pat viršutinės dalies, t.y. nuo pečių. Žaismui galima parinkti vieną kartą baltą, kitą-žydrą, trečią-mėlyną  ax.gif viena suknelė su skirtingos spalvos pasuknele nenuobodi, kaskart ta pati bet ir kita  rolleyes.gif

O tai kyšančiai baltai siūlyčiau primegzti viršų ir turėsit nuostabią baltą vasarinę  mirksiukas.gif

as taip pat pritariu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 01 30, 21:02)

Na,aš gal taip kardinaliai visko nekeisčiau ax.gif Tiesiog užsidėčiau ištisą baltą apatinį ir vaizdas visai kitoks būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2013 01 31, 10:36)
O kokie siūlai netiko ?

Yarn Art KID MOHAIR (70%KidMohair, 30%Polamid)
Atsakyti