Gaila,kad tema apmirus,,,bet gal sulauksiu atsakymo,nes nezinau ka daryt...Mezgu sijona pagal DITE 2 scema ir ties 60 eile pas mane jau 1.200 akiu ...Ar gali taip buti....Mezgu sau,pradejau nuo 144 akiu...
Gal kas nors mezge pagal sita schema,parasykit,prasau...
QUOTE(Vaida.u @ 2013 01 16, 16:48)
Gaila,kad tema apmirus,,,bet gal sulauksiu atsakymo,nes nezinau ka daryt...Mezgu sijona pagal DITE 2 scema ir ties 60 eile pas mane jau 1.200 akiu ...Ar gali taip buti....Mezgu sau,pradejau nuo 144 akiu...
gali,jeigu pradėjote raštą ir toje eilutėje užsidėjo dar akių ir gavosi daug motyvų
taip gavosi man ir finale turiu labai garbanotą sijoną,net nežinau ar jis man dar patinka,nebuvau net užsidėjusi
aš pradėjau atrodo su 130 akių ir nuo 9 eilutės(bijojau,kad trūksiu ilgio) ir gavau 35 motyvus,o sočiai ir 25 būtų užtekę
vis per tą gopšumą,kad bus mažas garbanotumas
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 01 16, 18:23)
gali,jeigu pradėjote raštą ir toje eilutėje užsidėjo dar akių ir gavosi daug motyvų
taip gavosi man ir finale turiu labai garbanotą sijoną,net nežinau ar jis man dar patinka,nebuvau net užsidėjusi
aš pradėjau atrodo su 130 akių ir nuo 9 eilutės(bijojau,kad trūksiu ilgio) ir gavau 35 motyvus,o sočiai ir 25 būtų užtekę
tai vat ir as to paties bijau,kad neuzsidesiu.Pas mane ir rastas net nesimato per ta daugybe motyvu... net nezinau ka daryt...gal ardyt,bet jau siulu turbut nepanaudosiu tu paciu...
QUOTE(Vaida.u @ 2013 01 16, 19:47)
tai vat ir as to paties bijau,kad neuzsidesiu.Pas mane ir rastas net nesimato per ta daugybe motyvu... net nezinau ka daryt...gal ardyt,bet jau siulu turbut nepanaudosiu tu paciu...
O jus irgi pagal DITE mezget,nuo kurios eiles pradejot\ ir kokio ilgio gavos\
QUOTE(Vaida.u @ 2013 01 16, 16:48)
QUOTE(Vaida.u @ 2013 01 16, 19:06)
O jus irgi pagal DITE mezget,nuo kurios eiles pradejot\ ir kokio ilgio gavos\
tik neparašė nuo kelintos eilutės pradėjo
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 01 16, 21:40)
tik neparašė nuo kelintos eilutės pradėjo
as tai pradejau nuo 14 eiles , dabar jau sunku suskaiciuoti kiek akiu...kazkur1.200 nezinau ka daryt... nenorejau tokio stipriai plataus...
Gal kuri galit patart pagal kokia schema butu nesudetinga megzt ir nesigautu tiek daug plocio...
buciau labai dekinga
QUOTE(Lusasita @ 2013 01 05, 00:34)
nagi mezgiau ta servetele - sijonuka. bet pradejau nuo 25 eiles berods tai tu sujungtu dalykiuku nesiaiskinau
o tie MZ Mv su skaiciuku sako, kiek akuciu nedamegzti iki naujos rasto eilutes arba kiek akuciu dar ismegzti gerai, pradejus nauja eilute.... velgi kuris ka reiskia Kazkaip mezgu ziuredama pagal rasta ir nefiksuoju
o tie MZ Mv su skaiciuku sako, kiek akuciu nedamegzti iki naujos rasto eilutes arba kiek akuciu dar ismegzti gerai, pradejus nauja eilute.... velgi kuris ka reiskia Kazkaip mezgu ziuredama pagal rasta ir nefiksuoju
Kokio ilgio sijonas jum gavos pagal sia schema,mezgant nuo 25 eiles\
QUOTE(Zemgulė @ 2013 01 20, 17:29)
Labai grazi suknele grazus rastelis
labai grazi suknele
QUOTE(Zemgulė @ 2013 01 20, 16:29)
Nuostabi suknytė viskas taip dera ir siulai ir raštas...