Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

Gaila,kad tema apmirus,,,bet gal sulauksiu atsakymo,nes nezinau ka daryt...Mezgu sijona pagal DITE 2 scema ir ties 60 eile pas mane jau 1.200 akiu ...Ar gali taip buti....Mezgu sau,pradejau nuo 144 akiu...
Gal kas nors mezge pagal sita schema,parasykit,prasau...
Atsakyti
QUOTE(Vaida.u @ 2013 01 16, 16:48)
Gaila,kad tema apmirus,,,bet gal sulauksiu atsakymo,nes nezinau ka daryt...Mezgu sijona pagal DITE 2 scema ir ties 60 eile pas mane jau 1.200 akiu ...Ar gali taip buti....Mezgu sau,pradejau nuo 144 akiu...

gali,jeigu pradėjote raštą ir toje eilutėje užsidėjo dar akių ir gavosi daug motyvų mirksiukas.gif
taip gavosi man ir finale turiu labai garbanotą sijoną,net nežinau ar jis man dar patinka,nebuvau net užsidėjusi unsure.gif
aš pradėjau atrodo su 130 akių ir nuo 9 eilutės(bijojau,kad trūksiu ilgio) ir gavau 35 motyvus,o sočiai ir 25 būtų užtekę cool.gif
vis per tą gopšumą,kad bus mažas garbanotumas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 01 16, 18:23)
gali,jeigu pradėjote raštą ir toje eilutėje užsidėjo dar akių ir gavosi daug motyvų  mirksiukas.gif
taip gavosi man ir finale turiu labai garbanotą sijoną,net nežinau ar jis man dar patinka,nebuvau net užsidėjusi  unsure.gif
aš pradėjau atrodo su 130 akių ir nuo 9 eilutės(bijojau,kad trūksiu ilgio) ir gavau 35 motyvus,o sočiai ir 25 būtų užtekę  cool.gif
vis per tą gopšumą,kad bus mažas garbanotumas  doh.gif

tai vat ir as to paties bijau,kad neuzsidesiu.Pas mane ir rastas net nesimato per ta daugybe motyvu... net nezinau ka daryt...gal ardyt,bet jau siulu turbut nepanaudosiu tu paciu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida.u @ 2013 01 16, 19:47)
tai vat ir as to paties bijau,kad neuzsidesiu.Pas mane ir rastas net nesimato per ta daugybe  motyvu... net nezinau ka daryt...gal ardyt,bet jau siulu turbut nepanaudosiu tu paciu... g.gif

O jus irgi pagal DITE mezget,nuo kurios eiles pradejot\ ir kokio ilgio gavos\
Atsakyti
QUOTE(Vaida.u @ 2013 01 16, 16:48)

QUOTE(Vaida.u @ 2013 01 16, 19:06)
O jus irgi pagal DITE mezget,nuo kurios eiles pradejot\ ir kokio ilgio gavos\

mirksiukas.gif tik neparašė nuo kelintos eilutės pradėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 01 16, 21:40)
mirksiukas.gif tik neparašė nuo kelintos eilutės pradėjo  smile.gif

smile.gif as tai pradejau nuo 14 eiles , dabar jau sunku suskaiciuoti kiek akiu...kazkur1.200 nezinau ka daryt... nenorejau tokio stipriai plataus...
Gal kuri galit patart pagal kokia schema butu nesudetinga megzt ir nesigautu tiek daug plocio...
buciau labai dekinga
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 01 05, 00:34)
nagi mezgiau ta servetele -  sijonuka. bet pradejau nuo 25 eiles berods tai tu sujungtu dalykiuku nesiaiskinau  ax.gif
o tie MZ  Mv su skaiciuku sako, kiek akuciu nedamegzti iki naujos rasto eilutes arba kiek akuciu dar ismegzti gerai, pradejus nauja eilute.... velgi kuris ka reiskia  blush2.gif  blush2.gif  Kazkaip mezgu ziuredama pagal rasta ir nefiksuoju

Kokio ilgio sijonas jum gavos pagal sia schema,mezgant nuo 25 eiles\
Atsakyti

4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zemgulė @ 2013 01 20, 17:29)

Labai grazi suknele thumbup.gif grazus rastelis
Atsakyti
QUOTE(Zemgulė @ 2013 01 20, 16:29)

wub.gif
drinks_cheers.gif tikrai labai gražus raštelis wub.gif
Atsakyti
labai grazi suknele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemgulė @ 2013 01 20, 16:29)

Nuostabi suknytė wub.gif wub.gif viskas taip dera ir siulai ir raštas... thumbup.gif
Atsakyti