Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

Dailus darbas, Dziunka! Saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(IRIM @ 2013 01 07, 18:07)
Dailus darbas, Dziunka! Saunuole thumbup.gif

aciu labai
Atsakyti
Orage, nenoriu nieko blogo pasakyti, bet manau nelabai pataiket su dydziu. po metu - dvieju ta suknute ant jusu mergytes ziuresis nuostabiai !! ir nereiketu gal tu storu golfu po tokia suknute g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 09 sausio 2013 - 10:16
sveikutės smile.gif

kaupiuosi ir aš 100 metų tokių grožių mezgimui, bet dabar jau pribrendo reikalas - mažųjų krikštynos vasarą... ir užstrigau ties pačiu pirmu žingsneliu biggrin.gif siūlų pasirinkimas. servetėlinės suknutės man vis tiek gražiausios iš moherio – tokios pūko lengvumo, švelnumo... ir pasiskaičiusi linkstu prie moherio su šilku, bet pasirodo ir to yra visokiausio. gal labiau įgudusios iš patirties patartumėte? blush2.gif kuo skiriasi silkkid ir silkmohair siūlai? ir dar radau va tokius
user posted image pastarųjų sudėtyje net 50 proc šilko, 40 merino vilna, 10 moheris.
šitie man išvis kažkokie prabangūs atrodo smile.gif bet gal ir labai jau šilti? visgi ta merino vilna...
ką rinktis? man svarbiausia kokybė ir siūliuko švelnumas, nes visgi vaikučiams... ir dar - gal išvis kvailai apie moherį galvoju, juk krikštynos tai vidurvasarį... ar neperkais mažylės? nors žiūriu daug kas vasarai moherinukes mezga...
žodžiu labai jau spirgu pradėti, bet be siūlų ir, aišku, jūsų pagalbos - niekaip blush2.gif
ačiū iš anksto 4u.gif

tiesa, servetėlės schemos dar neišsirinkau... svajonėse - suknytės mažylėms ir sau su vienodu servetėlės raštu... tai reiks irgi susirast kažkokią schemutę, kurią gražiai būtų galima patrumpint...
tiesa, ir megzti, ir nerti moku, tik servetėlinės suknutės nėra tekę... o ir tempai mano labai lėti... tai nežinau, kaip čia bus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viduku: 09 sausio 2013 - 15:31
Labas vakarėlis.. perskaičiau visas tris temutes.. išsiaiškinau apie virbalus, siūlus.. išsirinkau schemutę.. ir dabar nesuprantu vieno ženklo.. kas tie X prieš kaikurias eilutes? juos pažymėjau raudonai.
user posted image

beje įkeltų suknelių grožis neišpasakytas.. baltai pavydu.. bet ir aš gal pasieksiu kažko panašaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(`ChimorinkA` @ 2013 01 09, 18:45)
Labas vakarėlis.. perskaičiau visas tris temutes.. išsiaiškinau apie virbalus, siūlus.. išsirinkau schemutę.. ir dabar nesuprantu vieno ženklo.. kas tie X prieš kaikurias eilutes? juos pažymėjau raudonai.
beje įkeltų suknelių grožis neišpasakytas.. baltai pavydu.. bet ir aš gal pasieksiu kažko panašaus smile.gif

`ChimorinkA`, o kokius siūliukus Jūs pasirinkot? labai jau norėčiau ir aš išsirinkti ir kibti į darbelį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viduku: 09 sausio 2013 - 21:07
Sveikos mezgejeles, jau ilgai skaitau sia tema ir as...Labai noriu pabandyti nuzimegzt suknele,bet niekaip neissirenku schemutes...,nors jau net siulus ir virbalus turiu...Gal galit patarti pagal kuria butu nelabai sunku megzt ir ,kuri iseitu kokiu 60 cm. ilgio nuo liemens. smile.gif
Atsakyti
Persiskaiciau visas temutes ir prireikė man pagalbos išsirinkau štai šią servetėlę
ir dabar pastrigau. užsidėjau 168 akis ir kaip prad4jau megzti nuo 5 eilutes. ir nesuprantu, kad gi čia akių skaičius nelabai didėja doh.gif . Gal man nuo kažkur kitur reikia pradėti g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Susena @ 2013 01 11, 12:37)
Persiskaiciau visas temutes ir prireikė man pagalbos išsirinkau štai šią servetėlę
ir dabar pastrigau. užsidėjau 168 akis ir kaip prad4jau megzti nuo 5 eilutes.  ir nesuprantu, kad gi čia akių skaičius nelabai didėja doh.gif . Gal man nuo kažkur kitur reikia pradėti  g.gif

Nieko tokio , pradžioje ir nereikia didėjimo . nuo 11 pradės , galima pradėti ir nuo 9-tos eil.
Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2013 01 11, 11:46)
Nieko tokio , pradžioje ir nereikia didėjimo . nuo 11 pradės , galima pradėti ir nuo 9-tos eil.

Bet po to nuo 19 vel nedideja skaicius g.gif o 25 eilutej viena aki i prieki pamegyt ir tada rasta?
Atsakyti
gaila, apmirusi temelė sad.gif o taip reikia patarimų...
Atsakyti
QUOTE(viduku @ 2013 01 09, 16:29)

Savo vaikui TIKRAI NEMEGSCIAU vidurvasario krikstynoms drabuzeliu is silkmoherio, silkidmoherio ir pan. schmoll.gif Cia jau kategoriska mano nuomone. Vasara vaikui neduok die bus karsta, bet kokiu atveju vaikas paprakaituos - prades kutenti niezeti su tuo moheriu. Siulau virbalus keisti i vaseli ir nusipirkus kokius "Maxi" siuliukus arba balto lino nerti suknute su visa atributika. 100 kartu vaikui bus patogiau su medvilniniais arba lininiais rubeliais vasara. Aisku kiek zmoniu tiek nuomoniu - taciau as sias moherinukes palikciau pavasariui, vasaros paciai pradziai arba pabaigai bei rudeniui.
Atsakyti