Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

QUOTE(La Perla @ 2012 12 17, 10:26)
Terezza - tobula  wub.gif  wub.gif

Ačiū 4u.gif Jūsų pagrimas ypatingai mielas ax.gif
Atsakyti
merginos, gal kurios esat mezgusios ir siu ICE siulu?
Idomu, ar uz tokia kaina galima gauti kazkokia kokybe? g.gif
Atsakyti
ne cia pataikiau:)perkeliau prie sukneliu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliuteee: 17 gruodžio 2012 - 20:35
nu, as vel cia su klausimu.. maniau suprantu schemas ir zenklus, o va pasiemiau pabandyt pamegzt motyva ir stop... gal kas apsvies mane?? ka reiskia tie skaiciukai prieky ir gale pirmu eiluciu? kai buna skliausteliai ir 2x, tai suprantu kartoti motyva.. o cia?? g.gif
ir dar - tuscias langelis cia reiskai ismegzta geraja aki? nes buna, kad nereiskia nieko gi.. tai rombiukas persukta gera akis, o tuscias - tisiog g.a.?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MildukasK: 18 gruodžio 2012 - 17:00
QUOTE(MildukasK @ 2012 12 18, 17:59)
nu, as vel cia su klausimu.. maniau suprantu schemas ir zenklus, o va pasiemiau pabandyt pamegzt motyva ir stop... gal kas apsvies mane?? ka reiskia tie skaiciukai prieky ir gale pirmu eiluciu? kai buna skliausteliai ir 2x, tai suprantu kartoti motyva.. o cia??  g.gif
ir dar - tuscias langelis cia reiskai ismegzta geraja aki? nes buna, kad nereiskia nieko gi.. tai rombiukas persukta gera akis, o tuscias - tisiog g.a.?
user posted image

skaiciukas reiskia geruju akiu skaiciu,koks skaiciukas tiek ir reikia megzti gerom akim,o tuscias langelis tai geroji akis.
Atsakyti
QUOTE(tutsini @ 2012 12 18, 22:43)
skaiciukas reiskia geruju akiu skaiciu,koks skaiciukas tiek ir reikia megzti gerom akim,o tuscias langelis tai geroji akis.

as taip ir numaniau, ale susimeciau del to, kad tuscias langelis ir tie skaiciukai reiskia ta pati?
nu bet dar pasitikslinsiu - 5oj eilutej gale ismegzti 1 gera aki? tada 7oj 3 pries motyva ir 2 po ir t.t? o 15oj eilutej 1g, uzmetimas, 6g, uzmetimas, persukta, uzmetimas, 6g, umetimas?
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2012 12 17, 14:02)
aciu  4u.gif

siulas kid moheris midaros. Kiek sumezgiau nepasakysiu  blush2.gif  nes pastoviai tie siulai naudojami, tai pradetu kamuoliuku yra , imu ir mezgu neskaiciuodama.   blush2.gif  Gal koki 6 kamuoliukai  g.gif

servetele sita https://plus.google....5682?banner=pwa schemutes yra einant toliau

O gal galetumete atsakyti, kiem mazdaug juosmuo cm. , nes noreciau pasiziureti, ar man 8 motyvu uztektu smile.gif O Jus rasta mezgete nuo 25 eilutes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerka: 19 gruodžio 2012 - 12:06
QUOTE(nerka @ 2012 12 19, 12:04)
O gal galetumete atsakyti, kiem mazdaug juosmuo cm. , nes noreciau pasiziureti, ar man 8 motyvu uztektu smile.gif O Jus rasta mezgete nuo 25 eilutes?

as dariau 8 motyvus. tai jei nuo 25 eilutes 13 x 8 =104 . tada ne , man mazai schmoll.gif man reikejo kad gautusi ~130 akiu , pradejau nuo 31 eilutes . liemuo klientes 80 , o manekeno 60 cm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2012 12 19, 18:25)
as dariau 8 motyvus. tai jei nuo 25 eilutes 13 x 8 =104 . tada ne , man mazai  schmoll.gif  man reikejo kad gautusi ~130 akiu , pradejau nuo 31 eilutes .  liemuo klientes 80 , o manekeno 60 cm  mirksiukas.gif

labai JUms aciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2012 12 19, 12:07)
as taip ir numaniau, ale susimeciau del to, kad tuscias langelis ir tie skaiciukai reiskia ta pati?
nu bet dar pasitikslinsiu - 5oj eilutej gale ismegzti 1 gera aki? tada 7oj 3 pries motyva ir 2 po ir t.t? o 15oj eilutej 1g, uzmetimas, 6g, uzmetimas, persukta, uzmetimas, 6g, umetimas?

taip teisingai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2012 12 17, 14:02)
aciu  4u.gif

siulas kid moheris midaros. Kiek sumezgiau nepasakysiu  blush2.gif  nes pastoviai tie siulai naudojami, tai pradetu kamuoliuku yra , imu ir mezgu neskaiciuodama.  blush2.gif  Gal koki 6 kamuoliukai  g.gif

servetele sita https://plus.google....5682?banner=pwa schemutes yra einant toliau

O sioje schemoje tusti langeliai - tiesiog tusti, i juos nereikia kreipti demesio?
Atsakyti
Noriu parodyti savo sesers megzta mano vestuvinę suknelę wub.gif
user posted image
user posted image

Vestuves buvo rugsejo pabaigoje, taigi mohera atliko savo darbą- buvo labai šilta.
Be to čia aš maždaug šeštą mėnesį nestuke.gif wub.gif
Atsakyti