Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

As ir planuoju nusimegzti vestuvem suknele. Tai imsiu medvilne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2012 03 16, 11:18)
As ir planuoju nusimegzti vestuvem suknele. Tai imsiu medvilne smile.gif

O gal butu galima suzinoti konkreciai siulu pavadinimus kokius planuojat rinktis? smile.gif
Atsakyti
vernito medvilne plonas siuliuka smile.gif
Atsakyti
Dukrai pirma serveteline (bandysim krikstytis su ja) tik cia medvilne bambuko user posted image

Atsakyti
o bambuko mezginys netista? idomu kaip ant modeliuko atrodo suknyte is medvilnes ar bambuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2012 03 17, 00:06)
o bambuko  mezginys netista?  idomu kaip ant modeliuko atrodo suknyte is medvilnes ar bambuko  ax.gif

zinok as nezinau ar netysta... kadangi pas jus patirties daugiau nei pas mane tai ko gero bus mane apgavus pardaveja del siuliuku doh.gif
Kai pasiusiu pasijonuka tada aprengsiu ir nufotkinsiu... tada ir idesiu foto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2012 03 07, 10:21)
http://www.siulai.eu...;category_id=27
Apie siuos bambukinius daug diskutavo mezgejos osinkoje - nuomone tokia, kad labai tamposi - numezgi megztini - gauni suknele - todel megzdama is siu siulu dejau kartu ir medvilnini siuliuka -  forma islaike.Mezgant minusas toks,kad kazkaip keistai susukti tie siulai - kimba uz virbalu atskirais siuleliais. Pliusas-mezginys svelnus, gerai krenta.

http://viskopotruput...i-silai_09.html

stai koki pati gavau atsakyma is vienos mezgejeles
Atsakyti
padekit, mezgant iš kid mocheros ar daug patysta mezginys išplovus. aciu
Atsakyti
Sveikos. Bandysiu (bandau) ir as savo panelei numegsti suknute, nu bet niekaip nesuprantu kaip reikia megzti apvaliai virbalais su valu doh.gif uzdedu 80 akiu, nesujungiu mezginio galu smile.gif Gal mano valas per ilgas (50 cm), zodziu kazkas man nesigauna g.gif gal kas patarima koki gera duos, ka as cia negerai darau?
Atsakyti
QUOTE(sawlute @ 2012 03 18, 18:57)
Sveikos. Bandysiu (bandau) ir as savo panelei numegsti suknute, nu bet niekaip nesuprantu kaip reikia megzti apvaliai virbalais su valu doh.gif uzdedu 80 akiu, nesujungiu mezginio galu smile.gif Gal mano valas per ilgas (50 cm), zodziu kazkas man nesigauna g.gif gal kas patarima koki gera duos, ka as cia negerai darau?

man ta pati problema buvo, kol mezgiau nekokybiškais virbalais. Valas kietokas, ir riečias bangom? Siūlyčiau įsigyt kokybiškus virbaliukus.

Nusipirkau 80 cm, ir puikiausiai tada susijunge 64 cm sijonukas
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2012 03 18, 20:32)
man ta pati problema buvo, kol mezgiau nekokybiškais virbalais. Valas kietokas, ir riečias bangom? Siūlyčiau įsigyt kokybiškus virbaliukus.

Nusipirkau 80 cm, ir puikiausiai tada susijunge 64 cm sijonukas

Jo jo, riecias bangom, gaunais kaip "gyvate", nesusijungia ir t.t. 4u.gif O kokie tie kokybiski, gal galite rekomenduoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sawlute @ 2012 03 18, 20:52)
Jo jo, riecias bangom, gaunais kaip "gyvate", nesusijungia ir t.t.  4u.gif  O kokie tie kokybiski, gal galite rekomenduoti? 4u.gif

čia gavau patarimą, kad Addi virbalai geri. Ir tikrai nenusivyliau thumbup.gif - siunčiausi jau dvejus tongue.gif nesinori jų iš rankų paleist, mezgtuką mezgu dabar ratu, taip jie man prilipo... ir džiaugiuos, kad siūt nereiks, ko laaabai nemėgstu smile.gif
Atsakyti