Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

La Perla, nu kaip gražu... wub.gif Noriu tokios, bet mano ir figūra ne tokia kaip Jūsų... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrasa: 28 rugsėjo 2012 - 19:54
Gal kas paaiskinsit, o kaip sujungti is pradziu ant virbalu su zilka akis i rata? Niekaip nesuprantu lotuliukas.gif galima aisku ratu varyt, bet is vienos tik puses tada man aiksu, bet chemose rastas duodamas is gerosios ir blogosios puse tai kaip sujungt akis i rata tada? ar vis tik vienas sonas siunamas buna?
DEKUI
Atsakyti
QUOTE(ingrida+2 @ 2012 10 03, 20:23)
Gal kas paaiskinsit, o kaip sujungti is pradziu ant virbalu su zilka akis i rata? Niekaip nesuprantu lotuliukas.gif galima aisku ratu varyt, bet is vienos tik puses tada man aiksu, bet chemose rastas duodamas is gerosios ir blogosios puse tai kaip sujungt akis i rata tada? ar vis tik vienas sonas siunamas buna?
DEKUI

Dar kilo mintis, o gal reikia tik gerojoj pusej megzt, nemzgama blogojoj?
Atsakyti
QUOTE(ingrida+2 @ 2012 10 03, 21:20)
Dar kilo mintis, o gal reikia tik gerojoj pusej megzt, nemzgama blogojoj?

mezgama ratu ir viena eile pagal schema antra eile vien gerom akim ir tada vel rašto eile ir t.t. jokiu siuliu ir mezgimu pirmyn atgal nereikia
Atsakyti
Sveikos. Mezgineju sijona diteII rastu, bet speju kad ilgio truks, gal mezgejos patars koki rasta butu galima pritaikyti, kad ilgesnis butu sijonas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sawlute @ 2012 10 04, 08:05)
Sveikos. Mezgineju sijona diteII rastu, bet speju kad ilgio truks, gal mezgejos patars koki rasta butu galima pritaikyti, kad ilgesnis butu sijonas  4u.gif

tikrai yra rasyta ir pati rasiau, nes du kartus sita sijona mezgiau.
nuo kazkurios tai eiles kartojau, paskaitinekite temeles atgal, tikrai rasit, o dabar tikrai nepamenu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2012 10 03, 21:40)
mezgama ratu ir viena eile pagal schema antra eile vien gerom akim ir tada vel rašto eile ir t.t. jokiu siuliu ir mezgimu pirmyn atgal nereikia

didelis dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingrida+2: 04 spalio 2012 - 09:39
QUOTE(Sirvita @ 2012 10 04, 09:04)
tikrai yra rasyta ir pati rasiau, nes du kartus sita sijona mezgiau.
nuo kazkurios tai eiles kartojau, paskaitinekite temeles atgal, tikrai rasit, o dabar tikrai nepamenu  4u.gif

Dekui, bandysiu kazka konstruoti 4u.gif
Atsakyti
La Perla, gražu nerealiai bigsmile.gif . Kiek siūlų suėjo tokiam sijonui?
Atsakyti
QUOTE(trixy @ 2012 10 05, 12:54)
La Perla, gražu nerealiai  bigsmile.gif . Kiek siūlų suėjo tokiam sijonui?

aciu, visai suknelei 300 gr 4u.gif
Atsakyti
karts nuo karto vis kyla klausimu kaip atrodytu moherinuke vaseliu... Radau pritrenkianti pavyzdi
user posted image
Atsakyti
Labai grazi suknute, bet mano nuomone, su vaseliu nerta suknute nebutu tokia puri ir lengvute kaip megzta virbalais.
Atsakyti