mano paskutinis kurinelis tik apsirengusi pasirodyti dar negaliu nes pabaigiau visa siula o ilgio man pasirodo truksta apie 5 cm tai dabar nusipirkau siek tiek tamsesnes saplvos siulo ir prinerineju vasiuku apacia :
dar kazkas klause apie mocherinuke vasiuku. as esu nerusi, gavosi labai graziai tik siulo reikia daugiau nei mezgant virbalais, stai ji:
tura klause ir atsakymas buvo kad nebutu plonyte ir azurine. Grieztai priestarauju ir plonyte ir azurine, ir gal dar "azuriskesne" nei virbalais
taip kad, tura, drasiai galite nerti
taip kad, tura, drasiai galite nerti
QUOTE(La Perla @ 2012 08 31, 07:04)
mano paskutinis kurinelis tik apsirengusi pasirodyti dar negaliu nes pabaigiau visa siula o ilgio man pasirodo truksta apie 5 cm tai dabar nusipirkau siek tiek tamsesnes saplvos siulo ir prinerineju vasiuku apacia :
Nuostabu Tik gaila, rašto nesimato. Gal galima iš arčiau? Kažkokio panašaus ne per skylėto kaip tik ieškausi, apžiūrėjus gal ir shemutės kaulysiu
QUOTE(Terezza @ 2012 08 31, 10:41)
Nuostabu Tik gaila, rašto nesimato. Gal galima iš arčiau? Kažkokio panašaus ne per skylėto kaip tik ieškausi, apžiūrėjus gal ir shemutės kaulysiu
taip rasto nesimato, nes cia dar tik iskalbta, bet esme ta kad nuo liemens as platinau iki 1000 akiu ir mezgiau vien gerosiomis o apacioje kur matosi patamsejimas apie 10 cm dejau serveteles rasto 100 motyvu ir iki apacios issiplatino iki beveik 3000 akiu.
Tiek daug platinau liemens kad isgauti pustuma ir optiskai susiaurinti liemeni.
kai jau pabaigsiu apnerti trukstama dali imesiu ir aiskesne foto kur matysis rastas
QUOTE(La Perla @ 2012 08 31, 09:46)
taip rasto nesimato, nes cia dar tik iskalbta, bet esme ta kad nuo liemens as platinau iki 1000 akiu ir mezgiau vien gerosiomis o apacioje kur matosi patamsejimas apie 10 cm dejau serveteles rasto 100 motyvu ir iki apacios issiplatino iki beveik 3000 akiu.
kai jau pabaigsiu apnerti trukstama dali imesiu ir aiskesne foto kur matysis rastas
Ačiū
Ta proga rodausi savo įpusėtą suknią, t.y. sijonas jau numegztas, viršus dar pakeliui. Tiesa, sijoną dar pora cm pailginau.
labai grazios abi.
na va ant manes
Laperla, nuostabiai atrodo
aš saviškę parodysiu, kai bus pasuknelė . Siuvėja tik nuo rytojau atsilaisvina
La Perla, klausimelis tau
po kiek akiu sijono dalies sueminejai i liemeni?
po kiek akiu sijono dalies sueminejai i liemeni?
QUOTE(laumar @ 2012 09 02, 19:42)
Laperla, nuostabiai atrodo
aciu, senokai laukiu taviskes
QUOTE(Sirvita @ 2012 09 03, 09:02)
as mezgiau nuo virsaus reglanu, liemuo buvo 100 akiu o "padariau" 1000. Is vienos ismezgiau 5 akis, pamezgiau pora eiliu ir is vienos po 2. rodos taip. senokai jau tas buvo nes po to sijona mezgiau bet kad is 100 tukstantis tai tikrai
Sveikos
pirmą kartą bandžiau ir aš megzti sijonuką pagal servetėlės schemą Viskas kaip ir į pabaigą jau rutuliojasi, bet vat iškilo klausimas (iš karto atsiprašau, jei jau tai buvo aptarinėta )- kaip užbaigti paskutinę sijono eilę? Ar virbalais geriau, ar vašeliu? Norisi, kad kraštas nebūtų įtemptas arba kaip tik per daug laisvas Pasidalinkit patirtimi, kaip Jūs darot, nerealiosios auksarankės
pirmą kartą bandžiau ir aš megzti sijonuką pagal servetėlės schemą Viskas kaip ir į pabaigą jau rutuliojasi, bet vat iškilo klausimas (iš karto atsiprašau, jei jau tai buvo aptarinėta )- kaip užbaigti paskutinę sijono eilę? Ar virbalais geriau, ar vašeliu? Norisi, kad kraštas nebūtų įtemptas arba kaip tik per daug laisvas Pasidalinkit patirtimi, kaip Jūs darot, nerealiosios auksarankės
QUOTE(rutcka @ 2012 09 08, 14:22)
Sveikos
Suprantu, kad klausimas ne man, bet bent jau aš užbaigiu vąšeliu.