Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

QUOTE(Matelyk @ 2012 05 13, 17:24)
labai reikia pagalbos (rusiškai nesuprantu)  ax.gif
ką reiškia šioje schemoje rytuliukas su viduje esančiu tašku (124 eilė)
ir ką reiškia tie 6 Mv arba 1 Mv, ir 1 Mw

ačiū labai  4u.gif

http://www.supermama... cia yra apie sia servetele kalbeta,daug kur ji apdiskutuota.
https://picasaweb.go...452388294934066 cia angliskas jos aprasymas...
tik paieskokite sioje temojo viskas paaiskinta,serveteles isanalizuotos iki smulkmenu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristina A-A: 14 gegužės 2012 - 00:34
labai gražu man šitoks mezgimas, bet, kai įsižiūriu į schemas- aukštoji matematika g.gif
Atsakyti
jeigu 1 Mv reiškia nukelti neišmegztą akį, ar 6 Mv reiškia, kad reikia nukelti net 6 akis? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2012 05 14, 06:56)
jeigu 1 Mv reiškia nukelti neišmegztą akį, ar 6 Mv reiškia, kad reikia nukelti net 6 akis? mastau.gif

Tas akis reikia ismegzti geromis ir toliau megzti pagal schemute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(labanaktukee @ 2012 05 14, 06:49)
labai gražu man šitoks mezgimas, bet, kai įsižiūriu į schemas- aukštoji matematika g.gif

Pabandyk karteli ir aukštosios matematikos nebebus.. Tikrai tikrai... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarinė mama: 14 gegužės 2012 - 09:01
QUOTE(zyzla @ 2012 05 14, 07:12)
Tas akis reikia ismegzti geromis ir toliau megzti pagal schemute 4u.gif

aciu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2012 05 13, 15:24)

ką reiškia šioje schemoje rytuliukas su viduje esančiu tašku (124 eilė)

Rutuliukas su tašku tai paprastas užmetimas, tačiau sekančioje eilėje iš jo reikia išmegzti dvi akis-vieną gerą ir vieną išvirkščią
Atsakyti
QUOTE(deize @ 2012 05 14, 15:19)
Rutuliukas su tašku tai paprastas užmetimas, tačiau sekančioje eilėje iš jo reikia išmegzti dvi akis-vieną gerą ir vieną išvirkščią

ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagaliau ir as pribrendau siai suknelej. Tik turiu merginos klausimeli...perskaiciau, kad geriausiai megzti is "Kid seta" arba"Kid silk" moheriniu siulu. Gal kas zinot, kur Vilniuj galima nupirkti "Kid seta" juodu maheriniu siulu???
Atsakyti
Prasau dar karta pagalbos...

I pabaiga mano sijonukas is Kid Moherio, isploviau, bet krenta nekaip. Noriu pasiteiraut parasyta ant siulu, kad lygint negalima, bet kaip suprantu kai kurios lygina is moherio sijonukas, ar galit patart kaip viska graziai uzbaigt?
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2012 06 02, 16:57)
Prasau dar karta pagalbos...

I pabaiga mano sijonukas is Kid Moherio, isploviau, bet krenta nekaip. Noriu pasiteiraut parasyta ant siulu, kad lygint negalima, bet kaip suprantu kai kurios lygina is moherio sijonukas, ar galit patart kaip viska graziai uzbaigt?

as tai slapia istampau su adatelem ant ciuziniu, kaip supratau kitos garina su lygintuvu,neprisiliesdamos prie mezginio,bet nemanau kad lygina tiesiogiai.
Atsakyti
As norejau paklausti kiek mazdaug susinaudoja siulu tokiai suknelei moteriskai?
user posted image

Aciu labai uz atsakyma smile.gif wub.gif
Atsakyti