Pasisemti įkvėpimo naujiems darbams įdedu dizainerės Lauros Žukaitės kūrinį.
Nors nėra čia saulės kliošo, bet gal niekas nesupyks jei jos darbelį įdėjau
I TEMA
II TEMA
Naudingos nuorodos:
Megztos servetėlės
Dar apie servetėles
Osinka 1
Osinka 2
Servetėlinės suknelės
Jei kažko naudingo nepaminėjau, prašom papildyti
Papildyta:
Noriu paklausti Son, kokio ilgio išėjo Jūsų sijonukas? (kur rodėtės praeitos temos pabaigoje iš angoros2 siūlų). Dabar pati mezgu iš šių siūlų, noriu pabandymui sijonuką nusimegzti, kad galėčiau iš brangesnių suknelę
Noriu paklausti Son, kokio ilgio išėjo Jūsų sijonukas? (kur rodėtės praeitos temos pabaigoje iš angoros2 siūlų). Dabar pati mezgu iš šių siūlų, noriu pabandymui sijonuką nusimegzti, kad galėčiau iš brangesnių suknelę
esu 164cm. truputi palyginau tai dengė kelius, sumezgiau pusantros matkutes, o siaip jei trumpokas mezgant juosmeni gali pasiilgint t.y. pamezgi geromis akimis į viršu ir formuoji po to juosmeni su guma.sekmes.
senai as sia suknele nuziurineju
QUOTE(son @ 2012 03 12, 17:45)
esu 164cm. truputi palyginau tai dengė kelius, sumezgiau pusantros matkutes, o siaip jei trumpokas mezgant juosmeni gali pasiilgint t.y. pamezgi geromis akimis į viršu ir formuoji po to juosmeni su guma.sekmes.
Ačiū.
Juosmenį jau pamezgiau iš anksto gerom akim (bent dabar taip atrodo, kad bus ilgesnis:)), nes noriu kliošo maždaug nuo klubų. Žiūrėsiu kas gausis
Dar viena naudinga nuoroda:
SERVETĖLINEI SUKNELEI
Beje, visos minėtos nuorodos buvo pasiūlytos mezgėjų ankstesnėse temose, tiesiog perkėliau čia dėl patogumo Gal kam padės, pravers.
SERVETĖLINEI SUKNELEI
Beje, visos minėtos nuorodos buvo pasiūlytos mezgėjų ankstesnėse temose, tiesiog perkėliau čia dėl patogumo Gal kam padės, pravers.
patarkite kokiu serveteliniu rastu megzti suknele kad sijonas pats butu iki pat zemes
Pagaliau galutinis rezultatas (po taisymo, skalbimo ir lyginimo):
QUOTE(IrinaL @ 2012 03 14, 02:51)
NUOSTABI.
IR SUKNELE, IR MODELIS
IrinaL, super
Aciu
labai reikia pagalbos sijonukas gatavas pradedu i virsu megzt ir kaip dabr graziai ja iliemenuot man padekit daugiau patyrusios gal kokia schemute kas turit kaip iliemenuot
Prašau patarkit, planuojam vestuves liepos mėnesį ir norėčiau nusimegzti servetelinę suknelę bet nežinau kokius siūliukus reikėtų rinktis, nes manau kad su mochera būtų karšta ar ne? kas turit daugiau patirties prašau Jūsų pagalbos.
QUOTE(tutsini @ 2012 03 15, 20:20)
Prašau patarkit, planuojam vestuves liepos mėnesį ir norėčiau nusimegzti servetelinę suknelę bet nežinau kokius siūliukus reikėtų rinktis, nes manau kad su mochera būtų karšta ar ne? kas turit daugiau patirties prašau Jūsų pagalbos.
Aš vasarai tikrai nesirinkčiau moheros.. na bet čia kaip kam, dažnai tenka matyti krikštynų vasarą foto, kai tiek mama, tiek ir mergytė pasipuošusios moherinukėmis.. galima servetėlinę suknelę nusimegzti iš plonos medvilnės, lino..