Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų ligos, N-toji dalis

SOS.....suniukui ant nosies iskilo gumbas,ne ant pacio galo,o siek tiek auksciau,kas tai galetu buti ikandimas ar sumusimas?gal kam yra taip buve?ir kuo baigesi? mes buvom miske ir po kokiu triju valandu pastebejau ta guzeli,jis kietokas paslankus po snukio oda. verysad.gif net nezinau ka galvot,ikandimo zymiu nesimato verysad.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(miaukito @ 2012 04 09, 15:41)
SOS.....suniukui ant nosies iskilo gumbas,ne ant pacio galo,o siek tiek auksciau,kas tai galetu buti ikandimas ar sumusimas?gal kam yra taip buve?ir kuo baigesi? mes buvom miske ir po kokiu triju valandu pastebejau ta guzeli,jis kietokas paslankus po snukio oda. verysad.gif net nezinau ka galvot,ikandimo zymiu nesimato verysad.gif  cray.gif

na ikandimas tai tikrai po oda neslankioja.. idekit foto 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
kiek skaitau apie alergijas, tiek sužinau, kad pagrindinis požymis kasymasis. O ar gali būti alergija, jei tik plaukai krenta, bet šuo nesikaso? g.gif
Dažniausiai tokios plaukų problemos priskiriamos grybeliui ar erkutei, bet atmetu tą variantą, nes simptomai išnyko pakeitus maistą į alergiškų šunų ir be jokių vaistų.
Bet perėjus prie kitokio maisto, problema atsinaujino. Gal sutapimas... Pastebėjau vieną skirtumą sudėty - kukurūzai. Arba pieno produktų davimas - gali tai sukelti būtent tokį alergijos protrūkį?
Atsakyti
QUOTE(Arretė @ 2012 04 10, 10:09)
Laba diena,
kiek skaitau apie alergijas, tiek sužinau, kad pagrindinis požymis kasymasis. O ar gali būti alergija, jei tik plaukai krenta, bet šuo nesikaso? g.gif
Dažniausiai tokios plaukų problemos priskiriamos grybeliui ar erkutei, bet atmetu tą variantą, nes simptomai išnyko pakeitus maistą į alergiškų šunų ir be jokių vaistų.
Bet perėjus prie kitokio maisto, problema atsinaujino. Gal sutapimas... Pastebėjau vieną skirtumą sudėty - kukurūzai. Arba pieno produktų davimas - gali tai sukelti būtent tokį alergijos protrūkį?

manisis nupliko ir gumbais isejo bet nesikase... mes per didelius kiekius kepenu davem,siuo metu nebeduodam visai.
Atsakyti
QUOTE(miaukito @ 2012 04 09, 17:41)
SOS.....suniukui ant nosies iskilo gumbas,ne ant pacio galo,o siek tiek auksciau,kas tai galetu buti ikandimas ar sumusimas?gal kam yra taip buve?ir kuo baigesi? mes buvom miske ir po kokiu triju valandu pastebejau ta guzeli,jis kietokas paslankus po snukio oda. verysad.gif net nezinau ka galvot,ikandimo zymiu nesimato verysad.gif  cray.gif

tai gal kokia erke pripampusi?
Atsakyti
QUOTE(Arretė @ 2012 04 10, 12:09)
Pastebėjau vieną skirtumą sudėty - kukurūzai. Arba pieno produktų davimas - gali tai sukelti būtent tokį alergijos protrūkį?

Jei bandymų metodu panašu į alergiją - tai greičiausiai iš Jūsų aprašymo ir bus.
Pieno produktai stovi gan aukštai alergizuojančių sąraše. Mažiau alergizuoja tik rūgusio pieno produktai - jogurtas, rūgpienis. Pirmiausiai iš raciono pašalinkit pieną.
Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2012 04 10, 16:25)
Jei bandymų metodu panašu į alergiją - tai greičiausiai iš Jūsų aprašymo ir bus.
Pieno produktai stovi gan aukštai alergizuojančių sąraše. Mažiau alergizuoja tik rūgusio pieno produktai - jogurtas, rūgpienis. Pirmiausiai iš raciono pašalinkit pieną.

Aš ir turėjau galvoje rūgusio pieno produktus. smile.gif Pieno negauna niekada. smile.gif O va po ilgesnės pertraukos daviau gerą puslitrį rūgpienio... Ir dar tas maistas...
Dėkui, nuramino pasisakymai, kad gali ir tokia alergija būti. 4u.gif
Atsakyti
sveiki,vakar nakti mano kalytei nustate bebezione.. ar kas buvot susidure su sia liga ir kaip sekesi susitvarkyti? unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee1718 @ 2012 04 11, 15:56)
sveiki,vakar nakti mano kalytei nustate bebezione.. ar kas buvot susidure su sia liga ir kaip sekesi susitvarkyti? unsure.gif  verysad.gif

Eikit ir skaitykit viską į erkių temą, rasite daug naudingo. Kaip tik ji dabar iškelta žemiau.
Atsakyti
Ir mano vienas iš cuckių sunegalavo...Nuo šian ryto vangi,sausučio neėda,nežaidžia.Pamatavom tempą- 40.5.Sakė arba peršalimas,arba babeziozė gali būti.. unsure.gif Įdomu ar čia nesiskaitys uždelsta,jei šian ryte pabudo vangi,ryt padarysim tyrimus ir sužinosim kas jai....Praėjusį pavasarį palaidojom 2 šuniukus,šį-nesinori kartoti net ir su vienu.... verysad.gif Veterinaro liepimu sudavėm amoxicilino 125mg maždaug,žiūrėsim...mėsytę ėda tiesa... verysad.gif pasiguodžiau
Atsakyti
sveiki smile.gif gal galesite man padeti .siame forume yra aktyvi tokia vartotoja sandrute22. asmenines zinutes jai parasyti negaliu nes raso jog pas ja pasto dezute pilna.jai kartais zinote kaip su ja galima susisiektikitu (gal kas turite el.pasta jos ar ka pan.)parasykite man i si el pasta radanilkev@gmail.com. jai kartais ji pati pamatys sia mano zinute prasau parasyk man.noriu taves paklausti del parduodamu kospektu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 04 12, 20:56)
jei šian ryte pabudo vangi,ryt padarysim tyrimus ir sužinosim kas jai....

Šiandien reiktų tyrimus daryti g.gif
Atsakyti