Sveiki
as is tiesu jau pavargus ir pasimetus ir nebezinau ka daryti kad nebutu visiskos speliones, viska parasysiu ir idesiu nuotraukas, katik padarytas.
sitaip mano suniuko kojos atrode birzelio menesi
[attachmentid=225052]
sitaip atrodo siandien
[attachmentid=225053]
bandziau ir Imaveroli (nors sako cia ne grybelis), cinku tepu kasdien du kart, minimum viena. koju stengiuos neplauti. bet as nesuprantu tai ar cia dermatitas jei jis, tai tada ar jis isgydomas? nes 5 men ir jokio pagerejimo tik plaukuciai balti augo. o istine tai dar labiau neleidziu laizyti, bet nesuziuriu visa diena. bet prie manes jis nesilaizo
o cia ale alergija nuo zoles
[attachmentid=225054]
kovojam irgi jau apie 5 menesius. maudau sampunu su Chlorhexidinu, tepu Cortizemu. pasakymas tuoj pasals, baigsis visos bedos manes jau neberamina, kai tokios zaizdos ant mano maziuko kuno. tiesa si zaizda didziausia, seip tai alergija pasireiskia spuoguciais, didesniais, mazesniais. sitas tai baisus buvo
o cia vakar radau o kas cia per velnias net neisivaizduoju
[attachmentid=225055]
prasau parasykit, jei turejot panasiu problemu, kaip gydyti, ka daryti. tikrai saziningai vedzioju suniuka pas veterinara. o siandien einu pas kita, matysiu, gal cia visai ne tai ka mums nustate
gal kas zinote kas per vaistai Cefa-Cure? informacinis lapelis anglu kalba, o tokiais terminais man per sudetinga
QUOTE(mildred_ @ 2012 10 12, 09:59)
Aš šeriu mėsa, atrodo tikrai pilnavertiškas maitinimas...ir subai, ir įvairios mėsos. Bet kažkada mums buvo problemų su oda, kurios atsiranda nusilpus imuninei sistemai. Atėjus rudeniui vėl pastebiu šiokas tokias problemas. Todėl norėtųsi šuns imuninę sistemą sustiprėti kažkokiais papildomais būdais, nemanau, kad lb pakenksiu, o greičiausiai tik padėsiu
Labai ačiū už patarimus
Labai ačiū už patarimus
Nors tikiu, kad bus n man prieštaraujančių, bet mano giliu įsitikinimu tokiu atveju papildai reikalingi, ypač žoleliniai Sėkmės, kad ir ką nuspręstumėt
Papildyta:
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2012 10 12, 20:24)
Kaip baisiai, užjaučiu, laikykitės O kas per šuniukas, iš kur jį pirkote, gal žinote kaip jo tėvai laikosi? Kuo jį maitinate? Lašinate gal kas mėnesį tą visą chemiją nuo parazitų?
Sveikos
Man gal ir paranojos, bet ar normalu, kad pas suni butu toks iskilimas ant nosies? idedu foto, nes esu sunerimusi, kad nebutu koks augliukas ar pan.. toje vietoje kazkoks kaip odos (lyg ne kaulo) iskilimas, ir siandien pastebejau, kad pleiskanota ties ten oda anksciau pasijuokdavau, kad atrodo kaip sulauzyta nosis, nes galvojau kad ten tik plaukas tamsesnis, taciau siomis dienomis vis paminkau ta vieta, ji tikrai iskilus
Man gal ir paranojos, bet ar normalu, kad pas suni butu toks iskilimas ant nosies? idedu foto, nes esu sunerimusi, kad nebutu koks augliukas ar pan.. toje vietoje kazkoks kaip odos (lyg ne kaulo) iskilimas, ir siandien pastebejau, kad pleiskanota ties ten oda anksciau pasijuokdavau, kad atrodo kaip sulauzyta nosis, nes galvojau kad ten tik plaukas tamsesnis, taciau siomis dienomis vis paminkau ta vieta, ji tikrai iskilus
Sveikutes
Lygiai pries savaite nusipirkome jorksyriuka. Siandien jam lygiai 10 sav. Pries 5 dienas gavome pirma skiepa. Suniukas judrus, zaismingas, gerai valgo sausa maisteli, bet jis viduriuoja, ir kelis kartus pastebejom jo kakuciuose po laseli kraujo. Ar verta mums sunerimti? Mes gyvename uk ir nelabai man patinka cia vet gydytojai, tai net nzn ka daryti.. Gal kuri buvote susidurusi su panasia situacija? Buciau dekinga uz ats.
Lygiai pries savaite nusipirkome jorksyriuka. Siandien jam lygiai 10 sav. Pries 5 dienas gavome pirma skiepa. Suniukas judrus, zaismingas, gerai valgo sausa maisteli, bet jis viduriuoja, ir kelis kartus pastebejom jo kakuciuose po laseli kraujo. Ar verta mums sunerimti? Mes gyvename uk ir nelabai man patinka cia vet gydytojai, tai net nzn ka daryti.. Gal kuri buvote susidurusi su panasia situacija? Buciau dekinga uz ats.
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 10 12, 21:31)
Kaip baisiai, užjaučiu, laikykitės O kas per šuniukas, iš kur jį pirkote, gal žinote kaip jo tėvai laikosi? Kuo jį maitinate? Lašinate gal kas mėnesį tą visą chemiją nuo parazitų?
Vakaru Skotijos Baltasis Terjeras, pirktas is daugintoju (kalta kalta kalta, zinau viska ir dabar jau esu labai apsisvietusi tuo klausimu, bet situacija yra tokia kokia yra ). Maitinu Specificu, sudetis. Niekam nesigiriu, bet nebesisaugom nuo parazitu
kadangi esant tiek odos problemu as ir taip nuolat utineju suniuka, pagalvojau, kad suziuresiu viska laiku ir chemijos dabar jau nezadu naudoti.
o siandien veterinaras pasake, kad cia visos tos problemos visam gyvenimui. praeis, vel atsiras ir t.t. nupirkau toki sausiaka, israse Cefa-Cure, bet dabar ieskau info kas cia. ir po 10 dienu kiek suprantu bus antibiotiku kursas
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2012 10 12, 20:24)
gal kas zinote kas per vaistai Cefa-Cure? informacinis lapelis anglu kalba, o tokiais terminais man per sudetinga
Tai cefaleksinų grupės antibiotikas, info lietuvių kalba čia : Cefa-cure 50mg
Iš Jūsų nuotraukų panašu, kad tikrai esate alergiški ir stipriai. Alergizuoti gali ne tik maistas, bet ir aplinka - grindų ploviklis, oro gaiviklis, namų dulkių erkutės ir t.t. Padukuose problema dažnai pasireiškia tokiu metų laiku, kai padukai dažnai sušlampa - drėgmė plius oro nebuvimas yra labai gera terpė vystytis bakterijoms, dėl to pasistenkite padukus laikyti kuo sausiau: grįžus iš lauko kuo sausiau išsivalykite kojytes, galite pabarstyti krakmolu ar talku, kažkuo, kad liktų kuo mažiau drėgmės.
Dėl problemų ant odos - cefaleksinai vieni dažniausiai naudojamų antibiotikų, bet geriausia yra pasidaryti bakterijų jautrumą konkretiems antibiotikams ir tada tiksliai žinosite kuo gydyti, nereikės šaudyti aklai.
Jūsų veterinaras teisus - taip, jei šuo turi polinkį odos ligoms ar alergijoms, tai jau yra visam gyvenimui. Tik svarbu žinoti, kaip su viena ar kita problema prasideda ir užkirsti kelią joms tik prasidedant
QUOTE(liekna @ 2012 10 12, 21:57)
Sveikos
Panašu į sinusų problemą. Ar nėra išskyrų iš nosies, čiaudulio ar pan?
Papildyta:
QUOTE(*rasa* @ 2012 10 12, 22:14)
Suniukas judrus, zaismingas, gerai valgo sausa maisteli, bet jis viduriuoja, ir kelis kartus pastebejom jo kakuciuose po laseli kraujo. Ar verta mums sunerimti?
Šuniukas pas jus dar tik savaitę ir visokių virškinimo sutrikimų keičiantis gyvenimo sąlygoms bei maisteliui gali būti ir ypač jorkšyrui, kurių virškinimo traktas yra labai jautrus. Svarbiausia, kad šuo būtų žaismingas ir norėtų ėsti.
Keli lašiukai kraujo viduriukuose gali būti dėl pasikeitusio maistelio - kad perėjimas būtų sklandesnis, galite paduoti su maistu ar atskirai gerųjų žarnyno bakterijų, rūgpienuko, jogurto ar pan.
QUOTE(kykute @ 2012 10 13, 11:14)
Tai cefaleksinų grupės antibiotikas, info lietuvių kalba čia : Cefa-cure 50mg
Iš Jūsų nuotraukų panašu, kad tikrai esate alergiški ir stipriai. Alergizuoti gali ne tik maistas, bet ir aplinka - grindų ploviklis, oro gaiviklis, namų dulkių erkutės ir t.t. Padukuose problema dažnai pasireiškia tokiu metų laiku, kai padukai dažnai sušlampa - drėgmė plius oro nebuvimas yra labai gera terpė vystytis bakterijoms, dėl to pasistenkite padukus laikyti kuo sausiau: grįžus iš lauko kuo sausiau išsivalykite kojytes, galite pabarstyti krakmolu ar talku, kažkuo, kad liktų kuo mažiau drėgmės.
Dėl problemų ant odos - cefaleksinai vieni dažniausiai naudojamų antibiotikų, bet geriausia yra pasidaryti bakterijų jautrumą konkretiems antibiotikams ir tada tiksliai žinosite kuo gydyti, nereikės šaudyti aklai.
Jūsų veterinaras teisus - taip, jei šuo turi polinkį odos ligoms ar alergijoms, tai jau yra visam gyvenimui. Tik svarbu žinoti, kaip su viena ar kita problema prasideda ir užkirsti kelią joms tik prasidedant
Atrodo Siauliai ne koks kaimas, bet veterinariniu poziuriu nei cia tyrimu kazkokiu padarysi nei ka oi nepatinka man tie gydymai antibiotikais, bet bijau po kol kas priestarauti, poto kad dar blogiau nebutu. Visus metus buvo sveikas suo, nieko del odos neturejom. Atrodo ir namie kazkokiu priemoniu nekeiciau Blogiausia tai, kad biski kas ir iskart antibiotikai
Po 10 dienu einam pasirodyti veterinarui, parasysiu kas ir kaip. Tikiuos kad tie uzdegimai nuslugs, o iki tol pradesiu dometis homeopatija
QUOTE(kykute @ 2012 10 13, 09:14)
Panašu į sinusų problemą. Ar nėra išskyrų iš nosies, čiaudulio ar pan?
Suciaudeja rektarciais, ir is nosies isbega lasiukas, bet tiek pat kiek kitiems sunims, karts nuo karto Gal kartais kai miega isgirstu lyg svelnu knarkima, toki sunkesni prakvepavima, bet irgi retokai
[
Jogurtas tikrai i nauda Aciukas uz pagalba
QUOTE(kykute @ 2012 10 13, 09:14)
Šuniukas pas jus dar tik savaitę ir visokių virškinimo sutrikimų keičiantis gyvenimo sąlygoms bei maisteliui gali būti ir ypač jorkšyrui, kurių virškinimo traktas yra labai jautrus. Svarbiausia, kad šuo būtų žaismingas ir norėtų ėsti.
Keli lašiukai kraujo viduriukuose gali būti dėl pasikeitusio maistelio - kad perėjimas būtų sklandesnis, galite paduoti su maistu ar atskirai gerųjų žarnyno bakterijų, rūgpienuko, jogurto ar pan.
Jogurtas tikrai i nauda Aciukas uz pagalba
Sveiki,
vakar šukuodama savo kalytę, pamačiau paraudusį odos lopinėlį, maždaug pusės nago dydžio ir jo centre kažką įlindusį į odą - ištraukiau - pasirodo tas kažkas yra gyvis, kiek žiūrėjau internete panašiausias į utėlę Apžiūrėjusi visą kūną radau dar vieną raudoną dėmelę, kitų gyvių ar glindų nesimato. Pas veterinarą važiuosime rytoj, bet gal kas žinote jei tai utėlės, jomis turbūt užsikrėtė ir katinas? Ar jos pavojingos žmonėms?
O gal yra dar kokių panašių parazitų - poros mm dydžio, balsvai gelsvų, kūnas beveik plokščias, mažutė galva, priekyje kojos?
vakar šukuodama savo kalytę, pamačiau paraudusį odos lopinėlį, maždaug pusės nago dydžio ir jo centre kažką įlindusį į odą - ištraukiau - pasirodo tas kažkas yra gyvis, kiek žiūrėjau internete panašiausias į utėlę Apžiūrėjusi visą kūną radau dar vieną raudoną dėmelę, kitų gyvių ar glindų nesimato. Pas veterinarą važiuosime rytoj, bet gal kas žinote jei tai utėlės, jomis turbūt užsikrėtė ir katinas? Ar jos pavojingos žmonėms?
O gal yra dar kokių panašių parazitų - poros mm dydžio, balsvai gelsvų, kūnas beveik plokščias, mažutė galva, priekyje kojos?
QUOTE(villijaa @ 2012 10 18, 09:43)
Sveiki,
erkių variantą atmetėt? nepaminėjot to, bet ir erkės taip įsikabina, ir parausta aplink