QUOTE(Gorada @ 2012 09 13, 11:32)
nu istorija tai labai liūdna.
aš va išsiaiškinau, kad vištelė esu reikėjo gydymą tabletkom tęsti 21 diena, o man susišvietė, kad 7... tai daba grįžom prie vaistų
baisu, kad tik nutraukus vaistus per keletą dienų naujų židinukų prisisėjo pas mažiukę. na apriboti jų buvimo visam mėnesiui nėra galimybių, bet visur plytelės, jokių kilimų, minkšti žaislai atimti. Va liūdniau su lova, nes naktį vistiek įsliūkina brudai, bet jeigu per keletą mėnesių neužsikrėtėme su vyru, tikiuosi kad viskas taip ir praeis.
aš va išsiaiškinau, kad vištelė esu reikėjo gydymą tabletkom tęsti 21 diena, o man susišvietė, kad 7... tai daba grįžom prie vaistų
baisu, kad tik nutraukus vaistus per keletą dienų naujų židinukų prisisėjo pas mažiukę. na apriboti jų buvimo visam mėnesiui nėra galimybių, bet visur plytelės, jokių kilimų, minkšti žaislai atimti. Va liūdniau su lova, nes naktį vistiek įsliūkina brudai, bet jeigu per keletą mėnesių neužsikrėtėme su vyru, tikiuosi kad viskas taip ir praeis.
gal galit papasakot apie tas tablietkas, kaip vadinasi ir svarbiausia kokia jų dozė... Mano taksė irgi turi tą pačią bėdą, o iki vet nueiti net nėra už ką . Ar jau būtų labai blogai, jei pati savarankiškai pasiskirčiau vaistus?
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 09 13, 13:14)
O jūs ir nerašote apie jo išplovimą kokybiškai, natūraliais šampūnais. Ar tai atlikote? Burnai neužtenka pakeisti maistą, galbūt dantys labai apsinešę, reikia valyti apnašas. Bet tai atlikite vėliau, tegu apsipranta šunelis pas jus. Kitas dalykas, kad kvapas eina nuo negaluojančio skrandžio. Nupirkite baltųjų tablietkų, su laktobacilom ar pan. ir pagirdykite kas dieną kokią bent savaitę ir žiūrėsit. Duokdie, kad nebūtų kas rimčiau. Žinojau nemažą kvapą skleidžiantį šunį, kuriam buvo blogai su inkstais...
Ir šios bėdos vargina mano ciuciuką. Dantis valom žmogišku šepetėliu ir žmogiška pasta, bet pastoviai ji krapšto savo dantis, tai patikrinau - vienoj pusėj nestipriai geltonos apnašos, tai jas nukrapščiau, o kitoj pusėj tai visas didelis krūminis dantis geltonas ir, man rodos, kad po pageltimu gali būti koks kariesas , tai ten net nenusivalė. Beje - kaip jūs valot tas apnašas?
O dėl kūno nemalonaus kvapo, tai maniau, kad kiekvienas turi savo individualų, tai ir smirdi... niekad nepagalvojau, kad kažkokios problemos yra