Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų ligos, N-toji dalis

QUOTE(editada @ 2012 05 30, 08:32)
sveiki,noriu paklausti gal kuri man pades?
auginu labradora tuoj jam 5men. pries pora savaiciu siek tiek sugedo viduriai,kakojo tokia tyrele, daviau smecta, ryzius, geras bakterijas. veterinaras dave tokiu tableciu,tai kazkaip viskas susitvarke, bet vis dar pabaigoje kakojimo matau kraujo kaip ir lyg su gleivememis. kol viduriavo tai sake normalu kad kraujas pasirodo,bet dabar kai viskas normaliai kodel jis nedingsta?gal zinote kas yra mano ciucikui?

o maisto nekeitet? man viskas buvo lygiai tas pats, net viska ta pati daviau nuo viduriavimo, tik tada nesupratau kad maista per greitai pakeiciau doh.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galite patarti, į kurią - Vaidos ar Jakovo - kliniką geriau kreiptis su kailio slinkimo problemomis? smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal man kas pades? Kai musu kiemsargiukas (8 metu) sveikas, tiesiog neskaitau sios temutes blush2.gif Kai negaluoja, puoliau i sm. Paskaiciau tema (ne visa), bet neradau panasaus atvejo. Nezinau, ar tai gali buti sutapymas, bet pries kelias dienas daviau tablete nuo kirminu. Pora dienu musu suniukas liudnas, blogiau eda, dabar pralinksmejo, bet pastebejau, kad po akytemis vis valo, tai kojyte, kuria valo buna net su kraujo pedsakais, be to, vis patvarko savo intymia vieta, toks jausmas, kad jam suskausta. Pries 10 dienu jis papjove kiaune, kuri jam ikando uzpulta. Pries pora men. yra papjoves seska. (del to yra kaimo zmoniu, kurie turi vistu, numyletinis) Ar galiu prie akyciu palasinti mums atlikusiu antibiotiku akims? Gal kas itaria, kas yra mano suniukui?
Atsakyti
Jis neplinka? Liaukos buvo kada nors spaustos?
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2012 06 03, 10:44)
Jis neplinka? Liaukos buvo kada nors spaustos?

Tikrai neplinka, bent kol kas. Liaukos nera spaustos, net nezinau, kas tai yra blush2.gif doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2012 06 03, 11:42)
Ar galiu prie akyciu palasinti mums atlikusiu antibiotiku akims? Gal kas itaria, kas yra mano suniukui?

Ar šuo skiepytas nuo pasiutligės?
Jei įsimetė akių uždegimas ir šuo trina akis, nenuostabu, kad gali atsirasti kraujuojančių žaizdelių. Jei turime antibiotikų lašų namie - palašinkit po kelis lašus 3 kartus per dieną į abi akis. Vis geriau bus.
Atsakyti
Didelis ačiū, kad atsiliepėt į mano pagalbos šauksmą. Šuniukas skiepytas, bet jau praėjo metai, susivėlinau, dabar nuo kirminų tik daviau tabletę. Kaip tik planavau skiepyti per atostogas. Neramu dėl tos pasiūtligės, bet ką dabar galiu padaryti, matyt tik pasimelsti ir tikėtis, kad skiepai dar veikia ir gyvūnai nebuvo pasiūtę.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
n kartu skaiciau, bet kol nebuvo aktualu neisidemejau. taigi kaip gydyti "luzusios uodegos sindroma"? suo visa savaitgali prasimaude, vejuota ir nenusaugojom. neatkelia dabar uodegos.

aciu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2012 06 03, 16:10)
Didelis ačiū, kad atsiliepėt į mano pagalbos šauksmą. Šuniukas skiepytas, bet jau praėjo metai, susivėlinau, dabar nuo kirminų tik daviau tabletę. Kaip tik planavau skiepyti per atostogas. Neramu dėl tos pasiūtligės, bet ką dabar galiu padaryti, matyt tik pasimelsti ir tikėtis, kad skiepai dar veikia ir gyvūnai nebuvo pasiūtę.

mes irgi vėluojam, jau mėnesį ir nepergyvenu smile.gif negalėjau skiepyti dėl ligos jo. Tikrai, kad pavėluosit porą savaičių, šuo nepasigaus pasiutligės smile.gif ir kažkaip nebesigirdi tų pasiutusių šunų..
Atsakyti
QUOTE(ciuju'ke @ 2012 06 03, 19:07)
mes irgi vėluojam, jau mėnesį ir nepergyvenu smile.gif negalėjau skiepyti dėl ligos  jo. Tikrai, kad pavėluosit porą savaičių, šuo nepasigaus pasiutligės smile.gif ir kažkaip nebesigirdi tų pasiutusių šunų..

Labai ačiū už paguodos žodžius, kad tik jie pasitvirtintų. Su akytėmis jam jau geriau, laksto linksmas. Gal ir akių antibiotikai padėjo, sulašinau 2 kartus. Užplikiau ramunėlių, tuoj eisim plauti akyčių. Gal ir juokingai skamba, bet, gal nepkenks. Taip norisi, kad šuniukas būtų sveikas. Besilankančios šioje temoje, manau mane supranta.
Atsakyti
Sveiki mielieji,
Turiu mažos veislės patinėlį. Turėjome dvi traumeles ir dabar turime girnelės išnyrimą. Išnyrimas antro laipsnio. Kuo toliau , tuo blogiau, bent man taip atrodo. Ruošiamės daryti operaciją, tik pirmiausia domina Jūsų patirtis. Gal kas tai patyrė ir gali bent trumpai papasakoti kur darė operaciją, kaip vyksta gydymas. Ar augintinis pasveiko?
Dėkoju už pasidalintą patirtį.
Atsakyti
To Rente. Noriu tik pasidalinti patirtimi. Mums nieko neįšniro, netrūko, tirsiog nelaikė kelio (ar kaip ten vadinasi) sąnariuko raiščiai. Jakove atliko operaciją, įstatė plokštelę (vėl gi tiksliai nežinau, kaip vadinasi). Kol kas su gipsu, turėtų tiesiog nelenkti kelio. O operacija kaip operacija, sunkiau buvo pirmą naktį, o dabar nešiojam visą 13 kg į laukutį ir atgal :-) Praėjo beveik savaitė, dabar mėgina jau remtis sugipsuota kojele, o pradžioj "lakstė" trim. Na ir reikia saugoti, kad nešoktų, dar blogiau - nenušoktų nuo lovos :-). Tai tiek. Linkime sekmės.
Atsakyti