Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų ligos, N-toji dalis

QUOTE(mamka35 @ 2012 05 16, 10:27)
4u.gif gal kuri zino gera vet.gyd.Klaipedoje?reikia skubiai 4u.gif

Gyd. Linas Varanauskas
Debreceno g. 5
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giuste: 17 gegužės 2012 - 19:39
QUOTE(gvozde @ 2012 05 16, 17:59)
Aciu. O kazin kokia doze to Carsil reiketu duoti, jei vet vaistinej kazko spec.nerasciau? Sveria musu suo mazdaug 11 kg.

o ar dare biochemini kraujo tyrima, kaip veikia kepenys inkstai?
pagal tai gali vaistus paskirti, yra ir veterinariniu jau kepenims,
ir pilna kraujo tyrima dar butina daryti , esant babeziozei
Atsakyti
Sveiki, 6 metukų mišruniukė turinti šiek tiek antsvorio blush2.gif šlubuoja. Gyd. įtarė raisčių patempimą, bet kad jau ilgokai tai tęsiasi. Gal kas žinote kokį vet. gyd. Vilniuje, kuris nusimanytų? Tikrai nelūžis, tikrai ne pėda, nes nelaiko pėdutės pakėlus, bet šlubuoja. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Treka @ 2012 05 20, 13:40)
Sveiki, 6 metukų mišruniukė turinti šiek tiek antsvorio  blush2.gif  šlubuoja. Gyd. įtarė raisčių patempimą, bet kad jau ilgokai tai tęsiasi. Gal kas žinote kokį vet. gyd. Vilniuje, kuris nusimanytų? Tikrai nelūžis, tikrai ne pėda, nes nelaiko pėdutės pakėlus, bet šlubuoja. Ačiū

Jei neatrodo labai blogai, tai tiks bet kokia geresnė klinika, kurią kiekvienas pagal savo simpatijas ir patirtis pareklamuos. Aš pareklamuočiau Jakovą ir jo kliniką. Dar Arvydą Galminą Šeškinėje. Rimtai kreipiantis, dėl didesnių bėdų reiktų gaudyti Vaitkų.
O šiaip pirmiausia mitybą tvarkykite. Koks dar antsvoris? Neturi tokio būti. Jei šuo lėtas, mažai laksto, tai ir valgyti neturi tiek, kiek aktyvistas. Jei to nesutvarkysite, problemos tik gilės, turėkite omeny, kad šuo kas dieną eina senyn, ne jaunyn.
Atsakyti
Ačiū. Antsvorio niekaip nesiseka atsikratyt blush2.gif . Ji rodos ir taip mažai ėda: ryte 3 šaukštai konservų, vakare nedidelis ragų kauliukas. Po sterilizacijos savaitę neėdė ir vis tiek lengvesnė netapo smile.gif . Manau turėtų sverti apie 10, o sveria 13. Norėčiau sužinoti, kokie būna tyrimai šlubuojant, nes nesinorėtų vėl duoti tokius stiprius vaistus tik spėjant priežastį.
Atsakyti
Sveiki, mano seses suo toiterjeras pradejo blogai matyti, o gal ir isvis nebemato.. siandien vedziojau tai atsitrenke i masina, kambaryje daznai uzkliuna televizoriaus stala.. matosi kad pastaraja savaites kazkoks neaktyvus, daug laiko praleidzia savo lovoje, reagoja i garsus.. pas veterinarus dar nevedeme bet siandien apie tai galvojame, ar gali buti kad suo apako ar stipriai suprastejo rega, ar tai pagydoma.. ? aciu uz atsakymus.
Atsakyti
Sveiki.
Mano jorkas, nors eda kaip visada, aktyvumu irgi nesiskundzia, bet per diena ziuri man i akis ir inkscia. Buvom pas veterinara, tai sake nieko nematyti, suleido nuo skausmo vaistu, matavo temperatura-nebuvo, apciupinejo visa, dar suleido antibijotiku nuo nestipraus lytinio organo uzdegimo. ta diena jis man necype, bet siandien po pietu vel tas pats...

As taip galvoju ar gali cia buti nuo rujos? Nedaug aplink gyvena sunu, ir net nezinau ar kaliu apsritai yra, bet pradejo pries kazkur 2 savaites.

Aciu is anksto. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kranky_vln @ 2012 05 20, 21:57)
Sveiki.
Mano jorkas, nors eda kaip visada, aktyvumu irgi nesiskundzia, bet per diena ziuri man i akis ir inkscia. Buvom pas veterinara, tai sake nieko nematyti, suleido nuo skausmo vaistu, matavo temperatura-nebuvo, apciupinejo visa, dar suleido antibijotiku nuo nestipraus lytinio organo uzdegimo. ta diena jis man necype, bet siandien po pietu vel tas pats...

As taip galvoju ar gali cia buti nuo rujos? Nedaug aplink gyvena sunu, ir net nezinau ar kaliu apsritai yra, bet pradejo pries kazkur 2 savaites.

mano kartais irgi painkščia, kai dėmesio nori ar laukan. Čia ne tai?
Atsakyti
QUOTE(Treka @ 2012 05 20, 12:40)
Sveiki, 6 metukų mišruniukė turinti šiek tiek antsvorio  blush2.gif  šlubuoja. Gyd. įtarė raisčių patempimą, bet kad jau ilgokai tai tęsiasi. Gal kas žinote kokį vet. gyd. Vilniuje, kuris nusimanytų? Tikrai nelūžis, tikrai ne pėda, nes nelaiko pėdutės pakėlus, bet šlubuoja. Ačiū

Manajai misrunukei panasiai buvo, slubavo, nereme kojytes. Tai va dabar ketvirta diena po operacijos esame,padare kelio sanario operacija, truke raisciai, oi kaip vargome pirmasias dienas po operacijos, labai del jos pergyvenu, bet rods jai gereja, zaizda puikiai gyja,kaip nors issikapstysime doh.gif Tik mes is Klaipedos, operavomes Lino Varanausko klinikoje, esu tikrai labai patekinta visos komandos/kolektyvo operatyviu bei profesionaliu darbu.
Sekmes jums, laikykites, tik netemkite laiko, kuo greiciau tuo geriau.
Atsakyti
QUOTE(kranky_vln @ 2012 05 20, 22:57)
Sveiki.

Mano taksui daznai taip buna, ypac per ruja, arba siaip uzeina demesio stoka - lenda i akis ir zyzia, arba jei knyga skaitai ar koki zurnala, tai ta su nosim musa is ranku smile.gif Zino, kad geras oras lauke, tai irgi zyzia, nori i lauka pazaisti, pabegioti. Kai blogas oras, tai nezyzia. O kad jusiskis ta diena necype, tai manau po veterinariniu proceduru jam ta diena ir nesinorejo cypti wink.gif
Papildyta:
QUOTE(maskatukas @ 2012 05 19, 16:45)
o ar dare biochemini kraujo tyrima, kaip veikia kepenys inkstai?
pagal tai gali vaistus paskirti, yra ir veterinariniu jau kepenims,
ir pilna kraujo tyrima dar butina daryti , esant babeziozei

Ne, biocheminio nedare. Dare kraujo tryima, kuriuo nustate babezioze.
Siaip atsigaves musu ciucikas, eda, geria jau galima sakyti normaliai, ir kojytes galines lygtais jau tvirtesnes. O Carsilio duodu po astuntadali kasdien.
Veterinaras sake, kad uzstruks kol issivalys organizmas. O mikroelementu tableciu man vaistineje dave.
Atsakyti
Norėjau pasiklausti, ar gali atsinaujinti išgydyta chlamidiozė ? Mano maltos bišonas sirgo - kai buvo visai mažas (3 mėn.), sėkmingai išsigydėm antibiotikais (testas po gydymo buvo neigiamas). Dabar vėl kartas nuo karto pastebiu nuo akytės vienos tokias kaip išskyras bespalves... unsure.gif Noriu pasitikslinti ar gali būti atsinaujinusi chlamidiozė ? (maistelio kol kas nekeitėm, jokių papildomų naujienų išskyrus daug saulės smile.gif ) Būčiau dėkinga už nuomones arba konkrečią patirtį 4u.gif (taip pat viską suprantu, kad nematant šuniuko sunku ką nors prognozuot ar pasakyt) 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_chance_ @ 2012 05 21, 18:27)
Norėjau pasiklausti, ar gali atsinaujinti išgydyta chlamidiozė ? Mano maltos bišonas sirgo - kai buvo visai mažas (3 mėn.), sėkmingai išsigydėm antibiotikais (testas po gydymo buvo neigiamas). Dabar vėl kartas nuo karto pastebiu nuo akytės vienos tokias kaip išskyras bespalves...  unsure.gif  Noriu pasitikslinti ar gali būti atsinaujinusi chlamidiozė ? (maistelio kol kas nekeitėm, jokių papildomų naujienų išskyrus daug saulės smile.gif ) Būčiau dėkinga už nuomones arba konkrečią patirtį  4u.gif (taip pat viską suprantu, kad nematant šuniuko sunku ką nors prognozuot ar pasakyt)  4u.gif  4u.gif

Jei imunitetas nepasikėlė, tai laisvai manau galėjo atsinaujinti
Atsakyti