QUOTE(kranky_vln @ 2012 05 20, 22:57)
Sveiki.
Mano jorkas, nors eda kaip visada, aktyvumu irgi nesiskundzia, bet per diena ziuri man i akis ir inkscia. Buvom pas veterinara, tai sake nieko nematyti, suleido nuo skausmo vaistu, matavo temperatura-nebuvo, apciupinejo visa, dar suleido antibijotiku nuo nestipraus lytinio organo uzdegimo. ta diena jis man necype, bet siandien po pietu vel tas pats...
As taip galvoju ar gali cia buti nuo rujos? Nedaug aplink gyvena sunu, ir net nezinau ar kaliu apsritai yra, bet pradejo pries kazkur 2 savaites.
Aciu is anksto.
Mano taksui daznai taip buna, ypac per ruja, arba siaip uzeina demesio stoka - lenda i akis ir zyzia, arba jei knyga skaitai ar koki zurnala, tai ta su nosim musa is ranku
Zino, kad geras oras lauke, tai irgi zyzia, nori i lauka pazaisti, pabegioti. Kai blogas oras, tai nezyzia. O kad jusiskis ta diena necype, tai manau po veterinariniu proceduru jam ta diena ir nesinorejo cypti
Papildyta:
QUOTE(maskatukas @ 2012 05 19, 16:45)
o ar dare biochemini kraujo tyrima, kaip veikia kepenys inkstai?
pagal tai gali vaistus paskirti, yra ir veterinariniu jau kepenims,
ir pilna kraujo tyrima dar butina daryti , esant babeziozei
Ne, biocheminio nedare. Dare kraujo tryima, kuriuo nustate babezioze.
Siaip atsigaves musu ciucikas, eda, geria jau galima sakyti normaliai, ir kojytes galines lygtais jau tvirtesnes. O Carsilio duodu po astuntadali kasdien.
Veterinaras sake, kad uzstruks kol issivalys organizmas. O mikroelementu tableciu man vaistineje dave.