Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas IX tema

o kur kaune galima isigyti tu guminiu tauriu?
Atsakyti
QUOTE(braskee1718 @ 2012 05 04, 00:28)
o kur kaune galima isigyti tu guminiu tauriu?

siųskitės internetu,greičiau bus smile.gif
aš šiandien gavau ir padariau pirmą procedūrą, celiulitą turiu nemažą,tad tikiuosi,kad per mėnesį laiko gal bent kiek apmažinsiu... doh.gif draugė sako,kad labai gerai padeda kontrastinis dušas,tad teks sukandus dantis ir prie jo pratintis unsure.gif
Atsakyti
na ka nusprendziau pries vasara padailinti savo kojas, nes jau galima izvelgti celiulita... doh.gif taigi niekad neesu nieko dariusi kovai su juo, tai siandiena isigijau toki masazuokli lyg sepeti su apvaliais burbuliukais. pradzioj pasimasazavau duse, tada uztepiau toki misinuka ant slaunu ir vel masazavau(tas misinukas, tai lb smulkiai per kombaina susmulkinta imbiero saknis ir medus. toki recepta radau nete, lb isgirtas, pagal viska turejo man jisai "ikaitinti" slaunis, bet jokio poveikio taip ir nepajutau.. g.gif )
tai nusprendziau masaza daryti ne duse, o siaip itrinusi kojas kokia priemone ir masazuoti. kolkas pasidariau abrikosu klauliuku aliejus plius arbatmedzio ir apelsinu EA. bet noreciau kokio ir specialaus kremo masazams, gal rekomenduotumete kazka, girdejau kad eveline 3d neblogi labai..?

ir beje jus kai masazuojate ar stipriai trinate? nes as be gailescio taip daviau, tai visos slaunys raudonos buvo ir dege, net atrode kad tam kartui ir pastangrejo.... biggrin.gif
Atsakyti
Labai geras straipsnis http://www.homosanit...eikti_celiulita
Atsakyti
QUOTE(Roin @ 2012 05 09, 09:37)
As tai nusipirkusi Solidejos timpas zemiau keliu, nes kaip silta, tai trumpesnes man geriau  ir kaina siek tiek pigesne nei ilgu, o dar atsiunte nemokamai smile.gif
http://www.celiulita...ave-corsar.html
...nesioju jau apie 2 savaites. Kartu aliejuka ten toki pigu F-55 pirkui. Tai issitepu tuo aliejuku, issimasazuoju ir timpas uzsidedu. Kaip kitiems net nezinau, bet man atrodo, kad slaunys tikrai grazesnes biggrin.gif
Suprantu, kad visai celiulito nepanaikinsiu,....bet kaip su juo kovoji ivairiais budais,  tai ir kojas tikrai pagrazeja ir paploneja 4u.gif ...O jeigu nieko nedaryti, tai paskui baisu ir i veidroti pasiziureti, o ka jau kalbeti apie pliaza verysad.gif

O tos timpos labai spaudzia pilva ir liemeni? As nemegstu kai per daug apspaudzia..
Atsakyti
Sveikos smile.gif jungiuosi ir as i jusu gretas smile.gif pries kelias dienas pradejau naudoti taureles, bei ivyniojimus tad kazkokio pagerejimo nelabai pastebiu, celiulitas mano priesas jau daug metu, jau 3men sportuoju aerobika, aisku kojos labai pagrazejo pradejo stangreti, ziuresim kaip cia bus su tom taurelem, man baisiausiai kad po 10 kokiu proceduru nebutu dar baisiau, arba neistampyciau odos savo sad.gif
QUOTE(egliukas28 @ 2012 04 26, 13:05)
ax.gif
aš irgi geriu daug skysčių, ryte taip pat būnu visa užtinusi ir dar didelė problema-dažnas lakstymas į wc  4u.gif o dėl oda nežinau-geriu ir tikiu, kad man tai padeda, bet manau tai įtakoja daugiau veiksnių  4u.gif

man trenere yra sakiusi, jei rite prabundi uztinusi, vadinasi yra skysciu trukumas, o ne kaip tik perteklius smile.gif
Atsakyti
O aš kovai su celiulitu naudoju "Collistar" priemones. Dabar įsigijau intensyvų gelį ir naktinį serumą, jau naudoju mėnesį ir nebežinau ar man jau galva susisuko, ar ką, bet celiulitas sumažėjo. Ir iš kitų girdėjau daug atsiliepimų, kad jų kūno priežiūros linija labai stipri. Draugė naudoja kremą nuo strijų, irgi labai patenkinta. smile.gif
Atsakyti
o kur sitos linijos prekiu galima rasti? as jokiu priemoniu nenaudoju kol kas. intensyviai darausi kontrastini dusa kojoms ir sedmenims, ir manau tikrai kazkiek padeda. taip pat lengvai zaidziu tenisa retkrciais.
Atsakyti
QUOTE(yeahva @ 2012 05 11, 19:54)
O aš kovai su celiulitu naudoju "Collistar" priemones. Dabar įsigijau intensyvų gelį ir naktinį serumą, jau naudoju mėnesį ir nebežinau ar man jau galva susisuko, ar ką, bet celiulitas sumažėjo. Ir iš kitų girdėjau daug atsiliepimų, kad jų kūno priežiūros linija labai stipri. Draugė naudoja kremą nuo strijų, irgi labai patenkinta. smile.gif

As taip pat naudoju collistar priemones: saldanti losjona nuo celiulito,sveitikli ir liekninanti krema,dar kas antra diena isivynioju i dumbla,tai dazniausiai darau tai: ryte ivyniojimas ir saldancio kremo patepimas po maudyniu su sveitikliu,o vakare masazuojuosiu bent pusvalandi su "burbuliuotais" masazuokliais(turiu du),susimaisau abu kremus,apsivynioju plevele,pabunu valanda,nusimaudau ir pasitepu liekninanciu kremu.To saldancio ant nakties negaliu,nes nei uzmigti bent pora valandu,jis toki superini efekta duoda,kad net reikia silciau apsirengti,nes pasidaro salta lotuliukas.gif
Pries tai naudojau matis priemones,stangrint oda sustangrino,bet celiulitas sumazejo tik isorinej slaunu pusej.Parasysiu po menesio ka jauciu,nes dbr po triju sav pagerejima tikrai matau,bet norisi efektyvesnio blush2.gif O jau kiek pas mane melyniu ant koju doh.gif Vyras sake atostogaut nesives,o atostogos po 10dienu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytte @ 2012 05 16, 12:25)
As taip pat naudoju collistar priemones: saldanti losjona nuo celiulito,sveitikli ir liekninanti krema,dar kas antra diena isivynioju i dumbla,tai dazniausiai darau tai: ryte ivyniojimas ir saldancio kremo patepimas po maudyniu su sveitikliu,o vakare masazuojuosiu bent pusvalandi su "burbuliuotais" masazuokliais(turiu du),susimaisau abu kremus,apsivynioju plevele,pabunu valanda,nusimaudau ir pasitepu liekninanciu kremu.To saldancio ant nakties negaliu,nes nei uzmigti bent pora valandu,jis toki superini efekta duoda,kad net reikia silciau apsirengti,nes pasidaro salta lotuliukas.gif
Pries tai naudojau matis priemones,stangrint oda sustangrino,bet celiulitas sumazejo tik isorinej slaunu pusej.Parasysiu po menesio ka jauciu,nes dbr po triju sav pagerejima tikrai matau,bet norisi efektyvesnio blush2.gif O jau kiek pas mane melyniu ant koju doh.gif Vyras sake atostogaut nesives,o atostogos po 10dienu doh.gif  lotuliukas.gif

taip sudetingai nuskambejo doh.gif

as su saldanciu losjonu prie +36 temperaturos viesbucio kambaryje susalau i leda.. issitepiau ir nuejau miegoti popiecio miego (buvo atostogos).. galvojau kad susalau nuo kondiskes, o pasirodo nuo kremo... biggrin.gif

nelabai supratau, kokius du kremus susimaisai??
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2012 05 16, 13:10)
taip sudetingai nuskambejo  doh.gif

as su saldanciu losjonu prie +36 temperaturos viesbucio kambaryje susalau i leda.. issitepiau ir nuejau miegoti popiecio miego (buvo atostogos).. galvojau kad susalau nuo kondiskes, o pasirodo nuo kremo... biggrin.gif

nelabai supratau, kokius du kremus susimaisai??

Visai cia nieko sudetingo,na tiksliau gal butu sudetinga,negaleciau skirti tiek laiko jeigu dirbciau,o dabar kadangi su mazge namie,tai uzsimetu dumblo,isisuku,susitvarkau kamb,isismaudau,isistepu ir lekiam i trasa,o vakare kol mazge migdosi masazuojuosi,issitepu tais kremu misiniais(tepu abu ir saldanti ir leikninati,tarp delnu sumaisua ir tiek blush2.gif ),pabunu,nusimaudau ir mars i lova biggrin.gif Visai cia vsikas paprasta,pvz ziuri kozka per tv ar ksiatai knyga,pasiimi tuos masazuoklius ir trini kuna,o su ivyniojimais tai isvis kiek ten laiko,kelios minutes,isistepi ir eini daryt kas iprasta biggrin.gif
Atsakyti
As tai dabar ryte masazuojuosi su geomar intensyvaus poveikio geliu nuo celiulito.. vakare po duso specialiu aliejumi nuo celiulito (pirkau vokietijoje).. ir einu miegoti.. galvojau dar nusipirkti is oriflame naktinio poveikio ampules su koncentratu, bet gal pradziai ir tiek uzteks... ir karta savaiteje dumbla naudoju..
na dar masazuojuosi su tuo paciu aliejumi su celluless aparatuku (sunkiai nes labai skauda) ....

kas nors is jusu daro ka nors pilvui? pas mane lasinuku buvo, tai ziuriu nelabai graziai sukrito.. esant stipriai sviesai nelabai kaip atrodo... doh.gif
Atsakyti