Mano pirktos Solidea timpkes,o ne Trumph,na kainyte tikrai nemaza,atgailejau,tikiuosi,kad buvo verta,parasysiu rezultatus dar po menesiuko. Dabar pripratau darbe su jom vaikscioti ir visai gerai,tik tos bangeles nusiemus ilgokai neisnyksta
ieva01, Vokietijoj ir pigesniu buna,siaip girdejau,kad Balea vyniojami tvarsciai neblogai visai,DM kaina iki 4 euru,kiek pamenu
tesingai sakot merginos, zinotumem , kad veiksminga ir , kad tikrai padeda , tai man atrodo ir 300lt atgailetumem , bet dabar
QUOTE(Mulana @ 2012 05 01, 10:30)
Vokietijoj ir pigesniu buna:
MULANA o kur Vokietijoje reikia ieskotis? Vaistinese, ar marketuose? Zadu vaziuoti pro sali, bet kai kalbos nemoku, tai Vokietijoje bus sunku paaiskinti ko ieskau
QUOTE(Dine @ 2012 05 01, 14:31)
MULANA o kur Vokietijoje reikia ieskotis? Vaistinese, ar marketuose? Zadu vaziuoti pro sali, bet kai kalbos nemoku, tai Vokietijoje bus sunku paaiskinti ko ieskau
DM ir Müller visokiu dalykeliu buna,o apie Balea vyniojamus tvarscius skaiciau kazkada viename forume,kad jie visai neblogi, bet pati nebandziau. Nors man lyg ir Cello gelis visai patiko, Geomar pirkau Lietuvoje, o Vokietijoje Weledos berzu aliejus irgi labai giriamas,kvepia neblogai,tai as su taurem ji kartu naudoju:) Kiekvienam savo
QUOTE(Mulana @ 2012 05 01, 13:55)
DM ir Müller visokiu dalykeliu buna,o apie Balea vyniojamus tvarscius skaiciau kazkada viename forume,kad jie visai neblogi, bet pati nebandziau. Nors man lyg ir Cello gelis visai patiko, Geomar pirkau Lietuvoje, o Vokietijoje Weledos berzu aliejus irgi labai giriamas,kvepia neblogai,tai as su taurem ji kartu naudoju:) Kiekvienam savo
Aciukas , bandysiu ieskoti...
QUOTE(Mulana @ 2012 04 29, 15:51)
Kiek pamenu,mokejau 179 Lt. pirkau Kaune Akropolyje. Si pavasari pradejau kovoti su celiulitu,tai ir timpas nusipirkau ( dirbu stovima derba,tenka nemazai judeti,tai man cia vietoj sporto:)), ir taures rusiskas( masazuoju kelis kartus savaiteje su Weledos Berzu aliejumi) ir geomar nuo celiulito kremuka,ir Cello geli tepiausi kokius 7 kartus. Taiva, tokia programele susidariau,kaip jau minejau,gal minimaliai kazkas pagerejo,oda svelnesne pasidare,kovosiu taip iki birzelio menesio,ziuresim kokie bus padariniai:)
o kaip jus tuos kremus tepat, kokia seka? masazuojat su aliejumi, po to kremu tepate? po to dar geli? ta prasme, as kaip suprantu, tai vienu metu vienos rusies krema ar alieju naudojat? mane tai ismusa is veziu kai daug visko tipo naudojama.. o kada kaip ir po ko? as nusipirkau su akcija geomar intensyvu geli ir kauke ir turiu alieju masazui nuo celiulito... bet jei masazuojat su aliejumi, ar po to galima dar tepti koki krema?
Geomar kasdien tepuose ryte ir vakare,sortukur irgi kasdien nesioju,o Cello geli tik du kartus savaiteje galima daryti,kiek zinau,todel tuo geliu vakarais du kartus savaiteje tepdavausi(po proceduros negalima maudytis is karto,tai as vakarais pries miega,kad ryte i dusa galeciau),o su taurelem ir Weledos berzu aliejumi,irgi kelis kartus savaiteje darausi masaza. Kokie bus viso to padariniai iki birzelio menesio nezinau,gal niekas man nepades
gal kas galetu imesti nuotraukeliu su kokiais aparaciukais masazuojates? taures tai esu maciusi, dabar galvoju koki uzsisakyt masazuokli
Vat idomiai cia su tais apatiniais - gi ne viena straipsni skaiciau, kad kaip tik tie visi presingai dar labiau augina celiulita, nes sutrikdo kraujotaka ir t.t....
as tai nezinau i kuria puse begt.... uzsidejau trumpa suknele po ziemos ant nuogu koju - OMG.... yra greitu priemoniu ta bruda nuo koju nukrapstyt?
as tai nezinau i kuria puse begt.... uzsidejau trumpa suknele po ziemos ant nuogu koju - OMG.... yra greitu priemoniu ta bruda nuo koju nukrapstyt?
QUOTE(dresin @ 2012 05 02, 14:29)
yra greitu priemoniu ta bruda nuo koju nukrapstyt?
Deja, kiek man zinoma, tai ilgas darbas Ir dziaugiesi, jei pasiseka...
QUOTE(Dine @ 2012 05 03, 15:07)
Deja, kiek man zinoma, tai ilgas darbas Ir dziaugiesi, jei pasiseka...
hmm šiaip dėl celiulito... pažįstu vieną sportininkę, dalyvauja tarptautinėse varžybose, olimpiadose, bėga trumpas distancijas.. žodžiu... kai treniruojasi prieš visas varžybas kojos gražios.. tik ateina žiema ir nesportuoja kurį laiką... iškrenta celiulitas.. taip kad... sportuoti, pastoviai, teptis kremais dėl odos ir masažuotis... gal ir nepanaikins, bet bent jau pagerins išvaizdą... Demi Moore kiek dirbo, kad panaikintų šį brudą