Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas IX tema

QUOTE(Rutius @ 2012 04 25, 23:29)
mergytes,
kas geriau kovoja su celiulitu: saldantis ar sildantis kremas/aliejus?..

renkuosi tarp siu:
saldo - http://www.sveikaspl...mui-125-ml.html 

sildo - http://www.sveikaspl...-55-135-ml.html

gal kam pravers, 4u.gif
pardavejas man atrase, cituoju:

"I - FITNES termoaktyvus anticel. aliejus skirtas masazui (kas naudoja pvz. gumines taures).
Masazas + siluma papildo vienas kita, todel efektas geresnis.

II - FITNES kremas aktyviam riebalų deginimui skirtas naudoti pries treniruote, nes vesinantis poveikis ne tik maloniai atvesina kuna, bet ir skaido riebalus.
Reikia naudoti pries treniruote, nes kai riebalai suskaidomi jie turi buti pasalinti su prakaitu, nes kitaip vel ,,sulips“ ir rezultato neliks.

Jeigu sportujate geriau II variantas, jeigu masazo budu kovojate su celiulitu, tiks I variantas."
4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 04 26, 11:59)
Ar tiesa, kad celulita padeda naikinti padidintas skysciu vartojimas? As klausiu, ar kuri is praktikos tai pastebejo?  ax.gif
As pati stengiuos pastaruoju metu daugiau skysciu gert, kad oda skaistina tai tikrai, kad apetita mazina tai tikrai, del celiulito - nepastebejau... nors akylai ir nestebejau PRIES ir PO.  g.gif
Beda tik ta, kad pirma dienos puse vaikstau patinusiais paakiais.  unsure.gif

vakare, pries miega ypac, negerkite daug skysciu..todel po nakties pabringsta paakiai.. 4u.gif geriau tam rinktis pirmaja dienos puse..bent jau man taip..
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 04 26, 11:59)
Ar tiesa, kad celulita padeda naikinti padidintas skysciu vartojimas? As klausiu, ar kuri is praktikos tai pastebejo?  ax.gif
As pati stengiuos pastaruoju metu daugiau skysciu gert, kad oda skaistina tai tikrai, kad apetita mazina tai tikrai, del celiulito - nepastebejau... nors akylai ir nestebejau PRIES ir PO.  g.gif
Beda tik ta, kad pirma dienos puse vaikstau patinusiais paakiais.  unsure.gif

aš irgi geriu daug skysčių, ryte taip pat būnu visa užtinusi ir dar didelė problema-dažnas lakstymas į wc 4u.gif o dėl oda nežinau-geriu ir tikiu, kad man tai padeda, bet manau tai įtakoja daugiau veiksnių 4u.gif
Atsakyti
Sveikos bjauriojo celiulito prieses. Nemaniau kad ir man teks kada sita tema nagrineti, taciau jungiuosi ir as cia verysad.gif butent mano pacios celiulitas mane apakino kai pamaciau foto kuria vyras padare( prigavo mane) besimatuojancia suknele matavimosi kabinoj. buvau sokiruota doh.gif riebaliukai aplink liemeni ne taip baisiai atrodo kaip ta bjaurybe apelsino zievele.
Papildyta:
O kova pradejau su pilingu ir masazu duse bei kontrastinem srovem, stebesiu rezultatus. Jei nepatingesiu kartais prabeksiu ir krosiuka ar mankstos viena kt pratima padarysiu mirksiukas.gif beja gal kuri esat bandziusi timpas nuo celiulito? galvoju isigyti
Atsakyti
As is Solidea nusipirkau timpkes,jau menesi nesioju kasdien min po 8 val darbe,kelias dienas viso praleidau.Na net nzn nzn,sakyciau,gal siek tiek minimaliai oda pastangrejo,bet nesiosiu toliau,ziuresim kaip bus dar po menesiuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2012 04 28, 21:30)
As is Solidea nusipirkau timpkes,jau menesi nesioju kasdien min po 8 val darbe,kelias dienas viso praleidau.Na net nzn nzn,sakyciau,gal siek tiek minimaliai oda pastangrejo,bet nesiosiu toliau,ziuresim kaip bus dar po menesiuko ax.gif

o kokia kaina tu timpiu? ax.gif kartu tepat koki kremuka?
Atsakyti
Bet as skaiciau kad gereiausias ju efektas sportuojant. nors is kt puses sportuojant ir taip efektas greit pasirodo, bent jau man 4u.gif
Atsakyti
gal kas pasakys kokiomis adatelemis pirkti reikia voleli ir i ka atkreipti demesi? kiek kokiu adateliu turi buti ir koks ju ilgis? jau tokiam gerokai isisenejusiam celiulitui sad.gif
aciu uz patarimus is anksto
Atsakyti
smile.gif+2012 04 29, 10:02-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 04 29, 10:02)
o kokia kaina tu timpiu?  ax.gif  kartu tepat koki kremuka?

Kiek pamenu,mokejau 179 Lt. pirkau Kaune Akropolyje. Si pavasari pradejau kovoti su celiulitu,tai ir timpas nusipirkau ( dirbu stovima derba,tenka nemazai judeti,tai man cia vietoj sporto:)), ir taures rusiskas( masazuoju kelis kartus savaiteje su Weledos Berzu aliejumi) ir geomar nuo celiulito kremuka,ir Cello geli tepiausi kokius 7 kartus. Taiva, tokia programele susidariau,kaip jau minejau,gal minimaliai kazkas pagerejo,oda svelnesne pasidare,kovosiu taip iki birzelio menesio,ziuresim kokie bus padariniai:)
Atsakyti
na jungiuosi i gretas pries celiulita! nes jau nebegaliu ziuret i veidrodi,tokios kojos,koks uzpakaliukas sad.gif vis paziuriu ir verkt norisi... dar tas svoris..na bet po biski sportuoju namie,dabar noriu dar labiau pagreitint celiulito nykima. tad pradejau su kavos tirsciais ir alyvuogiu alieju ir plius saltas siltas dusas. siandien pradedu,bus matyt koks rezultatas veliau bus,dar zinoma plius sportas,dideli demesi taikysiu dabar kojoms bei sedenims. dar atsisakau visu gazuotu gerimu!
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2012 04 29, 15:51)
Kiek pamenu,mokejau 179 Lt. pirkau Kaune Akropolyje. Si pavasari pradejau kovoti su celiulitu,tai ir timpas nusipirkau ( dirbu stovima derba,tenka nemazai judeti,tai man cia vietoj sporto:)), ir taures rusiskas( masazuoju kelis kartus savaiteje su Weledos Berzu aliejumi) ir geomar nuo celiulito kremuka,ir Cello geli tepiausi kokius 7 kartus. Taiva, tokia programele susidariau,kaip jau minejau,gal minimaliai kazkas pagerejo,oda svelnesne pasidare,kovosiu taip iki birzelio menesio,ziuresim kokie bus padariniai:)

cia gal is trumph ''shape sensation''serijos? g.gif
bet jau tympiu brangumas doh.gif
tikiuosi , kad sulauksit geru rezultatu 4u.gif
Atsakyti
man per brangus dalykas tos kelnaites...noriu taupiau kaskiap tam velniui ragus apkapot
Atsakyti
Jei zinociau kad jos tikrai veiksmingos- pirkciau, bet dazniausiai tenka nusivilti tokiais produktais
Atsakyti