QUOTE(Victrix @ 2015 03 17, 14:30)
Sveikos panelės,
turiu klausimą, pas mane dar tik pati pradžia ir galvoju gal ką profilaktiškai pavartot,pvz Margaritos ar Rasos kremuką? Kaip manot? Šiaip sportuoju ir mityba sutvarkyta, bet to atrodo darosi maža...

Nesinori daug pinigų išleist, o naminėm priemonės neturiu kantrybės
Neturiu nieko prieš vietinius gaminius, kaip tik stengiuosi rinktis prekę lietuvišką, bet kosmetikos atveju tai geriau moku daugiau, bet turiu užtikrintai, kur didelės garsios laboratorijos dešimtmečius skyrė lėšas tyrimams, važinėjo po pasauly rinkdami ingredientus, kur ant jš produktų užaugo ištisos kartos ir mama ir net močiutė gali drąsiai rekomenduoti dukrai. Šiuo atvžvilgiu mūsiški gaminiai, man rodos, yra gana mėgėjiško lygio ir tinka posakis "geriau toks, nei nieko", bet taupant pinigėlius, geriau užtikrintai veikianti gera priemonė nei "gal, nes pigu"... Kasdieniniam odos patepimui pigaus kremuko gal ir užtenka, ir tai nežinia, kokios kokybės ingredientai, nes vienos iš jūsų paminėtų kosmetikos rinkinį, padovanotą tetos, tiesiog išmečiau į šiukšliadėžę, kai paskaičiau sudėtį (nesu išprotėjus dėl natūralumo, tiesiog pasiskaitau apie ingredientus ir tikėjausi ko nors naudingo, o pigus todėl ir pigus, kad padarytas praktiškai iš nieko). Iš viso, jei norisi rezultato, reikia rasti kantrybės, tik ne naminėms priemonėms, o sportui, masažui, specialiai celiulitui skirtai kosmetikai ir susireguliuoti mitybą. Kitaip net ir geriausias kremas duos laikiną rezultatą ir bus nurašytas kaip neveiksmingas

Turiu kolegę, kurios mergaitei leidžiama kimšti viską, maitinasi visokiais surogatais, greituoju maistu, majonezais ir ji yra ne tik apkūni jos amžiui, bet ir spuoguota. Liūdna matyt, kaip moteris taško pinigus tikėdama stebuklingais reklamų pažadais ir perka kosmetiką vieną po kitos, paskui visom nusivilia. Galop nuėjo pas mano kosmetologę. Grįžo įsižeidusi, nes ta pasakė, kol nesusitvarkys mitybos, procedūros ir kosmetika padės tik iš dalies. Oda juk yra gyvenimo būdo atspindys. Net pasigailėjau rekomendavusi