Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas IX tema

Siokios tokios info yra sitame psl smile.gif
Atsakyti
Sveikos, vakar as kovojau su celiulitu vakuuminiu tauriu pagalba smile.gif masazavausi 20 minuciu vonioje isteptas duso zele problemines vietas (kad ne taip skaudetu ir geriau slystu) o kai oda ikaito ir paraudo istepiau lirene anticeliulitiniu serumu. tik va atsikeliau siandien ryte ir pastebejau ant savo slaunu priekio daug mazyciu melyniu mazdaug pipiro dydzio unsure.gif . Ar tai labai blogai? g.gif
Atsakyti
Merginos, atradau veiksminga priemonę! Pati išbandžiau ir esu labai patenkinta rezultatu! Po pirmos procedūros maža to kad oda tapo lygesne, tai dar ir apimtis per visas vietas sumažėjo po 1 cm thumbup.gif . Šiuo metu pardavinėja kuponose už mažesnę kainą. Nors kaip čia rašo kad nuolaida tik tam tikroms vietoms. Aš pas šią merginą dariau viso kūno masažą. Tačiau kaip matau išvardintos pačios problematiškiausios mūsų vietos ax.gif

http://kartu.lt/akci...udie-celiulitas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilanka1: 28 birželio 2013 - 08:23
QUOTE(Nauja15 @ 2013 06 27, 10:25)
Sveikos, vakar as kovojau su celiulitu vakuuminiu tauriu pagalba  smile.gif  masazavausi 20 minuciu vonioje isteptas duso zele problemines vietas (kad ne taip skaudetu ir geriau slystu) o kai oda ikaito ir paraudo istepiau lirene anticeliulitiniu serumu. tik va atsikeliau siandien ryte ir pastebejau ant savo slaunu priekio daug mazyciu melyniu mazdaug pipiro dydzio unsure.gif . Ar tai labai blogai? g.gif

Negirdėjau, kad kas masažuotų su žele, su aliejum daro, bet nemanau, kad nuo to mėlynės, svarbiausia gerai slystų. O mėlynės gal dėl to, kad per ilgai ar per stipriai masažavot, man taip kartą buvo, kai MB gerai išvažinėjo nugarą su ta taurele doh.gif tai ne pipirai, o visa nugara mėlyna doh.gif Taip pat gali būti, kad jūsų kapiliarai silpni, ar šiaip nepastebit sutrūkinėjusių kapiliarų ant šlaunų, pakinkliuose?
Atsakyti
QUOTE(Ilanka1 @ 2013 06 28, 09:17)
Merginos, atradau veiksminga priemonę! Pati išbandžiau ir esu labai patenkinta rezultatu! Po pirmos procedūros maža to kad oda tapo lygesne, tai dar ir apimtis per visas vietas sumažėjo po 1 cm  thumbup.gif . Šiuo metu pardavinėja kuponose už mažesnę kainą. Nors kaip čia rašo kad nuolaida tik tam tikroms vietoms. Aš pas šią merginą dariau viso kūno masažą. Tačiau kaip matau išvardintos pačios problematiškiausios mūsų vietos  ax.gif

http://kartu.lt/akci...udie-celiulitas

Kas mus pagirs jei ne pacios save! biggrin.gif
Taip, gal ir veiksminga jusu paslauga, bet nereikia ja taip jau reklamuoti, jei ji tokia jau gera, klientes pacios ja isreklamuos ir jus irgi 4u.gif
Atsakyti
Hi, hi. Ištikruju dirbu visai kitoj srity smile.gif Be to sedimas darbas, iš čia ir problemos sad.gif Tikrai norėjau pasidalinti savo džiaugsmu ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, noriu paraginti tas, kurios nusivylusios jog nedingsta celiulitas. Buvau nuleidusi rankas, nes atrode sportuoju, bet jis niekaip nedingsta doh.gif O aš sportuodavau 2-3k. sporto klube nuolatos, bei jodinėjau. O išties per mažai visko dariau probleminėms vietoms. 2mėn. labai stipriai save suėmiau ir pati negaliu patikėti, kad kūnas keičiasi thumbup.gif
Ką aš padariau: visiškai atsisakiau saldumynų, bulkučių, pyragaičių, žiūrėjau, kad neįeitų į maisto produktus visokie pakaitalai sojos ir pan. Nė lašo alkoholio... Pradėjau lakstyti (taip tingiai, bet ir per lietų nepraleisdama) ir būtinai kas antrą dieną, kai kada ir kasdien, pagal nuotaiką. Minimaliai kai labai jau tingisi esu užsibrėžusi bent 2km nubėgti. Iškart pabėgiojusi grįžtu namo ir dariau mankštą sėdmenims ir kojoms (www.youtube.com yra tikrai nemažai mankštų ir galite dirbti kartu su trenere, tik reikia stipriau apkrauti šlaunis ir sėdmenis, nes tai pagrindinės celiulito gi vietos. Kai darau probleminėms vietoms (pas mane šlaunys ir užkaliukas), tai kojos dreba, užpakalis irgi taip skauda, kad net dega, reikia apkrauti ir netingėtiv darant lengvą manštelę). Tuomet pasidarydavau papildomai dar kam noriu pratimus - nugarai, pilvo presui, krūtinei ar rankoms... Bendrai su pasilakstymu ir mankštomis "atidirbdavau" pusantros valandos.
Taip pat prisižiūrėjau maistą. Pirmoje dienos pusėje daugiau angliavandenių vaisių, košės. Antroje dienos pusėje daugiau baltyminių produktų, salotų, žuvies, mėsos, kiaušinių, varškės, vištienos krūtinėlė.
Man svorio mesti nereikia, tiesiog tobulinti formas ir pagaliau matau rezultatą thumbup.gif

Mergaitės, kiek radau straipsnių, kad pakeisti nelabai ką galima kovojoant su celiulitu, bet tikrai GALIMA drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Dabar dar bandysiu greitinti bėgdama į kalniukus. Greitas bėgimas į viršų sakė labai veiksmingas šlaunims ir sėdmenims.

Vakuminis masažas man nepadėjo, tik atrodė, kad celiulitas dar labiau padidėjo, bei išsitampė oda doh.gif

Kartas nuo karto pasidarau paprastus masažus probleminėms vietoms. Reikia suaktyvinti kraujotaką. Kavos įtrinimai sakė veiksmingi po to kai oda sakykim kokiu šepečiu sukamaisiais judesiais išmasažuojama, suaktyvinama kraujotaka ir tik tada 5 min. reikia įtrinti kavos tirščius ir juos laikyti 5min.

Tad mergaitės - sportas ir mityba drinks_cheers.gif Nepatingėkite ir tikrai būsite gražios.

Aš liekna, bet su šortais nedrįstavau išeiti, o dabar mano šortai vos "bulkutes" dengia thumbup.gif

P.S. Buvau ir taip sportiška, tad nepradėjau nuo nulio sportuojant naikinti celiulią, tiesiog susikoncentravau labai į problemines vietas. Tad jei nesportuojate Jums tikrai reikės daugiau laiko pašalinti celiulitą, bet tai tikrai galima - tad pirmyn drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arettele: 01 liepos 2013 - 09:49
Ir aš noriu idealių kojų, bet jau pagavau save, kad persistengiau su investicijomis. Ir kankinti save bėgiojant nenoriu, ir cukraus atsisakyti nenoriu. Ir kolos kartais noriu atsigerti. Apsileisti nereikia, bet iškankinti save dėl kažkokio celiulito irgi neverta, juk reikia mėgautis kiekviena diena, o ne tomis pora vasaros dienų, per kurias kažkas pliaže į tavo kojas pažiūrės, kurias "bandei padaryti" penkis mėnesius smile.gif
Atsipalaiduokite, visos mes jį turime... Na beveik smile.gif Mano vyras celiulito pas mane nemato, man to ir užtenka biggrin.gif
Atsakyti
Nu ką žinau, ot požiūris biggrin.gif Aš mėgstu trumpas sukneles ne tik vasarą, o visus metus. Galiausiai ar tik dėl kitų rodotės ir patikt norit, o kaip savas vyras? Aišku į akis netėkš, jeigu nėra chamas, kad fui, koks pas tave celiulitas bigsmile.gif O kai moteris išgražėja, tai paklauskit, ar kuris nors dėl to supyko? smile.gif
Atsakyti
Mylimuke, jūs teisi. Bet aukščiau mergina parašė, kaip ji sportuoja, kol nebegali, bėgioja,atsisakė įvairaus skanaus maisto. Toks jausmas, kad pasmerkė save kankynei - nei saldainio, tik fizinis kankinimas... smile.gif Mano figūra graži, bet tarkim bėgioti nekenčiu. Su vyru mėgstam gaminti ir tortus skanius darome. Įsivaizduodama, koks mano gyvenimas būtų, jei taip elgčiausi kaip mergina, kuri rašė anksčiau, jaučiu, kad tapčiau pikta, desertu nepasilepinčiau, kankinčiau bėginimais. Vyrui tokia pikčiurna išvargus tikrai nepatiktų smile.gif Na o trumpą sijoną galima užsidėti ir neprasikankinus pusę metų smile.gif Na bet kiekvienam savo, jei kažkas įpratę gyventi kitokį gyvenimo būdą, tai šaunu, o jei reikia save versti - tikrai ne smile.gif
Atsakyti
Manau, kad galima rast aukso vidurį. Lai tie rezultatai ateis šiek tiek vėliau, bet kokį saldainį sugriaužt retkarčiais galima. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės. Aš irgi pradėsiu kovoti su celiulitu, kol dar ne vėlu. Paskaičiau, kad kuo anksčiau, tuo geriau. Na bet aš ne apie tai. Planą turiu, apie visokias priemones priskaičiau, dabar turiu konkrečių klausimų, tikiuosi padėsite:
1. Ar masažas sėdmenims su abrikosų kauliukų aliejumi ir rozmarinų eteriniu aliejumi efektyvus kovoje su celiulitu? (Klausimas tik apie naudojamų produktų kombinaciją, ne techniką ar ką kitą)
a) gal geriau naudoti citrinų eterinį aliejų?
b ) kiek lašelių eterinio aliejaus apskritai reikėtų lašinti į bazinį aliejų, kad būtų efektyviausia?
c) ar kokosų aliejaus poveikis silpnesnis nei abrikosų kauliukų aliejaus kovojant su celiulitu? smile.gif
Neradau tikslaus atsakymo temose, tad gal tiesiog naudojantis žmogus galėtų man patarti, duosiu balionėlį 4u.gif biggrin.gif AČIŪ. Labai lauksiu atsakymo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponichka: 13 liepos 2013 - 21:53