Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas IX tema

QUOTE(Swychek @ 2013 05 15, 17:04)
O Jums po masazu vel celiulitas negrizo?

Grįžo, nes laukiuos, svorio priaugau, aktyvumas sumažėjo, siaučia hormonų audros doh.gif Baigus maitinti kartosiu kursą. Beje, dar pamenu, kaip masažuotoja minėjo, kad pabaigus vieną kursą (apie 10 masažų) metų bėgyje reikėtų pakartoti užtvirtinimui. To nedariau, kažkaip taip gavosi.
Atsakyti
QUOTE(Graciella @ 2013 05 07, 01:11)
O kaip sprendziat problema kai liekna mergina, gal net ir per liekna, turi celiulito....  nors sportas  kazkiek sutvirtina raumenis, nebuna tokia suglebus oda. O ko gero ir sedimas darbas cia viena is blogybiu..
ka patartumet?  4u.gif

vat ir pas mane ta pati situacija, as pati liekna, bet nuo sito brudo ant koju niekaip neatsiginu, as manau cia hormonai kalti ar siaip genetika, man nei sportais nei masazais nei sveika mityba nepadeda pasiekti norimu rezultatu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 05 25, 16:46)
vat ir pas mane ta pati situacija, as pati liekna, bet nuo sito brudo ant koju niekaip neatsiginu, as manau cia hormonai kalti ar siaip genetika, man nei sportais nei masazais nei sveika mityba nepadeda pasiekti norimu rezultatu  verysad.gif

celiulitui salinti siaip skirti specialus masazai, kurie ardo tas surambejusias pertvaras, kurios trukdo dingti celiulitui sportuojant, laikantis dietos ar paprastai masazuojantis. O kartais pas moteris celiulitas buna tik isivaizduojamas, o is tikro jo nera.
Atsakyti
QUOTE(Vilione @ 2012 04 03, 15:50)
Rasos 6aldantis anticeliulitinis kremas man irgi labai patiko thumbup.gif  Ypac vasara smile.gif  Sildancio nebandziau schmoll.gif  Ir nenoriu biggrin.gif
Siuo metu Eveline anticeliulitinis serumas eina i trasa - ji rekomendavo drauges masaziste rolleyes.gif

O kodėl šildančio ne? Aš tokį nusipirkau, kitą savaitę ketinu išbandyti, nes neturiu dabar su savimi. Ar po šaldančio kas nors pasijuto?
Atsakyti
Ir man nesiseka kovoje su celiulitu. Pati esu liekna,sportuoju visa gyvenima ir maista derinu, bet celiulitas yra ir net vakuminis masazas man visiskai nepadejo, o tik dar labiau viska pablogino verysad.gif Po 5 proceduru celiulitas iskilo i pavirsiu ir matesi dar labiau. Masaziste ramino, kad taip ir turi but ir greit jis issimasazuos.Pasidariau dar 7 proceduras t.y is viso 12 ir tas celiulitas pavirsiuje taip ir liko. Plius dar nukaro oda doh.gif Dabar turiu kabancia oda ir paryskejusi celiulita. Nezinau net ka daryt dabar.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2013 05 25, 19:07)
celiulitui salinti siaip skirti specialus masazai, kurie ardo tas surambejusias pertvaras, kurios trukdo dingti celiulitui sportuojant, laikantis dietos ar paprastai masazuojantis. O kartais pas moteris celiulitas buna tik isivaizduojamas, o is tikro jo nera.

tai as karta per metus profilaktiskai pasidarau vakuminiu masazu kursa butent probleminems vietoms, aisku gal be masazu butu dar blogiau doh.gif

QUOTE(mamyte76 @ 2013 05 27, 09:25)
Ir man nesiseka kovoje su celiulitu. Pati esu liekna,sportuoju visa gyvenima ir maista derinu, bet celiulitas yra ir net vakuminis masazas man visiskai nepadejo, o tik dar labiau viska pablogino verysad.gif  Po 5 proceduru celiulitas iskilo i pavirsiu ir matesi dar labiau. Masaziste ramino, kad taip ir turi but ir greit jis issimasazuos.Pasidariau dar 7 proceduras t.y is viso 12 ir tas celiulitas pavirsiuje taip ir liko. Plius dar nukaro oda doh.gif  Dabar turiu kabancia oda ir paryskejusi celiulita. Nezinau net ka daryt dabar.

oho blink.gif
Atsakyti
sveikos. Galvoju pabandyti pasidaryti anticeliulitini vakuuminis masažas STARVAC, bet dabar galvoju, ar verta, nes jau kaip ir vasaros sezonas, reikejo gal anksciau pradeti. Gal turit kokiu minciu..pradzioje kiek supratau viskas iskeliama i virsu ir buna pablogejimas?

Atsakyti
O man atrodo kad su celiulitu gerausiai kovoja limfodreziniai vakuuminiai masazai tokie kaip LPG. Procedūros neskausmingos,pirmus rezultatus galima pamatyti po pirmo seanso (minus 1-2 сm). Ir svarbiausiai jokiu mieliniu. Apie ji sužinojau per televizija, viena žvagždė giriesi. Dabar nupirkau kursa masazu su aparatu B-Flexy, cia analogas LPG - labai patenkinta, jau po 2 proceduru kelnes krenta ir svarbiausiai oda tapo lygesnia.
Atsakyti
Sveikos jungiuos i jusu buri smile.gif

Neturiu labai dideles problemos, bet ir ta nedidele gerai matoma "celiulitas".... Bet gero uzsispyrimo deka, po truputi iseina su juo susidorot, kad taip labai nebadytu akiu biggrin.gif ... O zinot kas labai veiksminga, ogi pratimai kojom, kavos masazas kas vakara, po to kontrastinis dusas ir kremukas(gelis) nuo celiulito... ax.gif Siaip buvau skeptike kavos tirsciu ir terliojimosi su jais, bet pamacius rezultatus vienos moterytes likau apsalus blink.gif ... Ko ji pries tai nedare ir masazai salonose ir iviniojimai visokie ir vakumai.... bet.... O va uzsispyre ir pradejo draugaut su kavos tirsciais bigsmile.gif As taip pat su jais "terliotis" pradejau, po 2 savaiciu MB kojas glosto ir sako <geras, rezultatas akivaizdus> oda stangresne, svelnesne, nesuglebus... thumbup.gif Dar labai super geras dalykas pasivaiksciojimas (spartus) gryname ore vakare, patikekit tikrai didelis pliusas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laduske @ 2013 05 26, 10:22)
O kodėl šildančio ne? Aš tokį nusipirkau, kitą savaitę ketinu išbandyti, nes neturiu dabar su savimi. Ar po šaldančio kas nors pasijuto?

Šaldantį bandžiau, šiaip malonus jausmas, bet kremais netikiu biggrin.gif Šildantis ojojoi.... tepiausi 2 kartus, graužė nežmoniškai, kadangi vakare prieš miegą tepiausi, tai vidurį nakties kėliausi po dušu šveistis, nes nebegalėjau kentėt doh.gif Bet gal čia tik man taip, gal kitų oda ne tokia jautri biggrin.gif
Dėl šlaunų, man labai padėjo bėgimas, bent aš matau rezultatus, jei dar netingėčiau masažuotis, manau, būtų dar geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Božena25 @ 2013 05 02, 16:10)
Laba diena, gal kuri jau isbandziusi sia stebuklinga premone?

http://www.beprakait...to-oligodx.html

Aš išbandžiau ax.gif panaudojau 2 mėn, sunaudojau 2 pakuotes, oda tikrai palygėjo thumbup.gif prieš tai pirkau Nivea, Geomarą, bet pastarieji jokios naudos nedavė schmoll.gif
Atsakyti
Celiulitui naikinti rekomenduojama body-lift masazai, anticeliulitines terapijos su ivyniojimais naudojant cello geli, raudonuosius dumblius, juros dumblius.
Atsakyti