Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas IX tema

QUOTE(kristinajonk @ 2013 04 18, 23:17)
sveikos, gal kas zinot kur galima nusipirkt KLAIPĖDOJ taureliu masazui nuo celiulito? drauge naudoja londone, tai rezultatai puikus  ax.gif

turguj pas bobutes, kur rusiškais vaistais prekiauja. Dar, berods, mačiau Martinoj. Martina yra Big'e ir autobusų stoties pasaže
Atsakyti
Sveiki 4u.gif , gal patarsite koki masažą rinktis jeigu matomos kraujagyslės? lyg kažkur skaičiau kad vaakuminis netinka, nors vieną kartą nuėjau ir visai patiko,bet nesinori prisidaryti bėdų..Ką manot dėl medaus masažo? prieš metus dariau ir mačiau efektą, tik per anksti nuleidau rankas doh.gif
Atsakyti
kaip jus tom taurelem pacios masazuojates ? g.gif
pvz uzpakali ir virsuje kojas is nugaros puses tai man misija neimanoma, juk reikia dar su ranka braukt is paskos taureles , o visas celiulitas pagrinde ten ir buna doh.gif
Papildyta:
QUOTE(EgliukasVLN @ 2013 03 22, 23:22)
del masazu tai as raiciausi gal iki 3 proceduru, po to nebeskauda taip, melyne sir bus jei daro gerai, jei ner melyniu reiskia neisminko gerai, bei tos melynes turetu greit praeiti, nes ten nuo pirstu, o del kiek kartu tai ziurekit pagal save kiek jums reikia...

jei daro gerai melyniu niekada nebuna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letali: 24 balandžio 2013 - 15:14
QUOTE(nezinaukadaryti @ 2013 04 17, 17:31)
Merginos, moterys,

Į kokį gydytoją (negi šeimos?) reikia kreiptis dėl celiulito? Noriu jį išsigydyti.

kineziterapeutas,kuris specializuojas anticeliulitiniuose masazuose ar procedurose
plastikos chirurgas
tikrai ne seimos gydytojas
Atsakyti
Sveikos,
Noreciau pasidalinti savo petirtimi salinant celiulita. Pagimdzius dukryte, atsirado nemazas sluoksnis celiulito, ieskojau iseites vaiksciodama po masazo salonus kurie daro anticeliulitinius, vakuuminius masazus, cello ivyniojimus. Ir atradau sau masazistes kurios padare tikra stebukla jau po keliu proceduru buvo akivaizdus rezultatai, praeita sezona teko lankytis pas tokia Danute is "Matanciu ranku" , o si sezona vaikstau pas kita masazuotoja nes netiko Danutes darbo laikas. Tam paciam masazo salone vaikstau pas Elvyra tikrai rekomenduoju, padaro masaza ir su rankom ir su aparato ir ivynioja viska padaro kompleksiskai ir matosi akivaizdus rezultatai. Esu ziauriai patenkinta ir vasaros sezonui esu beveik pasiruosus smile.gifsmile.gif liko nusipirkt grazu maudymuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merciuke @ 2013 04 19, 01:38)
man celiulita padeda mazint:masazas pries dusa kavos tirsciais(pagerina kraujotaka),tada toks volelis masazui ar taureles ir po visko anticeliulitinis kremas,ar bet koks stangrinamasis.visa esme masaze vistiek.

Laba diena, gal galite pasidalinti patirtimi, kur darotes tuos masazus, as pati vonioje, juk kava toks teplus reikalas, o kai nusiprausi viskas patenka i kanalizacija, o ji nuo kavos siaubingai kemsasi, kaip darote, kad tokiu problemu isvengti?
Atsakyti
Laba diena, gal kuri jau isbandziusi sia stebuklinga premone?

http://www.beprakait...to-oligodx.html
Atsakyti
O kaip sprendziat problema kai liekna mergina, gal net ir per liekna, turi celiulito.... nors sportas kazkiek sutvirtina raumenis, nebuna tokia suglebus oda. O ko gero ir sedimas darbas cia viena is blogybiu..
ka patartumet? 4u.gif
Atsakyti
Manau ir zinau, kad reikia keisti mitybos iprocius, nes celiulitas atsiranda ir nuo blogos neteisyklingo mitybos wink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Atejau nezinodama ko griebtis. Man yra 23 metai, ugis 176cm, svoris 64kg. Kojos visos kaip vadinamoji apelsino zievele-ziaurus celiulitas. Nezinau ko imtis. Nuo vasario menesio intensyviai sportuoju, lankau aerobinius uzsiemimus: stepa, kalanetika ir pan. I sporto kluba vaikstau kaip iseina. Jei pavyksta - 7 kartus per savaite, bet dazniausiai 4-6. Kojos tikrai sutvirtejo, is visiskai tokiu kabanciu odos sluoksniu (nzn ar supratot), tapo raumeningos. Bet celiulito nesimazejo ne per nago juodyma. Ka daryti? Nejaugi sportas nesvarbus celiulito naikinime? Nejau viska reikia investuoti i masazus? Kas liecia mityba, tai seniai nebegeriu gazuotu gerimu, nevalgau jokio greito maisto, maitinuosi tirkai pakankamai sveikai, rytais valgau avizu koses be jokiu priedu, su puse banano ir cinamono, zinoma, pasitaiko kad ir kepto maisto valgau, bet ir tas keptas stengiuosi, kad butu neriebus. Nevalgau jokiu bulviu, saldumynu, apie cipsus ar kazkokius panasius dalykus net kalbu nera. Vakarais karts nuo karto masazuoju kojas su siurksciu sausu sepeciu. Esu pakankamai jauna, kai aplink vaiksto merginos graziausiom dailiausiom kojom, negaliu megautis gyvenimu, nes jauciu nepilnavertiskuma... Aisku, nesitikiu, kad kojos bus tobulos, bet pas mane net ramiai stovint, nieko nedarant visas uzpakalis ir visos slaunys tiek is priekio, tiek is nugaros iskastos celiulito. Gal kas turesit kokiu patarimu? sad.gif Dar kas liecia hormonus, tai dariausi tyrimus, viskas gerai. Kazkada truko tiroksino, bet dabar viskas susitvarke...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Swychek: 15 gegužės 2013 - 12:55
QUOTE(Swychek @ 2013 05 15, 12:54)
nes jauciu nepilnavertiskuma...

Puikiai tave suprantu, bet už tą sakinį tai duočiau šiknon.

Prieš kelis metus pas vieną moterį lankiausi namuose, ji rankom su taurėm ir kitais masažuokliais daro masažus, man 10 pakako pagražinti savo kojas ir šikniuką. Pagimdžius vėl pas ją keliausiu.

Maistas ir sportas nėra visagaliai, deja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(O'Hara @ 2013 05 15, 18:28)
Puikiai tave suprantu, bet už tą sakinį tai duočiau šiknon.

Prieš kelis metus pas vieną moterį lankiausi namuose, ji rankom su taurėm ir kitais masažuokliais daro masažus, man 10 pakako pagražinti savo kojas ir šikniuką. Pagimdžius vėl pas ją keliausiu.

Maistas ir sportas nėra visagaliai, deja  blush2.gif

As pati suprantu, kad nereikia susikoncentruoti i toki dalyka, kaip celiulitas, nes gyvenime tikrai yra didesniu bedu. Dar puikiai suprantu, kad kitiems zmonems tas celiulitas gal ir nera labai jau baisus, kaip mums pacioms, bet vistiek kai atrodo toks pakankamai jaunas amzius, aplinkui strykcioja grazios paneles vasara su sortais, o as turiu "sust" su ilgiausiom suknelem ar kelnem, nes negaliu uzsideti sortuku... verysad.gif nenoriu irgi atrodyti belenkaip, nekreipiant i nieka demesio ir eiti kaip papuola... O Jums po masazu vel celiulitas negrizo?
Atsakyti