Sveikos merginos. Atejau nezinodama ko griebtis. Man yra 23 metai, ugis 176cm, svoris 64kg. Kojos visos kaip vadinamoji apelsino zievele-ziaurus celiulitas. Nezinau ko imtis. Nuo vasario menesio intensyviai sportuoju, lankau aerobinius uzsiemimus: stepa, kalanetika ir pan. I sporto kluba vaikstau kaip iseina. Jei pavyksta - 7 kartus per savaite, bet dazniausiai 4-6. Kojos tikrai sutvirtejo, is visiskai tokiu kabanciu odos sluoksniu (nzn ar supratot), tapo raumeningos. Bet celiulito nesimazejo ne per nago juodyma. Ka daryti? Nejaugi sportas nesvarbus celiulito naikinime? Nejau viska reikia investuoti i masazus? Kas liecia mityba, tai seniai nebegeriu gazuotu gerimu, nevalgau jokio greito maisto, maitinuosi tirkai pakankamai sveikai, rytais valgau avizu koses be jokiu priedu, su puse banano ir cinamono, zinoma, pasitaiko kad ir kepto maisto valgau, bet ir tas keptas stengiuosi, kad butu neriebus. Nevalgau jokiu bulviu, saldumynu, apie cipsus ar kazkokius panasius dalykus net kalbu nera. Vakarais karts nuo karto masazuoju kojas su siurksciu sausu sepeciu. Esu pakankamai jauna, kai aplink vaiksto merginos graziausiom dailiausiom kojom, negaliu megautis gyvenimu, nes jauciu nepilnavertiskuma... Aisku, nesitikiu, kad kojos bus tobulos, bet pas mane net ramiai stovint, nieko nedarant visas uzpakalis ir visos slaunys tiek is priekio, tiek is nugaros iskastos celiulito. Gal kas turesit kokiu patarimu?
Dar kas liecia hormonus, tai dariausi tyrimus, viskas gerai. Kazkada truko tiroksino, bet dabar viskas susitvarke...