Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas IX tema

http://www.5braskes....s.d?id=60819857
smulkiai raso apie celiulita, dieta prie jo
Atsakyti
QUOTE(KofmannPupi @ 2013 03 12, 20:38)
mano kovas:
1. pradejau maista ziureti, skaiciuoju kalorijas
2. dariausi jau viena ir darysius dar viena ozono terapija, na kaip kitaip vadinasi karboksiterapija
3. vakuminiai masazai
4. kartais pasportuoju saleje

planuoju i kelione isvziuoti, beliks tik maisto ziurejimas

pradejau gerti forever kokteili pusryciams, manau ji ivesiu ir vakarui, nes tik pakritus svoriui celiulito mazinimas veiksmingas

kas per kokteilis forever? kuom veiksimingas? kokie salutiniai poveikiai? idomu suzinoti smile.gif
Atsakyti
http://gallery.forev...U/K-324-325.pdf
viskas aprasyta, gauni visos dienos doze vitaminu, na kad prie dietos veliau nepradetu slinkti plaukai, bet cia kiekvieno nuomone ar ka gerti ar ne, as nereklamuoju, tiesiog vartoju pati.. esu lankiusi tokias sveikuoliu pamokas, ytai ten herbalaifa siule labai, tai ten ju kokteilis sudetis tapati, tik jis gaunasis daug skystesnis ir jauciasi soja, plius herbalaifas daug brangesnis

as tieisog bandau
Atsakyti
pagimdziau leliuka ir islindo celiulitas, nuejaus pas viena masazuotoja, su kvalifikacija, sake nu nieko baisaus pas mane, dare proceduras su starvac vakuminiu aparatu, apturejau kokias 5,bet kazkaip nzn, nejutau jokio efekto, bruzino man su tais antgaliais ir tiek, tada pasake, kad jau profilaktika prades, tik 1syki I savaite, tai porasyk nuejau ir pabegau..po to nuejau pas kita rekomenduota irgi kvalifikuota masaziste, tai ji man daro su elektrodais 30 min raumenu manksta po to 20 min su rankom kankina taip,kad raitaus..ji pasake, kad pas mane II laipsnio celiulitas, kojos po keliu procedure melynem nusisejo,,sako valos..lankau kas II diena jau penkis syk, I prieki dar 3 procedurom uzrase kas II diena..as kai nieko nesuprantu, tai ir nzn, ar tiek daug reikia tu proceduru?, nes tas celiulitas pas mane tikrai ner ryskus. o masazuoja tik kojas, po to eis prie pilvo, nugaros sonu....ir tie elektrodai irgi nezinau ar cia geras reikalas..gal kuri daretes proceduras su jais?
Atsakyti
QUOTE(sponkute @ 2013 03 22, 18:07)
pagimdziau leliuka ir islindo celiulitas, nuejaus pas viena masazuotoja, su kvalifikacija, sake nu nieko baisaus pas mane, dare proceduras su starvac vakuminiu aparatu, apturejau kokias 5,bet kazkaip nzn, nejutau jokio efekto, bruzino man su tais antgaliais ir tiek, tada pasake, kad jau profilaktika prades, tik 1syki I savaite, tai porasyk nuejau ir pabegau..po to nuejau pas kita rekomenduota irgi kvalifikuota masaziste, tai ji man daro su elektrodais 30 min raumenu manksta po to 20 min su rankom kankina taip,kad raitaus..ji pasake, kad pas mane II laipsnio celiulitas, kojos po keliu procedure melynem nusisejo,,sako valos..lankau kas II diena jau penkis syk, I prieki dar 3 procedurom uzrase kas II diena..as kai nieko nesuprantu, tai ir nzn, ar tiek daug reikia tu proceduru?, nes tas celiulitas pas mane tikrai ner ryskus. o masazuoja tik kojas, po to eis prie pilvo, nugaros sonu....ir tie elektrodai irgi nezinau ar cia geras reikalas..gal kuri daretes proceduras su jais?

del masazu tai as raiciausi gal iki 3 proceduru, po to nebeskauda taip, melyne sir bus jei daro gerai, jei ner melyniu reiskia neisminko gerai, bei tos melynes turetu greit praeiti, nes ten nuo pirstu, o del kiek kartu tai ziurekit pagal save kiek jums reikia... as asmeniskai daraus tiek kiek reikes, kol nebus toks ziaurus... ijunkit sporta ir sveika mityba ir rezultatai bus geresni, pati darykites iviniojimus pvz su kavos tirsciais ir grefruktu eteriniu aliejumi ir rezultatai bus dar geresni smile.gif viskas priklauso ir nuo jusu pastangu smile.gif cia mano nuomone ir asmeniniai pastebejimai smile.gif

as daraus masazus ir kartais ne kas antra diena, o kiekviena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EgliukasVLN: 22 kovo 2013 - 22:23
QUOTE(li-li @ 2013 03 12, 19:29)
Celiulitas tai tikrai sunkiai pasiduoda ka bedarytum ...smile.gif

atsiranda ne per viena diena, tai par panasu laika ir pasinaikina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EgliukasVLN @ 2013 03 22, 23:22)
del masazu tai as raiciausi gal iki 3 proceduru, po to nebeskauda taip, melyne sir bus jei daro gerai, jei ner melyniu reiskia neisminko gerai, bei tos melynes turetu greit praeiti, nes ten nuo pirstu, o del kiek kartu tai ziurekit pagal save kiek jums reikia... as asmeniskai daraus tiek kiek reikes, kol nebus toks ziaurus... ijunkit sporta ir sveika mityba ir rezultatai bus geresni, pati darykites iviniojimus pvz su kavos tirsciais ir grefruktu eteriniu aliejumi ir rezultatai bus dar geresni smile.gif viskas priklauso ir nuo jusu pastangu smile.gif cia mano nuomone ir asmeniniai pastebejimai smile.gif

as daraus masazus ir kartais ne kas antra diena, o kiekviena smile.gif

Neklaidinkite zmoniu, melynes padaryti gali bet kas, o kaip padaryti, kad ju nebutu, net ir esant intensyviam giluminiam masazui, reikia sugebeti ir tureti praktikos. Kas liecia ivyniojimus, jei efektyviausi is karto po masazo, pylingo ar kitokio odos apsildymo, kadangi buna issiplete kraujagysles, pagerejusi kraujotaka, po pylingo oda buna atsviezinta, be negyvo sluoksnio, kuris trukdo prasiskverbti veikliosioms medziagoms, taip, kad geriau ivyniojimus darytis ne pacioms namuose, o paprasyti, kad suvyniotu is karto po masazo, arba jei norite pacios, apsildykite oda masazine pirstine, pylingu ir tik tada vyniokite. Kas leicia maisto, sporto derinima, visiskai sutinku 4u.gif
Atsakyti
O Naura14,ka jus manot apie elektrostimuliacija?ir ar labia jau nepatyres masazistas,jei melynos kojos?nors pas ja eina daug klienciu masazuotis,ejau su rekomendacijomis..ir pas mane tos kojos tikrai nebuvo baisios, nes biski paspotuojanti esu ir mityba ziuriu,plius dar matinu kudikeli,o mane nuteike ilgam darbui,sake II laispnio celiulitas..masazuoja taip pat tik kojas,ypac apie blauzdas sake atsidejes celiulitas,po to pereis I pilva,nugaros sonus..ir dar klausimas,jei tarkim pas mane II laispnio celiulitas,tai kiek mazdaug reiktu proceduru ir palaikomasis masazas kas kiek laiko rekomenduojamas ir kiek laiko?visa gyvenima?Aciu:)
Atsakyti
sveikos, aš irgi panašiai kaip spontuke, pagimdžiau sūnelį ir išlindo celiulitas...ir viskas čia dėl to, kad visa neštumą man negalima buvo sportuoti, dalį išvis gulimas režimas buvo, tik į pabaigą jau leido ir daugiau pavaikščioti, aišku pg situaciją, tai buvo valanda ar pusantros...priaugau nemažai svorio (22kg), 12kg iškart pamečiau, dabar jau 6 numečiau tai nedaug teliko, bet celiulitas nenukrito:)
laikausi kalorijų skaičiavimo dietos, darausi namie vakuuminį masažą pagal situaciją vėlgi, nes nevisada lieka tam laisvo laiko ir jėgų, sportuoju 2 kart impulse, dabar pradėjau darytis namie įviniojimus- iš pradžiu su mėlynuoju moliu, vėliau su deginančiu kremuku. Kol kas nelabai galiu pasigirti rezultatais, tačiau kol kas nepasiduodu...Tad jungiuosi prie Jusų, tikiuosi priimsite smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sponkute @ 2013 03 22, 18:07)

o kur Jūs leliuką paliekate jeigu nepaslaptis? 4u.gif ar su savimi imate? nes aš neturiu kam palikti, nebent ankti ryte, bet aš tada sportuoju:) o kartą- du per sav. manau masažai nelabai padėtų, tiesa? Nors kitą vertus geriau nei išvis jokio.. g.gif
Atsakyti

o kur Jūs leliuką paliekate jeigu nepaslaptis? 4u.gif ar su savimi imate? nes aš neturiu kam palikti, nebent ankti ryte, bet aš tada sportuoju:) o kartą- du per sav. manau masažai nelabai padėtų, tiesa? Nors kitą vertus geriau nei išvis jokio.. g.gif
[/quote]

vaika tetis ryte paziuri, kad ir bumbedamas, nes I darba veliau nuvaziuoja..todel ryte ir vaziuoju 8-9 valanda.na 2 kartais per savaites vis sis tas, nors pagal masazuotojas jau as kas antra diena kad einu sake cia pasvelnintai:Dkitos kasdiena eina..bet kadangi pas mane ner baisiai, tai nusiderejau..nes vyras daugiau neisleistu,o kainuoja kai paskaiciuoji.bet vat I namus kai ejau pas masazistek, tai sake ji man, kad galit ir su leliuku atvaziuot:)tai manau labia norint, galima rasti kas ir su lelium priims:)
Atsakyti
Aš turėjau nemažai celiulito, tai manasis padovanojo 10 seansų kursą vakuuminių masažų su Starvac tai labai žymiai pamažėjo jo, ant kojų nebėra, šiek tiek dar ant užpakalio liko, nes ant jo daugiausiai buvo.
Atsakyti
QUOTE(skin2013 @ 2013 03 25, 18:55)
Aš turėjau nemažai celiulito, tai manasis padovanojo 10 seansų kursą vakuuminių masažų su Starvac tai labai žymiai pamažėjo jo, ant kojų nebėra, šiek tiek dar ant užpakalio liko, nes ant jo daugiausiai buvo.

O kiek minuciu darydavot kiekviena kart? nusiziurejau viena vieta,tai ten galim 30 arba 90 imti,90 jau manau neisguleciau. Uztektu 10 seansu po 30 minuciu rezultatui pasiekt? celiulita turiu tik ant uzpakaliuko, plotas nedidelis,bet matosi jis gana ryskiai.
Atsakyti