QUOTE(Jasminele7 @ 2013 02 21, 16:12)
Ir man nuo vakumo kapiliarai i pavirsiu islyndo
tai vakumo nebesidarau , nors taip man jis patiko ir rezultatai buvo nuostabus . Seip jei 1-2 stadija celiulyto ,tai masazai rankom labai gerai , tikreiko gero specialysto, kad teisingai ir stiprei atliktu anticeliulytini masaza .
dar as darausi vella smoth ataratu procedutas , ten yra vakumo , bet jis netoks stiprus kaip tauremis masazuojantis , ar vakuminiu aparatu.
Sekmes!
tai vakumo nebesidarau , nors taip man jis patiko ir rezultatai buvo nuostabus . Seip jei 1-2 stadija celiulyto ,tai masazai rankom labai gerai , tikreiko gero specialysto, kad teisingai ir stiprei atliktu anticeliulytini masaza .
dar as darausi vella smoth ataratu procedutas , ten yra vakumo , bet jis netoks stiprus kaip tauremis masazuojantis , ar vakuminiu aparatu.
Sekmes!
dar paklausiau savo masazistes , sake negalima su vakumu jei issiplete kapiliarai venos , ir isvis net rankomiks reikia atsargiai elgtis..
as ejau kaune pora sykiu kur dare stipriai rankomis anticeliulitini, tai dbr kur einu zymiai svelniau daro, sake negalima taip stipriai daryti, ypac vidinese slaunu pusese ten juk plona oda , kapiliarai gali sutrukineti.. ir seip sako, buna net pazeidzia vidaus organus, po tokiu masazu stipriu, as daugaiu neisiu pas ta kita, man atrodo tikrai per stipriai darydavo.. sake ne jegoje esme o kaip jis atliekamas.