Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas IX tema

QUOTE(Jasminele7 @ 2013 02 21, 16:12)
Ir  man nuo vakumo kapiliarai i pavirsiu  islyndo sad.gif
tai vakumo nebesidarau , nors taip man jis patiko ir rezultatai buvo nuostabus . Seip jei 1-2 stadija celiulyto ,tai masazai rankom labai gerai , tikreiko gero specialysto, kad teisingai ir stiprei atliktu anticeliulytini masaza .
dar as darausi vella smoth ataratu procedutas , ten yra vakumo , bet jis netoks stiprus kaip tauremis masazuojantis , ar vakuminiu aparatu.
Sekmes!

dar paklausiau savo masazistes , sake negalima su vakumu jei issiplete kapiliarai venos , ir isvis net rankomiks reikia atsargiai elgtis..
as ejau kaune pora sykiu kur dare stipriai rankomis anticeliulitini, tai dbr kur einu zymiai svelniau daro, sake negalima taip stipriai daryti, ypac vidinese slaunu pusese ten juk plona oda , kapiliarai gali sutrukineti.. ir seip sako, buna net pazeidzia vidaus organus, po tokiu masazu stipriu, as daugaiu neisiu pas ta kita, man atrodo tikrai per stipriai darydavo.. sake ne jegoje esme o kaip jis atliekamas.
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 02 21, 14:15)
Man sitas irgi butu aktualu  4u.gif

karboksiterapija aktuali? bet Panevezy niekas nedaro lygtai
Atsakyti
http://www.mezoderma.lt/?page_id=335
galvoju kovo menesi pabandyti
Atsakyti
praeita vasara darydavausi masaza su tauremis- po kokiu 10 ar daugiau proceduru oda pastebimai issilygino, nebesimate tos apelsino zieveles, taciau nustojus- vel atsirado...schmoll.gif
na o dabar pradejau sportuoti namuose-daryti pratimus kojoms, uzpakaliui, ir ka galiu pasakyti, jau matosi rezultatas ant odos-dingsta celiulitas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KofmannPupi @ 2013 02 22, 10:29)
karboksiterapija aktuali? bet Panevezy niekas nedaro lygtai

na jau to sudo atsiprasant tikrai nedarykit, grynas mulkinimas

QUOTE(KofmannPupi @ 2013 02 22, 15:52)

nesupratau, jie cia ka siulo? koki buda? rugstis??
visiskai kito zmogaus kelius idejo, atseit rezultatai... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 02 22, 18:39)
na jau to sudo atsiprasant tikrai nedarykit, grynas mulkinimas
nesupratau, jie cia ka siulo? koki buda? rugstis??
visiskai kito zmogaus kelius idejo, atseit rezultatai...  schmoll.gif

kodel nedaryti?
Atsakyti
QUOTE(KofmannPupi @ 2013 02 22, 21:12)
kodel nedaryti?

tai kad visi pazadai taip ir lieka tik pazadais. nevisos siulomos proceduros yra tikrai veiksmingos, prigalvoja nauju zmoniu mulkinimo budu, o mes ir tikim. jau geriau gera ranku masaza pasidaryt, tikrai bus naudos. jau man taip viena kosmetologe gyre sia procedura, taip gyre, isigijo nauja prietaisa, tai dabar reikia pinigelius susigrazint. dariausi veidui - ir nieko, absoliuciai jokio zadeto efekto, nei pajaunejau, nei pagrazejau, nei kas pastangrejo, dariausi 5 proceduras, na zinot, gal ir mazai, bet bent kakoks minimalus poveikis butu - tai butu stimulas test, prileidzia oro, pasisklaido jis po organizma ir iseina po to, matyt, is vienos vietos. klausiau po to kitos kosmetologes apie karboksiterapija - sako, nesamone
Atsakyti
esu dariusi paakiams karboksiterapija, tai man efektas buvo, nors tik dvi proceduras dariausi, kur dariausi su uzpakaliu nezaidzia
Atsakyti
Sveikos 4u.gif uzsirasiau ir as vakuuminio masazo kursui, bet kosmetike man uzdraude sportuoti, atseit uzpakalis ir slaunys turi buti minksti, o jei as sportuoju tai kietinu juos. ar tai tiesa? sportuoju beveik metus 2-3 kartus savaiteje.
Atsakyti
QUOTE(Ernesta23 @ 2013 02 24, 10:21)
Sveikos 4u.gif  uzsirasiau ir as vakuuminio masazo kursui, bet kosmetike man uzdraude sportuoti, atseit uzpakalis ir slaunys turi buti minksti, o jei as sportuoju tai kietinu juos. ar tai tiesa? sportuoju beveik metus 2-3 kartus savaiteje.

labai idomiai uzdraude g.gif Celiulitas kaip tik bijo kompleksinio poveikio, o vien masazas gali nedaug. Sportuoti yra rekomenduojama, ir sveikas gyvenimo budas. Visuose literaturos saltiniuose ir seminaruose tai akcentuojama. Idomu, kuo remiantis ji taip patare g.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif Jungiuosi ir as prie jusu smile.gif Aktualu ir man doh.gif

QUOTE(0kristut0 @ 2013 02 07, 21:16)
as kazkada vaiksciojau kursa  limfodrenazo aparatu,kur imauna i tokias kojines  tai abosoliuciai jokio poveikio  schmoll.gif
dbr bandysiu rankomis, kazkodel manau kad gal bus geriau ..  ax.gif

QUOTE(Sunreja @ 2013 02 08, 10:39)
As ir esu sita bandzius, nesamone kazkokia  doh.gif  lotuliukas.gif  Tik man patiko, kad jei ateidavau nusalusiom kojom, tai jos zymiai susildavo nuo suaktyvintos kraujotakos, bet manau, kad tos kojines vis tik skirtos kazkam kitam, tikrai ne celiulitui mazinti  smile.gif

QUOTE(0kristut0 @ 2013 02 08, 10:48)
aha doh.gif  as dar dariausi juosmeniui, tai man neuztekdavo lipduko, jis zodziu per laisvas buvo lb, tai apsukdavo ir kisdavo po manimi , bet ten blogai laikydavosi  doh.gif darydavo beveijk stipriausia ten ta srove, ir as vos jusdavau  biggrin.gif nesamone, gaila  isleidau pinigu, geriau buciau rankomis pajutusi tikra masaza ..

Ir as uzkibau ant sitos nesamones biggrin.gif Jokio efekto , tik tiek ,kad is kart po proceduros jausdavosi ,kad kojos lyg lengvesnes ir viskas biggrin.gif

Atsakyti
visos proceduros yra verslas ismelzti is ziopliu pinigus, tik sportas, sumazinus riebalu kieki gali sumazina ir celiulita, nu dar kremuku pasiteplioti ir tai visiskai jo nesunaikinsi, galima tik pamazint, maziau reik kreipt demesi smile.gif
Atsakyti