Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas IX tema

QUOTE(eeglle2 @ 2013 02 16, 09:20)
labas rytas visoms, pradejau namuose masazuotis su tom taurelem, jau gal kokia 8 diena po 10 min masazuoju, dabar man tas celiulitas atrodo kad dar labiau matosi ir nebezinau ka daryt  verysad.gif  schmoll.gif

Sveika, tik neisigask , taipturi buti. kai darai vakuminius masazus tai pirma tas celiulytas ,gumbeliai iskyla i pavirsiu , vakumas juos istraukia .o tada kai toliau masazuoji jis prasiskyrsto ir pranyksta . reiskiasgerai masazuoji wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasminele7 @ 2013 02 18, 16:01)
Sveika, tik neisigask , taipturi buti. kai darai vakuminius masazus tai  pirma tas celiulytas ,gumbeliai iskyla i pavirsiu , vakumas juos istraukia .o tada  kai toliau masazuoji jis prasiskyrsto ir pranyksta . reiskiasgerai  masazuoji wink.gif

O KAIP su limfodrenazu ? irgi viskas iskyla i pavirsiu ar nea..?
Atsakyti
Gal zinote, kur isigyti kokias timpas, kad issitepus sildanciu kremuku, kaip raso etiketeje, sukurtu saunos efekta vietoje siulomo apsivyniojimo plevele - labai igrista su ta plevele kaskarta zaistis. aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo levrete: 19 vasario 2013 - 11:54
bet poveikis vistiek ne tas, nes po plevele "issunta" oda, issibegioja tie slakai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2013 02 18, 19:33)
O KAIP su limfodrenazu ? irgi viskas iskyla i pavirsiu ar nea..?

Neesu masazuotoja , ar kosmetologe ,bet galiu pasakyti is asmenynes praktikos.
Limfodrenazas turi visiskai skirtinga poveiki nei vakumas jis tinka toms kurios turios turi vandeningu sankaupu ,kurioms tinsta kojos ar yra vandeninis celiulitas .
bet rezultatasnebus ilgalaikis ,jei jau kaupiasi vandenukas lastelese tai isvariusi ji po kurio laiko jis vel susikaups.Nieko jis neistraukia i pavirsiu -tiesiog suaktyvina limfa , reikia daug gerti , kas nereikalinga pasisalina is organizmo apsivalymo budu .
Atsakyti
0kristut0 ir Jasminele7 labai aciu jums, kad atraset. O as jau issigandau ir dvirati mint po 10 km per diena pradejau ir visokius pratimukus. Sakau gal taip ir bus toks ryskus, siek tiek padariau pertraukele su tom taurem, nes jau 10dienu masazavau, ir labai skaudet buvo pradeje masazuojant, dabar vel darysiu smile.gif iskilo i pavirsiu tai dabar teks naikint, tik idomu po kiek laiko pradeda nykti tas celiulitas. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eeglle2: 19 vasario 2013 - 20:22
QUOTE(Jasminele7 @ 2013 02 19, 15:26)
Neesu masazuotoja , ar kosmetologe ,bet galiu pasakyti is asmenynes praktikos.
Limfodrenazas turi visiskai skirtinga poveiki nei vakumas  jis tinka toms kurios turios turi vandeningu sankaupu ,kurioms tinsta kojos ar yra vandeninis celiulitas .
bet  rezultatasnebus ilgalaikis ,jei jau kaupiasi vandenukas lastelese tai isvariusi ji po kurio laiko jis vel susikaups.Nieko jis neistraukia i  pavirsiu -tiesiog suaktyvina limfa , reikia daug gerti , kas nereikalinga pasisalina is organizmo apsivalymo budu .

bet jei issipletusios koju venos ?tai negalima su vakumu? ka tada daryti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Luti @ 2013 02 19, 14:26)
bet poveikis vistiek ne tas, nes po plevele "issunta" oda, issibegioja tie slakai smile.gif

Aisku, na ka gi, tuomet teks toliau terliotis su plevele verysad.gif , kaip butu saunu, jei kas prie celiulitiniu priemoniu suskurtu ir "plevelines" kelnes kokias..
Atsakyti
gal zinote kas Panevezyje daro gerai vakumini masaza arba rankomis celiulitini masaza.
Gal kas bandet karboksiterapijos metodu naikinti celiulita?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KofmannPupi: 21 vasario 2013 - 11:04
QUOTE(KofmannPupi @ 2013 02 21, 12:04)
gal zinote kas Panevezyje daro gerai vakumini masaza arba rankomis celiulitini masaza.
Gal kas bandet karboksiterapijos metodu naikinti celiulita?

Man sitas irgi butu aktualu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2013 02 20, 00:36)
bet jei issipletusios koju venos ?tai negalima su vakumu? ka tada daryti ? g.gif

Ir man nuo vakumo kapiliarai i pavirsiu islyndo sad.gif
tai vakumo nebesidarau , nors taip man jis patiko ir rezultatai buvo nuostabus . Seip jei 1-2 stadija celiulyto ,tai masazai rankom labai gerai , tikreiko gero specialysto, kad teisingai ir stiprei atliktu anticeliulytini masaza .
dar as darausi vella smoth ataratu procedutas , ten yra vakumo , bet jis netoks stiprus kaip tauremis masazuojantis , ar vakuminiu aparatu.
Sekmes!
Atsakyti
turiu ir aš tokią problemą. naudojau tirščius kavos, bet kažkaip celiulitas nemažėjo tik kad oda švelnesnė tapo. o jis pas mane mažai matosi taip paprastai bet va jei įtempi raumenis kojų ar užpakalio tai dievuliau brangus kiek pasimato doh.gif kažkokį dar kremą tepiausi anti celiulitui tai situacija paaštrėjo ypač ant šikės doh.gif bet va patarė man kad sportas padės efektingai, ar užtenka vien sporto kad jį išnaikint ar dar papildomų būtinai reikia kokių priemonių kaip masažas ar panašiai? g.gif
Atsakyti