Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas IX tema

QUOTE(angelinka @ 2012 06 28, 17:41)
butent,ziuriu as i savo seseri,modelio figura,itin liesa,o celiulito daugiau nei pas mane doh.gif

Tai va liesumas dar nieko nereiskia, zinau nemazai moteru gan apkuniu, bet be celiulito smile.gif
Atsakyti
gal kas naudojot nivea goodbye celliulite 10 days?žinau,kad kremukai nepadės, bet pradėjau sportuoti,mitybą keisti ir šitą kremuką - gelį teplioti,ar realu kad po mėnesio apmažės man apelsino žievė?
Atsakyti
Sveikos pries kelis menesiu skundziausi celiulitu, dabar galiu pasigirti pas mane jis apmazejo ryskiai, deka masazu. Pries kelis menesius pradejau vaikscioti pas savo kosmetologe darytis ranku masazo kojoms praejau 10k ir ka celiulitas ryskiai apmazejo, daba jis tik suspaudus matosi, pries tai net nereikejo suspausti jis ir taip matydavosi. Aisku kiekvienam indivudualiai vienam uztenka 10k kad pasimatytu, kitam prireikia 20k, bet galiu tikrai pasakyti, kad laaabai efektyvus dalykas, aisku poto reikia i sav po karta eiti, daryti toki palaikomaji kursa, o kartoti 10k kursa reikia i metus 2k, kad neatsinaujintu jis. Tad rekomenduoju pabandyti, tikrai nenusivilsit thumbup.gif
Aisku pries tai bandziau vakumines taureles, nuo ju tik kraujosruvos atsirado ir net pabaisejusios buvo kojos g.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2012 03 17, 10:22)
Mano nuomone geriausiai tinka derinimas ivairiu masazu (jei kalbam apie 10 masazu ar daugiau sesija): limfodrenazinio, anticeliulitinio  rankomis, vakuuminio ( tenka didziausia dalis), medaus anticeliulitinio. O  po atlikto kurso pas masaziste, pastoviai reiktu paciom moterims dar masazuotis, kad ir su plastikinemis tauremis. Ar kitokiais budais palaikyti pasiekta forma smile.gif

Žinau gerą masažistę Vilniuje (tikrai nebrangu), masažuoja gana stipriai rankomis -limfodrenažinį ir vakuuminį su taurele. Tikrai patiko, kojos atrodo žymiai lygiau, sustangrėjo, figūra pasikeitė. Gerai, kad yra tokių žmonių, kurie taip nuoširdžiai dirba. Jei sudomino, parašykit man į inbox. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2012 06 27, 15:38)
netikiu stebuklingais kremais.. Pagrindas dieta ir sportas+ sportas..

QUOTE(aistuliaa @ 2012 06 28, 13:08)
Tai kad dar ir kiek lieknų merginų su celiulitu vaikšto  g.gif  stebuklingais kremais netikiu ir aš, bet kaip priedas prie sporto ir mitybos manau gerai

thumbup.gif

Visiškai teisingai. Mankšta + mityba + masažas. O vietoj brangių kremų - aliejai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Santa Liucija @ 2012 07 26, 17:25)
O vietoj brangių kremų - aliejai wink.gif

aliejuose nera medziagu apykaita spartinanciu biologiskai aktyviu medziagu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2012 07 26, 20:11)
aliejuose nera medziagu apykaita spartinanciu biologiskai aktyviu medziagu  ax.gif

o gal kas bandėte įvyniojimu su moliu? Nusipirkaus Luvos molio veido kaukėms, tačiau etiketėje parašyta, kad gali būti naudojamas celiulitui, tik įdomu kaip jį teisingai naudoti, gal esat kuri bandžiusi ir galit pasidalinti patirtimi kuo ištepus apvynioti ir kiek laiko laikyti?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2012 07 26, 19:11)
aliejuose nera medziagu apykaita spartinanciu biologiskai aktyviu medziagu  ax.gif

yra wink.gif eteriniuose.
Atsakyti
QUOTE(Santa Liucija @ 2012 07 31, 16:24)
yra wink.gif eteriniuose.

turejau galvoje bazinius aliejus ne eterinius. Eteriniuose,zinoma, - yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Double Swallow @ 2012 07 08, 19:32)
gal kas naudojot nivea goodbye celliulite 10 days?žinau,kad kremukai nepadės, bet pradėjau sportuoti,mitybą keisti ir šitą kremuką - gelį teplioti,ar realu kad po mėnesio apmažės man apelsino žievė?

pats efektyviausias dalykas masazai pas profesionalu, as kazkada dariausi tik 3 proceduras vakumu ir buvo ryskus rezultatas. kremai tik pagalbine priemone, jie tikrai neispres problemos blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(vysnea @ 2012 06 26, 18:27)
Sportuoju jau 6 metai, o kaip celiulitą turiu taip turiu doh.gif Aišku nėra  jo labai daug, bet vis tiek matosi kažkiek. Bėgiodavau kiekvieną vakarą, bet nemačiau, kad jis mažėtų. O kaip pakeitėt mitybą? Kokių produktų atsisakėt? Kiek numetėt svorio ? 4u.gif

as maitinuosi sveikai, esu liekna, sportuoju jau 10m. bet celiulitas vistiek yra. ne vien nuo mitybos tai priklauso, o nuo hormonu, limfines sistemos ir t.t. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(mamulioka @ 2012 06 13, 21:54)
Bet tada ir mesa netinka, be antibiotiku, ir hormonu rast galima, vistienoj pvz  g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lieka valgyt tik zole, nes visur visko pilna... doh.gif doh.gif
Papildyta:
as turiu toki elektrini masazuokli ir profilaktiskai juo masazuojuosi mazdaug 4k. per savaite po 15min. pasirinkdama ivairu greiti. tikrai patinka. cool.gif kartais pabraukau ir taurelem. kremu nenaudoju, tik specialu alieju misinuka nuo celiulito-ji naudoju, kai masazuojuosi aparatu, ar taurele
user posted image
Atsakyti
QUOTE(indrute87 @ 2012 07 15, 09:46)
Sveikos pries kelis menesiu skundziausi celiulitu, dabar galiu pasigirti pas mane jis apmazejo ryskiai, deka masazu. Pries kelis menesius pradejau vaikscioti pas savo kosmetologe darytis ranku masazo kojoms praejau 10k ir ka celiulitas ryskiai apmazejo, daba jis tik suspaudus matosi, pries tai net nereikejo suspausti jis ir taip matydavosi. Aisku kiekvienam indivudualiai vienam uztenka 10k kad pasimatytu, kitam prireikia 20k, bet galiu tikrai pasakyti, kad laaabai efektyvus dalykas, aisku poto reikia i sav po karta eiti, daryti toki palaikomaji kursa, o kartoti 10k kursa reikia i metus 2k, kad neatsinaujintu jis. Tad rekomenduoju pabandyti, tikrai nenusivilsit  thumbup.gif
Aisku pries tai bandziau vakumines taureles, nuo ju tik kraujosruvos atsirado ir net pabaisejusios buvo kojos  g.gif

kaip fainai 4u.gif gal kas Kaune masažuojasi????? pasidalinkite kontaktais 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2012 06 28, 13:44)
celiulitas juk lasinukuose veisiasi, jeigu Jums truksta svorio, tai nzn kur jis ten yra  g.gif

man celiulitas atsirado nuo svorio svyravimu studiju metais.. nebuvo ryskus bet suspaudus kai kur matydavosi.. man buvo nesudetinga per diena prarasti 1-2 kg, o kita diena ar antra diena jie grizdavo.. nieko nedarant.. buvau liekna, nors intensyviai niekad nesportavau.. o svoris emociskai svyruodavo... zodziu, kaip man sake vienas protingas zmogus - moters kunas tai ne akordeonas, kad tai sutraukt, tai istempt.. nuo tokio "tampymo" lieka zymes.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 07 31, 21:22)
pats efektyviausias dalykas masazai pas profesionalu, as kazkada dariausi tik 3 proceduras vakumu ir buvo ryskus rezultatas. kremai tik pagalbine priemone, jie tikrai neispres problemos blush2.gif  blush2.gif
Papildyta:
as maitinuosi sveikai, esu liekna, sportuoju jau 10m. bet celiulitas vistiek yra. ne vien nuo mitybos tai priklauso, o nuo hormonu, limfines sistemos ir t.t. blush2.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif lieka valgyt tik zole, nes visur visko pilna... doh.gif  doh.gif
Papildyta:
as turiu toki elektrini masazuokli ir profilaktiskai juo masazuojuosi mazdaug 4k. per savaite po 15min. pasirinkdama ivairu greiti. tikrai patinka. cool.gif  kartais pabraukau ir taurelem. kremu nenaudoju, tik specialu alieju misinuka nuo celiulito-ji  naudoju, kai masazuojuosi aparatu, ar taurele
user posted image

Aš kaip tik galvojau tokį nusipirkti. Tik nerandu niekur apie tokius masažuoklius atsiliepimų, ar jie pateisina lūkesčius ar kaip... Gal dar kas nors naudoja šitą įrenginį? rolleyes.gif
Atsakyti