QUOTE(vikadita @ 2012 05 16, 18:06)
Tai kur to saldancio gerio nusipirkt galima? artejant vasarai manau super toks kremukas
Douglase ir Sarmoj būna Collistar šaldantis anticeliulitinis gelis (losjonas)
neseniai pirkau, tai buvo dar dovanele viduj stangrinantis kremas
Papildyta:
QUOTE(Agnytte @ 2012 05 16, 11:25)
As taip pat naudoju collistar priemones: saldanti losjona nuo celiulito,sveitikli ir liekninanti krema,dar kas antra diena isivynioju i dumbla,tai dazniausiai darau tai: ryte ivyniojimas ir saldancio kremo patepimas po maudyniu su sveitikliu,o vakare masazuojuosiu bent pusvalandi su "burbuliuotais" masazuokliais(turiu du),susimaisau abu kremus,apsivynioju plevele,pabunu valanda,nusimaudau ir pasitepu liekninanciu kremu.To saldancio ant nakties negaliu,nes nei uzmigti bent pora valandu,jis toki superini efekta duoda,kad net reikia silciau apsirengti,nes pasidaro salta
Pries tai naudojau matis priemones,stangrint oda sustangrino,bet celiulitas sumazejo tik isorinej slaunu pusej.Parasysiu po menesio ka jauciu,nes dbr po triju sav pagerejima tikrai matau,bet norisi efektyvesnio
O jau kiek pas mane melyniu ant koju
Vyras sake atostogaut nesives,o atostogos po 10dienu
Aš irgi įsigijau ir šaldantį, man tai žiauriai patinka, daviau sesei pabandyt, tai jai per šalta
Galvoju vasarą iš vis bus nerealu pašaldyt kojas
Dar man patiko tas intensyvus collistaro ir naktinis serumas, bet intensyvų pabaigiau, tai nusipirkau šaldantį su dovanele pakuoteje:) jaučiu kad celiulitas tikrai pamažėjo