Nelabai simpatiška šypsenele.....

VII tema
VIII tema
Vika852, 14 Kov 2012 - 10:52, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Vika852, 14 Kov 2012 - 10:52, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
As turiu toki gal kvailoka klausima apie masaza kava
, ar yra skirtumas masazavimas (odos sveitimas) kavos tirsciais (uzpylus karsto vandens, palaukus kol atves, ispylus vandeni ir tada naudot) ar tiesiog paprastai is pakelio pasiemus kavos susimaisius su visais aliejais ir pan.
As kavos negeriu ir man tas variantas kai isgeri rytini kavos puodeli ir panaudoji masazui netinka
inguteingute, 17 Kov 2012 - 01:28, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
inguteingute, 17 Kov 2012 - 01:28, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Geriausia celiulita naikina vaakuminiai masazai. As galiu rekomenduoti vaakuminiu masazu kursa Kaune pigiau,jeigu kam reiketu
ax.gif I AZ
Vika852, 14 Kov 2012 - 11:52, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Vika852, 14 Kov 2012 - 11:52, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
As turiu toki gal kvailoka klausima apie masaza kava
, ar yra skirtumas masazavimas (odos sveitimas) kavos tirsciais (uzpylus karsto vandens, palaukus kol atves, ispylus vandeni ir tada naudot) ar tiesiog paprastai is pakelio pasiemus kavos susimaisius su visais aliejais ir pan.
As kavos negeriu ir man tas variantas kai isgeri rytini kavos puodeli ir panaudoji masazui netinka
dinazaure, 17 Kov 2012 - 11:22, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
dinazaure, 17 Kov 2012 - 11:22, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Mano nuomone geriausiai tinka derinimas ivairiu masazu (jei kalbam apie 10 masazu ar daugiau sesija): limfodrenazinio, anticeliulitinio rankomis, vakuuminio ( tenka didziausia dalis), medaus anticeliulitinio. O po atlikto kurso pas masaziste, pastoviai reiktu paciom moterims dar masazuotis, kad ir su plastikinemis tauremis. Ar kitokiais budais palaikyti pasiekta forma
wife, 23 Kov 2012 - 12:56, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
wife, 23 Kov 2012 - 12:56, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Kokius naudojat masazuoklius? Nzn koki pirkti geriau...
As tai is welledos siuo metu turiu alieju nuo celiulito,man neblogas.
__AUTHOR__ paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ
__AUTHOR__ paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ