na va ir as pagaliau po savosios sventes si savaitgali, prisedau supermamoj ramiai pasisnekuciuoti

))))
kas liecia sia tema, pries vestuves bijojau, kad labai daug turesiu ka parasyti - kas nors paves, nepasiseks ir t.t. bet dabar labai dziaugiuosi, nes viskas praejo tiesiog fantastiskai. sveciai dar dabar "negali atsigaut" po tokios sventes, sake, kad buvo pasakiska viskas, viskas idealiai apgalvota (neveltui dar nesusizadejus jau supermamoj skaitinejaus ir minciu rinkausi, ka ir kaip daryciau :DDDD )
visgi siokias tokias smulkmeneles keisciau:
nagus tvarkyciausi kitur. buvau uzsirasiusi paprastam manikiurui su lakavimu, Kauno spa centre "Saules link". Kadangi norejau tiesiog vienspalviu raudonu nagu, net neitariau, kad gali kilt kazkokiu problemu. o problema buvbo tame, kad visiskai nebuvo lako atspalviu pasirinkimo- raudonos teturejo viena atspalvi ir tas pats toks rekiantis, is tolo svieciantis raudonas, o norejos sodresnes raudonos. tada sakau, lakuokit baltai- balto lako neturejo jokio

kazkaip nesuvokiama man, kas ten per meistrai dirba. o centras toks prasmatnus atrode, rimtas ir t.t. zodziu nusilakavau ta raudona spalva, bet grizus namo uzsilakavau ant virsaus savo spalva (gailejaus kad savojo lako nenusiveziau

). kadangi visa gyvenima pati lakuodavaus ir tvarkydavaus nagus-buvau igudus, uzsilakavau idealiai ir nesimate, kad kazkas "perdaryta" buvo. tik masciau, velniop tada is vis i salona kazkoki ejau, pinigai i bala galima sakyt

na tik tiek, kad formos tvarkyt paciai nereikejo.
nepamirsciau kitai dienai basuciu pasiimt

suknele nusiveziau, o basutes is to skubejimo namie palikau. teko seses pasiskolint. gerai kai dydziai vienodi musu
tiesiai sviesiai pirsliu paprasyciau, kad gamtoje uzimtu jaunima. nedrisau paprasyt, tik uzsiminus buvau. kad "gerai butu", tai nieko ir nedare

maciau zmones lb nuobodziavo, kol mes fotkinomes
ko nekeisciau: i gamta vazinejimui nuomojomes partybus- labai smagu visiems kartu vaziuoti, o dar ir autobusas kaip limuzinas irengtas, patogu ir vis idomiau

nekeisciau vedejo, grupes, fotografo gal but (dar foto nemaciau, bet rodos bus geros), poru, visazistes, kirpejos, sukneles, sodybos vietos (nors buvo visokiu niuansu, bet pati vieta atpirko viska). taip pat dziaugiausi, kad turejau trumpaja suknele linksmajai daliai persirengti, nes sokom iki ryto, buciau pavargus su savaja pusta
Tiesa, dar tortas vizualiai neatriode toks, koki buvau uzsakius. sakiausi is Bijolos, viska rodos susakiau kaip noriu, ir vistiek rasta ne toki uzdejo (turejo puse rudo, puse balto but, o padare visa balta), papuosimu per daug prikrauta, gyvom gelem nepalikta vietos, nors pabreziau, kad paliktu, tai teko ju nedet. na bet tortu skonis buvo pasakiskas, tiesa, ne pirma karta is ten saikiausi toirta, tai zinojau, kad skonis bus geras. Ir dar-dziaugiuosi, kad torta atveze bijolos vairuotojai- tai kainavo mums 160 lt papildomai, bet pasirodo jiems vezant buvo virsutinis aukstas susigadines, grizo atgal ir sutvarke, net neitartum kad kazkas buvo, tai masciau, kas butu jei patys butume vezesi

ir atstumas didelis- 80 km
daugiau neateina i galva nieko. siaip del ko labiausiai dziaugiusi- del vedejo Mantauto is "3 karaliai". Tikrai be isimties visi sveciai buvo apake, liaupsino ji visa vakara

turi igimta talenta zmogus matosi. jeigu daryciau dar karta vestuves, tikrai imtume vedeja vel- pats geriausias sprendimas mano buvo, kad ji imt sugalvojau