Įkraunama...
Įkraunama...

Smiltė

man tai Smiltė gal visai ir nieko, bet jei maža mergytė užauga aukšta stmabia moterimi ir visi ją vadina smilte ... tada jau reiktų vadinti visa Kopa doh.gif
Atsakyti
vardelis smilte asocijuojasi su jaukumu ir shvelnumu..mm wub.gif nium kad ir kuom uzhaugtu tas vardelis labai viska suminkshtins..labaiiiii grazhuuu blush2.gif
Atsakyti
Kai laukiausi,isgirdau saukiant mergaite siuo vardu,pasirode skambus ir negirdetas vardas wub.gif O per paskutinius du metus jis spontaniskai ispopuliarejo,kur tik gimsta pazystamiem dukryte,vis Smilte doh.gif Brangus teveliai,nesivaikykit vardu mados,juk yra tiek daug kitu graziu mergaitisku vardeliu,pries duodant varda siulyciau paskambint i vardu registracijos poskyri ir pasidomet,kokie yra siuo metu populiariausi,kad jusu vaikiukas netaptu nuvalkioto vardo auka verysad.gif
Atsakyti
Grazus vardas, tik kad dabar baisiai populiarus pasidare, vien del to neduociau tokio vardo.
Atsakyti
labai grazus vardas.
Atsakyti
QUOTE(rasara @ 2006 04 09, 12:10)
[B][SIZE=7][COLOR=blue]
Gal žinote apie varda Smiltė, ar pažystate tokiu vardu mergaite, nes sakoma,kad vardas daug ka pasako apie vaika? wub.gif

Taip pazystu,labai grazia sviesiaplauke angelisku veideliu mergyte.Man pats graziausias vardas
Atsakyti
Oi koks grazus vaikas!! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Katinuke @ 2006 08 06, 14:50)
Oi koks grazus vaikas!! 4u.gif

doh.gif Ne vaikas,o vardas!!!
Atsakyti
Grazus vardas,bet tik mazai mergaitei.Suaugusiai moteriai man jis kazkaip neskamba g.gif Labai jau vaikiskas...
Atsakyti
[ schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gurma @ 2006 07 03, 00:02)
man tai Smiltė gal visai ir nieko, bet jei maža mergytė užauga aukšta stmabia moterimi ir visi ją vadina smilte ...  tada jau reiktų vadinti  visa Kopa  doh.gif

Man keisti tokie komentarai. Juk klausiama apie konkretų vardą, o vardas laikui bėgant nesikeičia. Čia panašiai kaip iš profesoriaus P. Mažylio šaipydavosi "nu kokia čia pavardė - Mažylis?!"

O vardas man gražus. Žinau mergaičiukę tokiu vardu, labai miela, simpatiška, smulkutė mergaitė.
Atsakyti
Man negražus vardas Smiltė schmoll.gif
Atsakyti
Smiltelė, gal ir vaikiškas, o Smiltė gražus vardas, net ir suaugusiai moteriai. Ir nebūtinai ji turi būti maža ir smulki. Tik labai dažnas.
Atsakyti