Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

Jei kam idomu, tai is Happeako pirkau naujos kolekcijos draugystes kelnes. Galiu pasakyti, kad jos tikrai uzdidintos. Savo vyresneliui nupirkau 110-116 dydi, kai jo ugis 114, tai paskedo. Manau sociai butu 104-110. Siaindien vyras sake pakeis, tai galesiu parasyti, ar tiko mazesnes.
Atsakyti
Gal žinote ar Happeak dar atsiras kitų spalvų draugystės kelnių? 4u.gif
Atsakyti
Jau tuoj bus raudonos ir lyg tamsiai melynos ar juodos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunetike @ 2012 03 29, 00:03)
Jau tuoj bus raudonos ir lyg tamsiai melynos ar juodos  ax.gif

kad jau vakar buvo smile.gif
raudonos ir tamsiai melynos
Atsakyti
Pasižiūrėjau, man nepatiko tos futbolisto kelnės vien dėl galų, kad apsiūti ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 03 29, 13:25)
Pasižiūrėjau, man nepatiko tos futbolisto kelnės vien dėl galų, kad apsiūti ir tiek  ax.gif

bet ant vaiko super atrodo,daug graziau nei senosios
Atsakyti
Mes vakar is "Mamoo" gavom kelnes ir megztuką. Liuks pasiūta, labai dailiai thumbup.gif Malonūs audiniai ir patosūs vaikui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(audra1980 @ 2012 03 30, 13:44)
Mes vakar is "Mamoo" gavom kelnes ir megztuką. Liuks pasiūta, labai dailiai  thumbup.gif  Malonūs audiniai ir patosūs vaikui  thumbup.gif

kiek mokejote uz kelnes ir megstuka?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 03 30, 15:51)
kiek mokejote uz kelnes ir megstuka?

120 lt uz abu daiktus, cia su 10 proc nuolaida smile.gif
Atsakyti
Šiandien Flaxkids taiko 20 proc. nuolaidą perkantiems drabužėlius. Pažiūrėjau skelbimų lentoje parduodamų Flaxkids dėvėtų rūbelių kainas tai, kad šiandien užsisakius, nauji pigiau kainuoja blush2.gif
Atsakyti
Vakar matavom is naujos kolekcijos Happeak plona kepuryte tai labai grazei atrodo ir kaina normali.
Atsakyti
QUOTE(JelenaF @ 2012 04 02, 21:00)
Vakar matavom is naujos kolekcijos  Happeak plona kepuryte tai labai grazei atrodo ir kaina normali.

ir man jos labai patiko, per kolekcijos pristatyma irgi matavomes wub.gif
Atsakyti