Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

Jo jo, kainos tikrai nezmoniskos doh.gif
Ir tikrai siuvejos zymiai pigiau pasiutu, nes ten nera labai ka ir siuti, tik keliu valandu darbas g.gif
Atsakyti
nu bet geriau mažiau, bet tokie kaip cukriniai avinėliai,
nei pigiai ir kruva hepyko tysalų..
juk tokie rūbai gali likt ir kitiem vaikam.. pvz jei planuoji 5 mergaites :DDD
Atsakyti
QUOTE(veja-feja @ 2012 03 16, 13:52)
nu bet geriau mažiau, bet tokie kaip cukriniai avinėliai,
nei pigiai ir kruva hepyko tysalų..
juk tokie rūbai gali likt ir kitiem vaikam.. pvz jei planuoji 5 mergaites :DDD

o cia ne tysalas? turejot, ciupinejot, ar tik suinteresuotas asmuo esat? g.gif smile.gif

mano akimis nieko blatno ( vizualiai, neciupinejau biggrin.gif ), as uz tokius pinigus pasaulinio vardo dizaineriu pagaudau , o cia.... biggrin.gif

Ir dar man uzkliuna, kad visu lietuviu darbai tokiu nykiu spalvu, atsispindi musu charakteris...
Papildyta:
QUOTE(uoga000 @ 2012 03 16, 13:19)
Jo jo, kainos tikrai nezmoniskos  doh.gif
Ir tikrai siuvejos zymiai pigiau pasiutu, nes ten nera labai ka ir siuti, tik keliu valandu darbas g.gif

drinks_cheers.gif

Mano drauge , kuri yra menininke, bet ne prie pinigo, siuna vaiko drabuzius pas siuveja. Sijonas- 35-40 lt, paltukas 80 lt., bet vaizdelis ir kokybe thumbup.gif
Atsakyti
aš tik už įdomesnius rūbus... juk faina, kad vis atsiranda siūnančių, kuriančių..
o kai nemoku siūti ir neturiu siuvėjos, tai nervina, jog tenka rinktis fabrikines štampofkes.
todėl kartais kaina ne viskas. geriau mažiau, bet skoningai
...
Atsakyti
QUOTE(veja-feja @ 2012 03 16, 14:47)
aš tik už įdomesnius rūbus... juk faina, kad vis atsiranda siūnančių, kuriančių..
o kai nemoku siūti ir neturiu siuvėjos, tai nervina, jog tenka rinktis fabrikines štampofkes.
...

Dauguma seimu nori idomiau vaikus rengti, dar gerai butu, kad apie pinigus nereiktu galvoti smile.gif Vaikui, kuris per menesi 2 cm paauga, neimanoma pripirkt uz tokias kainas (cukrinius avinelius turiu omeny), tuo labiau, kad toki ruba uzvelki vos keleta kartu - vadinkim iseigai. Pati susigundziau ir uzsakiau kelnes bei megztuka pas Mamoo, sumoj 120 lt, atrodytu ne super brangu, bet vistiek daugokai. Zodziu, reikia paciai mokytis siut, bus problema isspresta thumbup.gif
Atsakyti
o gal kas žinot, gal yra kokie siuvimo kursai?
Atsakyti
QUOTE(veja-feja @ 2012 03 16, 13:47)
...

kad skoningai aprengti, nebutina ir tokias sumas moket uz drabuzelius smile.gif
Atsakyti
aš ne apie skonį, o apie kainą.
maxima, hepykas gali sau leist fabrikus, todėl ir kainuoja pigiai.. tarkim sąlyginai pigiai
o tos siūnančios mergelės juk daro vienetus..
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2012 03 15, 15:13)
Naujai atsidarius e-parduotuvėlė
http://www.cukriniai-avineliai.lt/LT/

Grazios, bet kad butu wow tai ne schmoll.gif O kaina blink.gif Ir medziaga atrodo neminksta, ta prasme ne trikotazine, neaisku, kaip ant vaikucio ziuretusi... Tikrai ne kasdienai ax.gif O pasipuost porai kartu tikrai nemokeciau sitiek, zinant, kad tokio amziaus vaikuciai labai greit isauga viska doh.gif

O jau minimos happeak, mummymoon tai jos trikotazines, minkstos, atrodo gerokai patogiau ir kaina dar ikandama unsure.gif
Atsakyti
Tik jūsų dėka užmačiau "Pukupuku" - nerealūs! thumbup.gif Mes turim nemažai Happeako rūbelių ir šiaip kokybe bei išvaizda labai patenkinti, tik kad su dydžiais kartais grybauja, tai faktas. Taipogi turiu "Akuku" paltuką, kurį be galo mylim. Kaina gal ir didelė, bet kadangi modelis toks, kad rankovės atsiraitoja, tai jau beveik 1,5 metų nešiojam (pirkau kai tik atsidarė), tai kaip ir tikrai apsimokėlęs pirkinys ir labai labai gražus bei patogus.
"Muku" žaviuosi tik virtualiai, nes neįperku, bet lenkiu galvą už išskirtinius audinius bei modelius.
Oxox man atrodo itin neskoningi, "gariūniški".

O dabar klausimas ne į temą - gal kas galit pasidalint info kas ir suaugusiems kuria išskirtinius rūbelius? Ar gal jau yra tokia tema, tik nerandu? g.gif Žinau tik "Le muse" ir "Šarką"
Atsakyti
QUOTE(Ievuuska @ 2012 03 16, 17:09)
Tik jūsų dėka užmačiau "Pukupuku" - nerealūs! thumbup.gif  Mes turim nemažai Happeako rūbelių ir šiaip kokybe bei išvaizda labai patenkinti, tik kad su dydžiais kartais grybauja, tai faktas. Taipogi turiu "Akuku" paltuką, kurį be galo mylim. Kaina gal ir didelė, bet kadangi modelis toks, kad rankovės atsiraitoja, tai jau beveik 1,5 metų nešiojam (pirkau kai tik atsidarė), tai kaip ir tikrai apsimokėlęs pirkinys ir labai labai gražus bei patogus.
"Muku" žaviuosi tik virtualiai, nes neįperku, bet lenkiu galvą už išskirtinius audinius bei modelius.
Oxox man atrodo itin neskoningi, "gariūniški".

O dabar klausimas ne į temą - gal kas galit pasidalint info kas ir suaugusiems kuria išskirtinius rūbelius? Ar gal jau yra tokia tema, tik nerandu?  g.gif  Žinau tik "Le muse" ir "Šarką"

Modidu jau turi hareminius dzinsus ir berods golfukus mamytems 4u.gif
Atsakyti
Naujoji Happeako kolekcija thumbup.gif, tik kainos tai man nepasirode draugiskos, dzemperiukas virs 100 ax.gif , kelnytes jau 75 doh.gif .
Kazkaip jau brangokai pasirode blush2.gif .
Atsakyti