Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(Aikštingoji @ 2012 10 22, 16:10)
sveikos wink.gif perskaiciau visa temute, bet arba praziopsojau, arba nebuvo diskutuota apie supermamu siuvamus drabuzelius. tokiu groziu prisiziuriu isparduotuveje, bet idomu kaip kokybe mamyciu siuvamu drabuzeliu g.gif

QUOTE(dzestina @ 2012 10 22, 16:59)
Siuvomes ne karta pas Lugennn83 viskas labai patiko,siuna nepriekaistingai,o ir kokybe drabuzeliu gera thumbup.gif
Taip pat galeciau pagirti ir auksaranke DOGEFA,nors siuvom tik vienaS kelnytes,bet esam labai patenkiti,jokiu priekaistu siom mamytem neturiu 4u.gif

QUOTE(Berry22 @ 2012 10 24, 21:49)
Lugennn83   thumbup.gif  labai patinka, stilinga ir gražu , dar siuvausi pas Lukaudz atrodo , ir patiko  4u.gif

Gal galima šiu mamyčių darbelius pamatyti ??? Kur ??? Butu ačiu už info Norisi pasirinkti ir pasidairyti ,įvertinti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tvika @ 2012 10 26, 11:52)
Na perskaičius jūsų pokalbius apie Modidu susimasčiau Ar mes taip gerai gyvename LT ,kad galime tokiomis kainomis pirkti toki ŠŠŠŠŠ...... Man tikrai nieko gražaus tose drabužėliuose pagal tokia kaina Iš stiliaus septyni nykštukai ir snieguole lotuliukas.gif ir primena namudinį darbą, kai visi lietuvaičiai i TSSR vežė viska ką pasiuvo, bele kaip Lietuvoje Jus neužpykite ir nepradekite sumaišties ,bet paprasčiausiai išreiškiau savają nuomone apie Modi du tai ką galvoju aš Kam patinka prašau nešiokite į sveikata ir pirkite tai yra kekvieno reikalas Bet už tokius pinigus tikrai niekuomet nepirkčiau aš jų nei modeliuku nei iš jų audinukų

Kas liečia Happeka SUPER Neprikiši nieko jam. Pinigai nemaži, bet kokybe audinio pasiuvimo ir modeliu superinė
Na o siuvančius mažais kiekiais vaikiškus drabužėlius ?kai ką galima pagirti ir tikrai pasakyti ,kad šimta kart geriau nei modidu ir kaina nesikandžioja. Tik reikia daugiau pajieškoti ir atsirinkti kas ką siuva ir kaip. Mes atsirinkom ir patenkinti tikrai viskuo ką nusiperkame. Tiek kokybe tiek super naujais modeliukais ir audiniais Kas jieško tas randa ir pigiau ir gera kokybe  mirksiukas.gif
Tai yra tik mano nuomonė .Ką įžeidžiau nesupykite Juk kekviena turime sava nuomone

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tvika @ 2012 10 26, 10:52)
Na perskaičius jūsų pokalbius apie Modidu susimasčiau Ar mes taip gerai gyvename LT ,kad galime tokiomis kainomis pirkti toki ŠŠŠŠŠ...... Man tikrai nieko gražaus tose drabužėliuose pagal tokia kaina Iš stiliaus septyni nykštukai ir snieguole lotuliukas.gif ir primena namudinį darbą, kai visi lietuvaičiai i TSSR vežė viska ką pasiuvo, bele kaip Lietuvoje Jus neužpykite ir nepradekite sumaišties ,bet paprasčiausiai išreiškiau savają nuomone apie Modi du tai ką galvoju aš Kam patinka prašau nešiokite į sveikata ir pirkite tai yra kekvieno reikalas Bet už tokius pinigus tikrai niekuomet nepirkčiau aš jų nei modeliuku nei iš jų audinukų

Kas liečia Happeka SUPER Neprikiši nieko jam. Pinigai nemaži, bet kokybe audinio pasiuvimo ir modeliu superinė
Na o siuvančius mažais kiekiais vaikiškus drabužėlius ?kai ką galima pagirti ir tikrai pasakyti ,kad šimta kart geriau nei modidu ir kaina nesikandžioja. Tik reikia daugiau pajieškoti ir atsirinkti kas ką siuva ir kaip. Mes atsirinkom ir patenkinti tikrai viskuo ką nusiperkame. Tiek kokybe tiek super naujais modeliukais ir audiniais Kas jieško tas randa ir pigiau ir gera kokybe  mirksiukas.gif
Tai yra tik mano nuomonė .Ką įžeidžiau nesupykite Juk kekviena turime sava nuomone

SUTINKU drinks_cheers.gif ESU TOKIOS PACIOS NUOMONES drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, o kas gali pasidalinti info apie Mo di du moteriškus džinsus?...Kokia jų kokybė? Ar tokia pat kaip vaikiškų?
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2012 10 26, 13:07)
Sveikos, o kas gali pasidalinti info apie Mo di du moteriškus džinsus?...Kokia jų kokybė? Ar tokia pat kaip vaikiškų?

Jų Tikrai nepirkau ,bet pažiūrėjus į foto matosi jog jų kirpimas yra negeras ,klynas plyš ,kaip ir vaikams plyšta , o audinys juk žinoma ,kad tas pats Nejaugi manote ,kad iš kito audinio siuvą ??? Yra audinio rulonas iš kurio kerpa tiek vaikiškus tiek moteriškus džinsiukus g.gif

Tikrai maniau ,kad jus mane apspjaudisite už mano nuomone apie Modidu ,bet pasirodo ne viena aš taip galvoju Nors pažiūrėjus į FB Tai labai daug ten gerbėju g.gif Ir susimastau ar LT mados masinis reikalas ? Ji turi ir man reikia nesvarbu kiek bekainuotu ??Na keisti mes lietuvaičiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tvika: 26 spalio 2012 - 12:23
QUOTE(cole1 @ 2012 10 26, 13:07)

Kaimyne pirko, po dvieju skalbimu kaip skuduras liko blink.gif
Atsakyti
sveikos, gal kuri mamyte turi sita modidu svarkeli?
http://www.modidu.lt/svarkelis/
kokia jo kokybe, kaip jis skalbiasi?
Atsakyti
manau del aukstu kainu tai ir kitiem liet siuvejam galima pritaikiti, netik modidu. nes jau rasiau ir pasikartosiu kad nesveika manija mamas uzpuole pirkti tas haremines kelnytes, treningus, ir taspats happeakas tegu jo kokye tikrai superine bet uz treningines kelnes moketi tiek nu atsiprasau, bet apiplesimas doh.gif
kad man ir labai grazus hapeako rubeliai, bet is principo negaliu sau leist tokiom kainom pirkt, nors noretusi lietuvisku gaminiu daugiau tureti, rubai lietuviski, bet kainos tai toli grazu ne lietuviams doh.gif o namudines siuvykleles manau ir naudojasi manija ir kainas tikrai uzsidejusios perdideles nes ten kokybes isvis nera, o praso kaip uz gera biggrin.gif
cia irgi mano nuomone
Atsakyti
[quote=tvika,2012 10 26, 12:20]
Jų Tikrai nepirkau ,bet pažiūrėjus į foto matosi jog jų kirpimas yra negeras ,klynas plyš ,kaip ir vaikams plyšta , o audinys juk žinoma ,kad tas pats Nejaugi manote ,kad iš kito audinio siuvą ??? Yra audinio rulonas iš kurio kerpa tiek vaikiškus tiek moteriškus džinsiukus g.gif

Nieko nemaniau, nes dar nieko pirkus nesu, dėl to ir klausiau nuomonės tongue.gif
Atsakyti
Aš čia SM atradau auksarankių ir ne vieną, DOLLZZ siuva nuostabius rūbelius.
Kai mano panom atsibodo mamos megztos kepurės, užsisakėm pas DOLLZZ pašiltinto trikotažo kepuriukus, likom laabai patenkintos, darbas tvarkingas, originalus, vienetinis.
Tikrai dar sugrįšim su daugiau norų.

Va vienas mūsų kepuriukas

user posted image
image hosting sites
Papildyta:
Va jos tema SM
http://www.supermama...howtopic=555308
Atsakyti
QUOTE(tvika @ 2012 10 26, 12:19)
Gal galima šiu mamyčių darbelius pamatyti ???  Kur ??? Butu ačiu už info Norisi pasirinkti ir pasidairyti ,įvertinti  bigsmile.gif

Apie Lugennir aš skaičiau nemažai atsiliepimų tik niekur nerandu jos darbelių arba nemoku ieškoti arba jos nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita112 @ 2012 10 26, 15:37)
Apie Lugennir aš skaičiau nemažai atsiliepimų tik niekur nerandu jos darbelių arba nemoku ieškoti arba jos nėra g.gif

prasau, turiu jos nuorodele kazkada man atsiusta, tikiuosi, neuzpyks, kad paplatinu blush2.gif 4u.gif http://s1258.photobu.../ii524/broboll/
Atsakyti