Sissta, linaule ir angulyte, gražios skraistės
QUOTE(rubinuolė @ 2012 03 24, 14:12)
Sissta, angulyte, gražios skarytės
QUOTE(rosebud1 @ 2012 03 24, 20:17)
Sissta, linaule ir angulyte, gražios skraistės
Ačiū, mergaitės. Kas dabar kokią mezga? Aš galvoju ryt kažkokios imtis - tai dabar paieškose
Sissta, linaule, angulyte wow ziuriu ziuriu ir visu skaru noriu Bet dar dvi eilej laukia, reikia dukrai megztuka uzbaigti...
Good Day Sunshine as sia siandien baigiau ir prikaliau dabar galvoju pailset vel nuo skaru,jeigu uzmatysiu kokia grazesne tai nesusilaikysiu
Mano artimiausiuose planuoe Angarika, poto Dorothy... O dar vėliau mastau apie Gold Nugget gal...
Žodžiu keletas lininių skaryčių numatyta
Linaule - Good Day Sunshine ir pas mane numatyta, bet gal ne vasarinė
Žodžiu keletas lininių skaryčių numatyta
Linaule - Good Day Sunshine ir pas mane numatyta, bet gal ne vasarinė
nezinau dukra ja uzsisakius
Aciu merginos:)
Ka as pramiegojau? kas per skara?
Aga, ir aš kažkaip negirdėjau apie ją kalbant, nemačiau, ją aptarinėjant Mergaitės, parodykit
QUOTE(Sissta @ 2012 03 25, 19:47)
QUOTE(angulyte @ 2012 03 25, 21:58)
Aga, ir aš kažkaip negirdėjau apie ją kalbant, nemačiau, ją aptarinėjant Mergaitės, parodykit
http://www.knitty.co...PATTgoodday.php
o šiaip tai visai nesunku gi susirast bet kokią skarą (aišu ei žinom pavadinimą) į googe vaizdus įrašius pavadinimą ir dadėjus žodelį shawl
QUOTE(aaagnex @ 2012 03 25, 22:17)
http://www.knitty.co...PATTgoodday.php
o šiaip tai visai nesunku gi susirast bet kokią skarą (aišu ei žinom pavadinimą) į googe vaizdus įrašius pavadinimą ir dadėjus žodelį shawl
Kokia baisi Paziurejau projektus ,kupra mezgant gaunasi.
Linaule - man labai graži pusskarė papasakosi ar nešiojant kupra nesidaro, ar eina gražiai užsivyniot
Kokie siūliukai?
Kokie siūliukai?