Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 9 tema

Sissta, linaule ir angulyte, gražios skraistės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rubinuolė @ 2012 03 24, 14:12)
Sissta, angulyte, gražios skarytės  4u.gif

QUOTE(rosebud1 @ 2012 03 24, 20:17)
Sissta, linaule ir angulyte, gražios skraistės thumbup.gif

Ačiū, mergaitės. Kas dabar kokią mezga? Aš galvoju ryt kažkokios imtis - tai dabar paieškose mirksiukas.gif
Atsakyti
Sissta, linaule, angulyte wow wub.gif ziuriu ziuriu ir visu skaru noriu ax.gif Bet dar dvi eilej laukia, reikia dukrai megztuka uzbaigti...
Atsakyti
Good Day Sunshine as sia siandien baigiau ir prikaliau biggrin.gif dabar galvoju pailset vel nuo skaru,jeigu uzmatysiu kokia grazesne tai nesusilaikysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Mano artimiausiuose planuoe Angarika, poto Dorothy... O dar vėliau mastau apie Gold Nugget gal...

Žodžiu keletas lininių skaryčių numatyta biggrin.gif

Linaule - Good Day Sunshine ir pas mane numatyta, bet gal ne vasarinė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 25 kovo 2012 - 18:04
nezinau dukra ja uzsisakius biggrin.gif
Atsakyti
Aciu merginos:)

Ka as pramiegojau? kas per skara? biggrin.gif
Atsakyti
Aga, ir aš kažkaip negirdėjau apie ją kalbant, nemačiau, ją aptarinėjant doh.gif Mergaitės, parodykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2012 03 25, 19:47)
Ka as pramiegojau? kas per skara? biggrin.gif

QUOTE(angulyte @ 2012 03 25, 21:58)
Aga, ir aš kažkaip negirdėjau apie ją kalbant, nemačiau, ją aptarinėjant  doh.gif Mergaitės, parodykit  mirksiukas.gif

http://www.knitty.co...PATTgoodday.php

o šiaip tai visai nesunku gi susirast bet kokią skarą (aišu ei žinom pavadinimą) į googe vaizdus įrašius pavadinimą ir dadėjus žodelį shawl mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 25 kovo 2012 - 21:20
QUOTE(aaagnex @ 2012 03 25, 22:17)
http://www.knitty.co...PATTgoodday.php

o šiaip tai visai nesunku gi susirast bet kokią skarą (aišu ei žinom pavadinimą) į googe vaizdus įrašius pavadinimą ir dadėjus žodelį shawl mirksiukas.gif

Kokia baisi doh.gif Paziurejau projektus ,kupra mezgant gaunasi. verysad.gif
Atsakyti
user posted image ,user posted image
Atsakyti
Linaule - man labai graži pusskarė wub.gif papasakosi ar nešiojant kupra nesidaro, ar eina gražiai užsivyniot blush2.gif

Kokie siūliukai? g.gif
Atsakyti