Angarika 150 gr Gazzal Classic 95cm/230cm 4num. virb.
angulyte, aciu:) sakau per plonas siulas pasirode:)
QUOTE(rimusia @ 2012 03 22, 15:20)
-изн -blogoji ak
-лиц -geroji ak
-накид- uzmet.
-2 вместе протяжкой - 2 ak.kartu i kaire
-Центральное двойное убавление: 2 п снять как при вязании лицевой, 1 лиц, перекинуть снятые петли над провязанной -3 ak kartu
-2 вместе лицевой - 2 ak kartu
-Эластичное закрытие: 1 лиц, * 1 лиц, вернуть 2 петли на левую спицу, 2 вместе лицевой за заднюю стенку *Akiu nuleidimas :1 gr ak,*1 g ak, grazinti 2 ak ant kairejo virbalo,2 sumegzti kartu kabinti uz uzpakalyne sienele*
-центральная петля - centrine ak
-лиц -geroji ak
-накид- uzmet.
-2 вместе протяжкой - 2 ak.kartu i kaire
-Центральное двойное убавление: 2 п снять как при вязании лицевой, 1 лиц, перекинуть снятые петли над провязанной -3 ak kartu
-2 вместе лицевой - 2 ak kartu
-Эластичное закрытие: 1 лиц, * 1 лиц, вернуть 2 петли на левую спицу, 2 вместе лицевой за заднюю стенку *Akiu nuleidimas :1 gr ak,*1 g ak, grazinti 2 ak ant kairejo virbalo,2 sumegzti kartu kabinti uz uzpakalyne sienele*
-центральная петля - centrine ak
labai ačiū. ryt pardėsiu skarą. reikia dar pasiaiškinti kas kaip. pirma bus mano skara
QUOTE(mazge1979 @ 2012 03 22, 19:59)
labai ačiū. ryt pardėsiu skarą. reikia dar pasiaiškinti kas kaip. pirma bus mano skara
I sveikata. Tai kokia skara zadi megzti?
angulyte, aciu:) a-3 b-5 jei neklystu:)
Juoniuosi prie skaru mezgeju
pradejau skara GAIL, numezgiau iki 1-o pakartojimo, o toliau nelabai suprantu.
Mezgu pagal 4-to varianto schema
QUOTE(Sirvita @ 2012 03 23, 10:02)
Juoniuosi prie skaru mezgeju
nežinau, kuris ten variantas, bet tada reikia vėl kartoti nuo 23 eilės. tiek kartų, kiek norit lapukų. aš mezgu dovanai dabar, žiūriu, kad 6 bus gana vidutinei skarai
noriu pasitikslint, jei iki centrinės akies raštelyje yra pasviręs brūkšnys į kairę ir turiu akis sumegzti į kairę, tai po centrinės akies, kitoje pusėje toje pat vietoje jis bus į kairę ar simetriškai į dešinę?
QUOTE(mazge1979 @ 2012 03 23, 11:07)
noriu pasitikslint, jei iki centrinės akies raštelyje yra pasviręs brūkšnys į kairę ir turiu akis sumegzti į kairę, tai po centrinės akies, kitoje pusėje toje pat vietoje jis bus į kairę ar simetriškai į dešinę?
manau kad vienodai megzti reikia, o tose skarose, kur raštas mezgamas veidrodiniu būdu, tai ir bus parodyta.
aišku, taip ir darau, man atrodo gerai, bet klausimas kilo
Sissta, angulyte, gražios skarytės
linaule, o jau tulpių gražumas
linaule, o jau tulpių gražumas