Sveikos mezgejeles, tikrai skaiciau apie apie siuliukus Yarn Art Kid mohair ir kiek pamenu, kad nelabai gerai nuomone apie juos. Ar as visgi klystu. Profesionales prasau, pasakykit ar verta is ju skara megzti? Noriu dar vienos Gail, labai man tie lapukai patinka. Bet ar pavyks man istampyti skara is tu siuliukiu? Nepykit, kad klausineju kas jums atrodo taip suprantama. ir jeigu netinkit parasykit
QUOTE(mamkaa @ 2012 09 20, 10:34)
o istampius laiko forma? Na jei megzti skara is ju ir istampius ir paleidus nuo adateliu, ar negryzta viskas i savo vietas, ar laiko forma?
Jusu siule ir gi poliakrilo 33%, tai ir susimasciau kiap forma laiko.
Jau galiu pasakyti-formą laiko puikiai
o istampius laiko forma? Na jei megzti skara is ju ir istampius ir paleidus nuo adateliu, ar negryzta viskas i savo vietas, ar laiko forma?
Jusu siule ir gi poliakrilo 33%, tai ir susimasciau kiap forma laiko.
QUOTE(Viksė @ 2012 09 21, 10:18)
Aš iš šitų siūlų mezgiau tik šalius ir megztinius (iš 1 ir iš 2 siūliukų). Skarą tik vakar pradėjau, tai kol kas dėl ištampymo laikymo nieko negaliu pasakyti. Numegsiu, ištampysiu, tada ir galėsiu pasidalinti patirtimi
Mano SEMELE
Siūlai Aade Long iš www.vukas.lt 240 gr
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 10 03, 12:16)
Gražu
Labai daili skara... o jau kompozicija - kaip paveikslas... šaunu
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 10 03, 11:16)
Mano SEMELE
Skara nuostabi
saulėlydi* nuostabi nuostabiai rudeniška SEMELE tos spalvos ir mane sugundė, išėjo megztukas, gal savaitgalį pafotografuosiu o skarai aš paėmiau plonesnius, dar nebandžiau va dabar pamačius šitą grožį, jau niežti nagai kuo greičiau išbandyt
saulelydi
Kaip grazu, kaip kleviskai rudeniskai sauleta
o siuai nekanzioja????
net nuejau i ta puslapi ir kurie ten storesni 8/1 ar 8/2?
o siuai nekanzioja????
QUOTE(ingriduska @ 2012 10 03, 17:30)
saulelydi
o siuai nekanzioja????
o siuai nekanzioja????
Nors ne manęs klasta buvo, bet galiu ir aš atsakyti. Nes jau 6 skirtingus atspalvius esu išbandžius Storesni yra 8/2. Aš skaroms rtenkuosi 8/1. Kas dėl kandžiojimo, tai siūlai tikrai yra šiurkštoki, bet ne baisiai... Na...megztuko ant nuogo kūno tikrai negalėčiau nešiot, bet vat ant kokio golfo - visai tinkamas būtų. O skaroms man jis labai labai tinkamas - siūlas ir skalsus, ir formą labai gerai laiko
QUOTE(Viksė @ 2012 09 29, 09:01)
Grazi skara. aciu uz info, kad ir sie siulai laiko forma, vakar kaip tik ciupyjau juos, tokie svelnus malonus.
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 10 03, 09:16)
Mano SEMELE
Graziai rudeniska.
anksciau kalbejome apie vaselius biseriui skaras mezgant. tai dabar prismoje akcija visiem Rainbow vaseliams (kaina dabar 1.99 lt). Nusipirkau 0.5mm. mazesnio neradau, bet ir tas labai geras, per ji telpa ir 9 ir 10 nr. biseris. Tik gailiuosi, kad taip kukliai nusipirkau viena, jei kartai nuluztu, nes toks plonutis.
Sveikos merginos, jungiuosi į Jūsų būrelį, mezgu Aelion skara ir sustojau ties Transition chart shema, nesuprantu kaip reikia ismegzti gerą kryžminę akį , kuri parodyta 17eilėj, kaip rusiška b raidė
ačiū už pagalbą
ačiū už pagalbą