labai gražios skaros, Lusasita, aaagnex
Atvelku is ankstesnes temos Tiklio skara, nuo tada ji taip ir stovi man akyse. Varysiu siulu kita savaite ir megziu sau tokia.
Tikli, kiek sunaudojai siulu siai skarai, ar dveiju matkeliu man uzteks? Ar gerai laiko istampyma sie siulai?
Vat siandien kai vedziau vaika i darzeli (taip salta buvo) butu visai man tokia skara nepamaisius, nes su vilnone kokia ar mocherine dar per silta, o vat medvilnine pati ta tokiu oru.
ir as taip darau, bet jau nusibodo su ta vielute zaisti, tai pagalvojau, kad su vaseliu greiciau.
Tikli, kiek sunaudojai siulu siai skarai, ar dveiju matkeliu man uzteks? Ar gerai laiko istampyma sie siulai?
QUOTE(tiklis @ 2012 03 03, 08:53)
skaros niekada nepabos,ania?i draugija lusasitos skarai
GAIL'inis ''vidurnakcio sapnas''
kamputyje matosi truputis ''sapno'' ''paslapties''
na o cia '';paslaptis'' is arciau-gilios,sudrios,karalisko melynumo spalvos karoliukai..gail fotoaparatui nepavyksta ''isgauti'' tikrosios ju spalvos
GAIL'inis ''vidurnakcio sapnas''
kamputyje matosi truputis ''sapno'' ''paslapties''
na o cia '';paslaptis'' is arciau-gilios,sudrios,karalisko melynumo spalvos karoliukai..gail fotoaparatui nepavyksta ''isgauti'' tikrosios ju spalvos
QUOTE(aaagnex @ 2012 09 20, 08:39)
ačiū, bet ji visai ne šilta - čia 100 proc medvilnė filetta
Vat siandien kai vedziau vaika i darzeli (taip salta buvo) butu visai man tokia skara nepamaisius, nes su vilnone kokia ar mocherine dar per silta, o vat medvilnine pati ta tokiu oru.
QUOTE(Liutasi @ 2012 09 20, 11:45)
Man problema išsisprendė visai netikėtai. Pasiskundžiau Silver City pardavėjai, kai dapirkinėjau akmenukus. Ji pasiūlė nuostabų sprendimą, gal ir jums tiks. Nereikia jokio vąšelio. Ji davė truputį plonos vielutės, ant kurios jos papuošalus daro. Perlenki ją per pusę, perveri per reikiamą akį ir užmauni karoliuką. Iš pradžių ant dvigubos vielutės o per ją pereina ant siūlo. Mes išbandėm vietoj, kuo puikiausiai veikia.
Tik nežinau ar gerai išaiškinau.
Tik nežinau ar gerai išaiškinau.
ir as taip darau, bet jau nusibodo su ta vielute zaisti, tai pagalvojau, kad su vaseliu greiciau.
QUOTE(mamkaa @ 2012 09 20, 10:34)
o istampius laiko forma? Na jei megzti skara is ju ir istampius ir paleidus nuo adateliu, ar negryzta viskas i savo vietas, ar laiko forma?
Jusu siule ir gi poliakrilo 33%, tai ir susimasciau kiap forma laiko.
Jusu siule ir gi poliakrilo 33%, tai ir susimasciau kiap forma laiko.
Aš iš šitų siūlų mezgiau tik šalius ir megztinius (iš 1 ir iš 2 siūliukų). Skarą tik vakar pradėjau, tai kol kas dėl ištampymo laikymo nieko negaliu pasakyti. Numegsiu, ištampysiu, tada ir galėsiu pasidalinti patirtimi
MAAMKA-sumezgiau... dvieju nesumezgiau tikrai... ..pasvert negaliu-nes nebeturiu....del istampymo- man laike kiek turejau ,o paskui nezinau...bet jau as tampiau-net adatos luzo ...
Mergytės - pagalbos
Jau matosi mano Haruni pabaiga. Kaip ją dabar apnerti? Nes nieko tuo klausimu nėra.
Kai vykdomas tas ištampymas - pirmą kartą čia apie tai išgirdau. Siūlas moceris su šilku.
Na ir vakar pamačiau, kad klaidą suskėliau. Dabar galvoju ar ardyti ir permegzti (ko labai nesinorėtų) ar apsimesti, kad taip ir turėjo būti... Nagi apsižiūrėjau, kad aplink centrinę akį reikėjo išplatėjimą daryti, kaip ir tapr lapelių, o aš vis galvojau, ko man tų akių atlieka Dabar likę tik 2 rašto eilės (su grįžimu viso 4) Nežinau ką daryti...
Jau matosi mano Haruni pabaiga. Kaip ją dabar apnerti? Nes nieko tuo klausimu nėra.
Kai vykdomas tas ištampymas - pirmą kartą čia apie tai išgirdau. Siūlas moceris su šilku.
Na ir vakar pamačiau, kad klaidą suskėliau. Dabar galvoju ar ardyti ir permegzti (ko labai nesinorėtų) ar apsimesti, kad taip ir turėjo būti... Nagi apsižiūrėjau, kad aplink centrinę akį reikėjo išplatėjimą daryti, kaip ir tapr lapelių, o aš vis galvojau, ko man tų akių atlieka Dabar likę tik 2 rašto eilės (su grįžimu viso 4) Nežinau ką daryti...
Gal dar galit kuri Aeolian schemą įmesti?
QUOTE(Liutasi @ 2012 09 24, 15:07)
Gal dar galit kuri Aeolian schemą įmesti?
google paieska ismete http://public.fotki....aeolian-shawl1/
Na ką... Pristatau jūsų teismui mano pirmą gyvenime skarą.
Dar tampymo stadijoj, nežinau kaip bus, kai nuo vinukų nukabinsiu, bet tikiuosi bus gerai.
Dar tampymo stadijoj, nežinau kaip bus, kai nuo vinukų nukabinsiu, bet tikiuosi bus gerai.
labai graži
QUOTE(Liutasi @ 2012 09 27, 18:58)
Na ką... Pristatau jūsų teismui mano pirmą gyvenime skarą.
Kokia gera mintis, imegzti nevienodo dydzio karoliukus. Koks cia siulas?
QUOTE(mamkaa @ 2012 09 28, 13:00)
Kokia gera mintis, imegzti nevienodo dydzio karoliukus. Koks cia siulas?
Čia mochera su šilku.
Nuotrauko matosi tik juodi karoliukai, šiaip ten dar ir baltų (vaivorykštinių) yra, kas be ko jų netgi daugiau, bet nuotraukoj nesimato. Tamsu buvo.