Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 9 tema

QUOTE(aaagnex @ 2012 09 01, 10:12)
Norėčiau apgint angora 2 siūliukus. Mama skarą nusimezgė, tai formą laiko kuo puikiausiai, nešiojo 2 metus - nieko neatsitiko, nei susivėlė, nei ką ax.gif Nu aišku man, tai kanda... doh.gif

Man smagiausiai megzt iš Romos, deja ir jos kai kurios spalvos kanda doh.gif

pritariu Roma siulai skarai kaip tik - kaina gera, spalvu pakankamai, forma islaiko, ploni ir silti tinka tiek vasarai tiek ziemai.
Atsakyti
Vasarinei skarai linas ir tik linas wub.gif

Nu o jeigu skara nereikalauja ypatingo ištampymo, tai plona medvilnė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 01 rugsėjo 2012 - 10:50
QUOTE(aaagnex @ 2012 09 01, 11:47)
Vasarinei skarai  linas ir tik linas wub.gif

Nu o jeigu skara nereikalauja ypatingo ištampymo, tai plona medvilnė wub.gif

vasarinei - tikiu, ale reik apie Kalėdas jau galvoti ax.gif

dėkui merginos už atsakymus, o kur Kaune Roma perkat?
Atsakyti
Roma nemėginau, o angora gal man kokia prasta pasitaikė iš vieno matkelio šalis išeina prastai, susivėlė, susisuko, išmest teko po dviejų skalbimų
dėkui dėl Romos
Atsakyti
Skaras mezgiau iš Romos , Angora2, ir Silk Kid. Pastarieji labiausiai patiko, mezginys labai mielas, ir ištampymą laiko, aišku savikaina nemaža gaunasi . Romos siūliukai irgi nieko. Angora2 nelabai patiko. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrasa: 01 rugsėjo 2012 - 17:28
Bordo spalvos skara

HARUNI SHAWL

angora2

siaip man skaroms pirmenybe kid moheris thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
http://imageshack.us.../img2698rk.jpg/
nu ateinu ir as su sava kuklia geliu skaryte,tik va kitaip nemoku ikelt
Atsakyti
QUOTE(tamsiaplaukediana @ 2012 09 03, 14:59)
http://imageshack.us.../img2698rk.jpg/
nu ateinu ir as su sava  kuklia geliu skaryte,tik va kitaip nemoku ikelt

nieko sau kuklia... grazu 4u.gif
Atsakyti
Kaip faina, temukė atgijo user posted image

Na, kas liečia siūlus - Angora 2 gan mieli mezgimui, bet formą laiko tikrai prasčiausiai. Be silkmocherio man patiko Aade long thumbup.gif Aišku Aaagnex jau netiks - nes šiurkštoka, kas neperneša kandimo - tam šie siūliukai netiks....

Amade, neblogą skariukę išsirinkai.... Tikrai nematyta.... Aš už "šviežieną" thumbup.gif

Na o aš per vasarą numezgiau nemažai skarų, bet kadangi temukė buvo apmirus - vaizdus taupiau rudeniui mirksiukas.gif

Ta proga ir rodausi vieną iš jų - Lavalette ir minėtieji Aade long

user posted image
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2012 09 04, 16:51)

Amade, neblogą skariukę išsirinkai.... Tikrai nematyta.... Aš už "šviežieną"  thumbup.gif

deja deja, isardziau as ta skara po kokiu 35 eiliu, nes vieno zenklo niekaip nesupratau, ir siek tiek tingejau aiskintis, kaip vienoj vietoj megzt reik (pora kartu pabandziau, nesigavo, o gal schema neteisinga) doh.gif Tai pradejau sita.

Dar, matau, diskutavot del siulu. as uz Kid (silk) mohera. Storesniam kasdieniniam variantui man patiko sie siuliukai. Puikiai laiko forma, labai silti, tinka paprastesnems, tankesnems skaroms. ax.gif Bet savikaina irgi nemaza gaunasi, is kitos puses - jau gerus du metus nesioju keleta skaru is siu siulu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 05 rugsėjo 2012 - 09:34
QUOTE(Amade @ 2012 09 05, 10:31)
Tai pradejau sita.

Ir šita nematyta... Ir ganėtinai patraukliai žiūrisi mirksiukas.gif Pirkai schemukę? mirksiukas.gif

O šiandien aš nusprendžiau parodyt "Marriage" skariukę ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2012 09 05, 21:00)
Ir šita nematyta... Ir ganėtinai patraukliai žiūrisi  mirksiukas.gif Pirkai schemukę?  mirksiukas.gif

O šiandien aš nusprendžiau parodyt "Marriage" skariukę  ax.gif

nepirkau schmoll.gif net nezinau kur internete ja radus esu g.gif

labai grazi skara thumbup.gif
Atsakyti