Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 9 tema

QUOTE(Carollina @ 2012 08 26, 07:44)
Amade nuostabi Jusu skaryte! Pasiziurejau i ja ir supratau, kad pasiilgau skaru mezgimo... Reikes butinai 1 skaryte per rudeny nusimegzti.  wub.gif  wub.gif  wub.gif

ten tik pavyzdys, skara tik pradejau megzt... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2012 08 25, 21:15)
Pradejau jau ta skara... kazkaip beveik metus laiko nieko rastuoto nemezgus, atpratus  doh.gif  Na, bet graziai, graziai gaunasi  blush2.gif
o is paprastu, pries Kaledas mezgiau va tokia. Labai greit ejosi, rezultatas irgi man patiko. Jei ka, galiu atsiust schema  mirksiukas.gif

graži ir toji, jei nesunku atsiųskit schemukę, ačiū 4u.gif
springas@hotmail.com
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2012 08 26, 08:14)
graži ir toji, jei nesunku atsiųskit schemukę, ačiū  4u.gif
springas@hotmail.com

išsiunčiau mirksiukas.gif Sėkmės mezgant 4u.gif
Atsakyti
dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
stai nauja mano puskarė, (megstu jas mezginet ax.gif )
user posted image
user posted image
Atsakyti
Son, labai miela 4u.gif
Atsakyti
merginos, rasau i sia tema, nes ziuriu, kad cia daug zinoviu..
norejau pasiklausti, kokios mazdaug mocheriniu skareliu kainos?

noreciau anytai Kaledoms (ne itin dideles, kad galima butu vietoj salikelio devet), bet neisivaizduoju, kiek tai kainuotu?

is anksto aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abecele @ 2012 08 30, 15:49)
merginos, rasau i sia tema, nes ziuriu, kad cia daug zinoviu..
norejau pasiklausti, kokios mazdaug mocheriniu skareliu kainos?

noreciau anytai Kaledoms (ne itin dideles, kad galima butu vietoj salikelio devet), bet neisivaizduoju, kiek tai kainuotu?

is anksto aciu uz info  4u.gif

Mochera mocherai nelygu 4u.gif Jeigu skarytės norėsit iš mocheros su šilku, tai manau be 100Lt tikrai vargiai ar rasit kas numegs. Nes mocheros savikaina tik nuo 45Lt prasideda 4u.gif
Paieškokit mezgėjėlių mezgančių pagal užsakymus čia: http://www.supermama...p?showforum=119
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 30 rugpjūčio 2012 - 15:00
merginos, vėl imu virbalus rudeniui ant nosies tupint. pasakykit, kuriuos siūlus skaroms visgi labiausiai pamėgot - kurie geriausiai laiko formą? nes aš daugiausia iš angora2 mezgiau, nepasakyčiau kad labai gerai jie laiko.
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 08 31, 22:14)
merginos, vėl imu virbalus rudeniui ant nosies tupint. pasakykit, kuriuos siūlus skaroms visgi labiausiai pamėgot - kurie geriausiai laiko formą? nes aš daugiausia iš angora2 mezgiau, nepasakyčiau kad labai gerai jie laiko.

As mezgiau skara is ROMA siulu, forma puikiai laiko. Siemet noreciau pabandyti skara is mocheros, tik nezinau kokia pirkti, gal gali kuri nors imewsti siulu pavadinima ar foto?
Atsakyti
esu mezgus iš kid mocherio, mocherio su šilku, angora2, vilnos, pusvilnės itališkų, tai angora2 man buvo prasčiausi siūlai. daugiau jų nenoriu ir pagal užsakymus tikrai nemegsčiau niekam. gėda būtų. bet čia tik mano nuomonė. nes parduodama kaip geras daiktas, o išskalbus numest galima. ir iš prastos mocheros nemegsčiau. kai mezgiau iš mocheros su šilku, tai siūlas net slydo, mezginys formą turi ir ją laiko net išskalbus ne vieną kartą. žodžiu kaina didesnė, bet verta tikrai, tiek mezginio, tiek laiko, mezgimo atžvilgiu.
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2012 09 01, 08:27)
esu mezgus iš kid mocherio, mocherio su šilku, angora2, vilnos, pusvilnės itališkų, tai angora2 man buvo prasčiausi siūlai. daugiau jų nenoriu ir pagal užsakymus tikrai nemegsčiau niekam. gėda būtų. bet čia tik mano nuomonė. nes parduodama kaip geras daiktas, o išskalbus numest galima. ir iš prastos mocheros nemegsčiau. kai mezgiau iš mocheros su šilku, tai siūlas net slydo, mezginys formą turi ir ją laiko net išskalbus ne vieną kartą. žodžiu kaina didesnė, bet verta tikrai, tiek mezginio, tiek laiko, mezgimo atžvilgiu.

Norėčiau apgint angora 2 siūliukus. Mama skarą nusimezgė, tai formą laiko kuo puikiausiai, nešiojo 2 metus - nieko neatsitiko, nei susivėlė, nei ką ax.gif Nu aišku man, tai kanda... doh.gif

Man smagiausiai megzt iš Romos, deja ir jos kai kurios spalvos kanda doh.gif
Atsakyti