Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 9 tema

QUOTE(madmuazele @ 2012 06 03, 21:35)
jooo, kai noru daug, o rankos tik 2 ir paroje tik 24 val. doh.gif
O sios skaros schemos as neradau schemu temoje, ar cia "bandomoji"? Ir jos nera? 4u.gif

cia mokama ravelryje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 06 03, 22:58)
cia mokama ravelryje wink.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
bais skiriasi Biržų nuo Panevėžio? tikiuosi nebus prastesnis bais manasis....... nes megztis tai jis man nėra labai mielas. man smagiau vilnelė. bet pabandymui pasiėmiau tik - žiūrėsiu kas gausis. Pamąsčiau ir aš kad gal auklėtojom darželio būt gerai tokias padovanot......... kaina būtų lino labai maža, va tik darbo keliom dienom...... aš bent jau skarą kokias 4-5 dienas kankinu tai tikrai. Ir tai kai didžiąją dalį dienos tam skiriu.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2012 06 04, 12:54)
bais skiriasi Biržų nuo Panevėžio? tikiuosi nebus prastesnis bais manasis....... nes megztis tai jis man nėra labai mielas. man smagiau vilnelė. bet pabandymui pasiėmiau tik - žiūrėsiu kas gausis. Pamąsčiau ir aš kad gal auklėtojom darželio būt gerai tokias padovanot......... kaina būtų lino labai maža, va tik darbo keliom dienom...... aš bent jau skarą kokias 4-5 dienas kankinu tai tikrai. Ir tai kai didžiąją dalį dienos tam skiriu.

Taigi išsiaiškinom, kad tiek taviškis, tiek Olaivos Biržų linas mirksiukas.gif Aš mezgiau iš Plungės, tai irgi neblogai gavosi ax.gif
Atsakyti
Sveikos naršiau internete ir radau labai gražią skarą noriu megzti ją, bet nelabai pagavau kaip ten vyksta pagal aprašymą. Kaip aš suprantu tai ji nuo apačios mezgas ir viskas kaip ir aišku iki eilės kur reikia pradėti pagal schemas megzti, tai gal kas supras ir paaiškins kaip toliau.
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
sveikos mezgejos skaru, gal kas zino grazius margus siulus plonos vilnos. skarai smile.gif
Atsakyti
Gal kas užmatė šitą pusskarę kur nors, ner ravelryje jos dar neduoda
user posted image
http://www.ravelry.c...brary/romance-6
Atsakyti
QUOTE(son @ 2012 06 24, 17:13)
sveikos mezgejos skaru, gal kas zino grazius margus siulus plonos vilnos. skarai smile.gif

Aade Long - Prekiauja www.vukas.lt
Atsakyti
Sveikos,

gal laikas pradet mezgti skareles ziemai? ax.gif As startuoju su sia, antracito spalva:
user posted image
Atsakyti
Amade, labai graži 4u.gif 4u.gif .
man reikia paprastos, greitai kad numegsčiau, gal ką galit paisūlyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2012 08 25, 20:04)
Amade, labai graži  4u.gif  4u.gif .
man reikia paprastos, greitai kad numegsčiau, gal ką galit paisūlyti?  ax.gif

Pradejau jau ta skara... kazkaip beveik metus laiko nieko rastuoto nemezgus, atpratus doh.gif Na, bet graziai, graziai gaunasi blush2.gif
o is paprastu, pries Kaledas mezgiau va tokia. Labai greit ejosi, rezultatas irgi man patiko. Jei ka, galiu atsiust schema mirksiukas.gif
Atsakyti
Amade nuostabi Jusu skaryte! Pasiziurejau i ja ir supratau, kad pasiilgau skaru mezgimo... Reikes butinai 1 skaryte per rudeny nusimegzti. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti