Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 9 tema

QUOTE(rimusia @ 2012 03 15, 14:10)
aaagnex,labai grazi skara. 4u.gif
Labai geras pastebejimas, drinks_cheers.gif kad i graziai nufotkinta skara maloniau ziureti, wub.gif as labai noreciau ismokti, ax.gif gal kas pasidalyntu kaip tai padaryti. smile.gif

ir aš noriu, kiekvieną kartą stengiuosi, kad tik gražiau būtų - gaila, kad ne visada išeina kaip norisi, bet bent jau padarau tokias fotkes, kad įmatyt galima būtų. Bet reikalingas geras apšvietimas, patogu būtų fonas, kažkoks stovelis ar manekenas ant kurio būtų galima pakabint, nu ir fotikas pas mane, tai muilinė blush2.gif
Atsakyti
aaagnex, kaip gražu, negaliu atsižiūrėt 4u.gif o šitos shemos irgi negalima norėt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Snieguro@ka @ 2012 03 15, 16:45)
aaagnex, kaip gražu, negaliu atsižiūrėt 4u.gif o šitos shemos irgi negalima norėt? blush2.gif

Noret galima,tik turet nevisados gali tongue.gif .Jeigu gerai pamenu,tai sia skara is VOG zurnalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2012 03 15, 19:54)
Noret galima,tik turet nevisados gali tongue.gif .Jeigu gerai pamenu,tai sia skara is VOG zurnalo smile.gif

Aš tai iš interneto parsisiuntus, man rodos iš to pačio Ravelry ir ji tada tikrai nemokama buvo, bet dabar jau pasidarė mokama 4u.gif
Atsakyti
Skara Gail. Svoris kiek daugiau nei 50 g. Megzta iš Silk Kid siūlų. Matmenys: plotis 200 cm, ilgis 105 cm.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti

user posted image

user posted image

Gail su suknute nukeliavo pas šeimininkę. Siūlai Angora2, virbalai 3,5, visam komplektui išėjo 250 gr.siūlų.

Atsakyti
oho kiek daug gražių Gail užderėjo thumbup.gif man ji mylimiausia wub.gif
aaagnex, labai daili skarytė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 03 16, 09:55)
Aš tai iš interneto parsisiuntus, man rodos iš to pačio Ravelry ir ji tada tikrai nemokama buvo, bet dabar jau pasidarė mokama 4u.gif

user posted image
Stai schema :4u
ir aprasymas (Nr.10) user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimusia: 16 kovo 2012 - 23:53
O kaip gerai 4u.gif Rimusia į forumą įkėlė bigsmile.gif Aš iš tokių pačių mezgiau, tik persiskaičiavau pradžią, kad būtų trikampė mirksiukas.gif Kažkurioj temoj skaičiavimus buvau surašius ax.gif Kas prašė per a.ž. schemų - atsiunčiau 4u.gif
Atsakyti
Puikus komplektukas thumbup.gif
Maniškė Aeolian, labai norėjau šitą numegzti, dar tik antra skara, kurią numezgiau, bet labai patinka tas reikalas biggrin.gif
user posted image
Viršaus plotis 2 m, aukštis 1m.
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2012 03 17, 11:54)
Puikus komplektukas thumbup.gif
Maniškė Aeolian, labai norėjau šitą numegzti, dar tik antra skara, kurią numezgiau, bet labai patinka tas reikalas biggrin.gif
user posted image
Viršaus plotis 2 m, aukštis 1m.

Spalva labai labai wub.gif wub.gif
Atsakyti
pagaliau pabaigiau išsvajotąją Echo Flower smile.gif ką tik nuo adatėlių biggrin.gif

user posted image

siūliukai "Roma", labai smagiai mezgėsi smile.gif
Atsakyti