Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 9 tema

QUOTE(astaxa @ 2012 05 16, 12:49)
sveikos mezgėjėlės. skubiai reiia 3 skarų smile.gif

Gal yra šiuo metu turinčių laiko ir galinčių numegsti?

Siūliukai būtų angora 2. Didelės skaros.

Pageidautina- Vilniuje, arba su laiko rezervu siųsti.

gal galima daugiau info į a.ž. 4u.gif Kokios skaros, iki kada, gal dar kažkas... kaip su siūlais, jeigu aš Kaune, o ne Vilniuj...
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 05 16, 12:53)
gal galima daugiau info į a.ž. 4u.gif Kokios skaros, iki kada, gal dar kažkas... kaip su siūlais, jeigu aš Kaune, o ne Vilniuj...

siūlus galime atsiųsti ir galite pati nupirkti. Agne, ryt Jums parašysiu, jei nesutarsiu Vilniuje per šiandien.
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2012 05 16, 14:05)
siūlus galime atsiųsti ir galite pati nupirkti. Agne, ryt Jums parašysiu, jei nesutarsiu Vilniuje per šiandien.

ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos gal galit pasiulyti kokia gražia skara kuri tiktu prie vestuvinės suknelės (butu puošni skara)?
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2012 05 16, 15:15)
Merginos gal galit pasiulyti kokia gražia skara kuri tiktu prie vestuvinės suknelės (butu  puošni skara)?

Januse, puosniai gali atrodyti beveik kiekviena skara - svarbiausia šiuo atveju nepataupyti siūliukams mirksiukas.gif Aš tokiai progai pirkčiausi Kidmocherį su šilku ir rinkčiausi skarą su smulkiu kiauraraščiu - stambus bus per grubus, išnyks subtilumas ax.gif Na...pavyzdžiui Prerijų rožė, Firebird, Zetor ir kt.tiktų mirksiukas.gif Net ta pati Haruni galėtų būti visai neblogas pasirinkimas mirksiukas.gif Pažiūrėk čia, tikrai rasi sau tinkamo http://www.supermama...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 16 gegužės 2012 - 16:45
QUOTE(astaxa @ 2012 05 16, 12:49)
sveikos mezgėjėlės. skubiai reiia 3 skarų smile.gif

Gal yra šiuo metu turinčių laiko ir galinčių numegsti?

Siūliukai būtų angora 2. Didelės skaros.

Pageidautina- Vilniuje, arba su laiko rezervu siųsti.

AČIŪ mergaitės už pasiūlymus ir pasisiūlymus, siūliukai jau išvežioti.. nekantraudama laukiu rezultatų. Visų kontaktus pasilieku kurios parašėte, nes dažnai manęs pačios klausia kas galėtų numegst tą ar aną, mielai parekomenduosiu. Jei domina galite parašyti laiškelius su trumpa info apie save- miestas- ką mezgate, emailas ir tel. bei nuoroda su darbelių foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 16 gegužės 2012 - 19:59
Nusipirkau Lino namuose lininius siūlus susuktus iš 3 gijų. Visgi vasara artėja...
O dabar susimąsčiau, ar nebus per ploni g.gif ?
Ir kokie virbalai tiktų?
Iš lino skaros nesu mezgusi, pasidalinkit patirtimi.
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2012 05 16, 15:43)
Januse, puosniai gali atrodyti beveik kiekviena skara - svarbiausia šiuo atveju nepataupyti siūliukams  mirksiukas.gif Aš  tokiai progai pirkčiausi Kidmocherį su šilku ir rinkčiausi skarą su smulkiu kiauraraščiu - stambus bus per grubus, išnyks subtilumas  ax.gif Na...pavyzdžiui Prerijų rožė, Firebird, Zetor ir kt.tiktų  mirksiukas.gif  Net ta pati Haruni galėtų būti visai neblogas pasirinkimas  mirksiukas.gif Pažiūrėk čia, tikrai rasi sau tinkamo http://www.supermama...

Aciu bet perletas interas mano neuzkrauna perdaug paveiksliuku ten verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2012 05 17, 14:43)
Nusipirkau Lino namuose lininius siūlus susuktus iš 3 gijų. Visgi vasara artėja...
O dabar susimąsčiau, ar nebus per ploni  g.gif ?
Ir kokie virbalai tiktų?
Iš lino skaros nesu mezgusi, pasidalinkit patirtimi.

As mezgu dabar is lino skara gail. is triju giju lino virbalais 2.5 nr.
Atsakyti
QUOTE(Elijaaa @ 2012 05 18, 06:54)
As mezgu dabar is lino skara gail. is triju giju lino virbalais 2.5 nr.

Ir kaip atrodo?
Būtinai laukiu rezultato, nes ir pati galvojau apie Gail arba Tree of light.
Pamenu, jog kažkas rašė, kad reikia labiau kiauraraščio.
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2012 05 18, 09:38)
Ir kaip atrodo?
Būtinai laukiu rezultato, nes ir pati galvojau apie Gail arba Tree of light.
Pamenu, jog kažkas rašė, kad reikia labiau kiauraraščio.

aš rašiau blush2.gif

kadangi linas nėra visai lygus, tai sunku numegzt taip, kad visai lygios lygios akytės išeitų. O kiauraraštis paslepia tokius nelygumus ax.gif

Aš mezgiau šitą:
user posted image

siūlai dvigubas Plungės linas - viso 4 gijos, o virbalai neatsimenu - gal 3mm g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 18 gegužės 2012 - 08:45
ką tik pabaigtas užsakymas, dar ant adatėlių violetinė Gail iš angora2 siūlų, labai smagiai mezgėsi smile.gif

user posted image
Atsakyti