agnulyte, labai graži skarelė
Pasirodysiu ir aš, nors skaros visoms jau žinomos turbūt iki skausmo
Gail iš Silk Kid
North Roe iš Silk Kid
kokios gražios
Visu skaros nuostabios Neberandu laiko prisest prie mezginiu, oras geras, dukryte neleidzia namie ilgai uzsibut, o vakare krentu kaip lapas
Sandrasa, labai gražu. Ir nesvarbu,kad matytos n kartų.... Kas gražiai atlikta, tas visada bus gražu
sandrasa, tokios gražutės ir lengvutės
[quote=angulyte,2012 05 10, 08:21]
Tikrai nėra sudėtinga, svarbiausiA - GERAI ĮSISKAITYTI
Na o čia manoji, skirta MAMAI, kuri josios labai labai norėjo Tai ir liko labai labai patenkinta....
man si labai grazi,gal kada megsiu,bet gal online mergaites mezgam bus aiskiau,angulyte paaiskins viska,gal organizuojames?
Tikrai nėra sudėtinga, svarbiausiA - GERAI ĮSISKAITYTI
Na o čia manoji, skirta MAMAI, kuri josios labai labai norėjo Tai ir liko labai labai patenkinta....
man si labai grazi,gal kada megsiu,bet gal online mergaites mezgam bus aiskiau,angulyte paaiskins viska,gal organizuojames?
QUOTE(linaule @ 2012 05 14, 19:09)
Noreciau megzt tokia, man labai labai grazi
QUOTE(linaule @ 2012 05 14, 19:09)
QUOTE(finta @ 2012 05 14, 20:26)
Noreciau megzt tokia, man labai labai grazi
Galit organizuotis, aš jau tris jas numezgus Bet jus mielai prakonsultuosiu, jei tik reiks
o angulyte kiek jei siulu reikia? is kokiu tu mezgi?
QUOTE(linaule @ 2012 05 15, 11:12)
o angulyte kiek jei siulu reikia? is kokiu tu mezgi?
Aš esu mezgus ir iš Regia Lace, ir iš plonytės vilnelės, ir iš kojinininių siūlų man 1 matkiuko 100g - 420m užtenka vienai skarikei ir dar vos lieka
sveikos mezgėjėlės. skubiai reiia 3 skarų
Gal yra šiuo metu turinčių laiko ir galinčių numegsti?
Siūliukai būtų angora 2. Didelės skaros.
Pageidautina- Vilniuje, arba su laiko rezervu siųsti.
Gal yra šiuo metu turinčių laiko ir galinčių numegsti?
Siūliukai būtų angora 2. Didelės skaros.
Pageidautina- Vilniuje, arba su laiko rezervu siųsti.