Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 9 tema

QUOTE(Avijacija @ 2012 05 02, 19:57)
antroji mano skara įkvėpėja. Sunaudoti beveik 2 matkeliai po 25 g. mogerio su šolku siūlų. megzta nr. 3 virbalais. Spalva švelniai pilkšva  4u.gif  mamom......... suspėjau  thumbup.gif

user posted image

Graži labai thumbup.gif
Atsakyti
antroji mano skara įkvėpėja. Sunaudoti beveik 2 matkeliai po 25 g. mogerio su šolku siūlų. megzta nr. 3 virbalais. Spalva švelniai pilkšva  4u.gif  mamom......... suspėjau  thumbup.gif

Nu tikra gražuolė ax.gif
Aš irgi tikiuosi pabaigti šitą skarą iki motinos dienos. Baiginėju Final Agave. Pabaigsiu kankinti nupsus ir bandysiu suprasti kaip ten pabaigą daryti. Nes kol kas tai visai neaišku. verysad.gif
Atsakyti
Avijacija, koks grožis 4u.gif
Atsakyti

Labai graži skarutė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 03 30, 08:08)

Angarika. Siūlai biržų linas 2 gijų. Ėmiau dvigubą. Svoris 81g. Dydis 130/60cm

user posted imageuser posted image

Aaagnex, kokio storio virbalais mezgete?
Atsakyti
Naujoji milžinė

Echo flower su Laminaria kraštu.
Siūlai - silk moheris. 4 kamuoliukai

user posted image
user posted image
Atsakyti
Gražios abi skaros 4u.gif
parodau saviškę "Alos sodai", siūlai Princesė, 90gr.
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be rėmų: 08 gegužės 2012 - 11:09
Labai gražios visų skarytės. Parodysiu ir aš savąją. Truputi rašto iš vienos, truputi iš kitos, siūlai Kid mohair 50 gr.
user posted image
Atsakyti
Ojetus koks grožis blink.gif akis sunku atitraukti blink.gif šaunuolės mergaitės thumbup.gif 4u.gif 4u.gif noriu ir aš tokios, einu skaityt kaip jos daromos, tikiuosi įmanoma ne profesonalei nusimegzti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ramantute @ 2012 05 09, 14:18)
Ojetus koks grožis  blink.gif  akis sunku atitraukti  blink.gif  šaunuolės mergaitės  thumbup.gif  4u.gif  4u.gif noriu ir aš tokios, einu skaityt kaip jos daromos, tikiuosi įmanoma ne profesonalei nusimegzti  doh.gif  blush2.gif

Tikrai įmanoma, nes aš nesu mezgimo profė, o jau keturias nunarpliojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramantute @ 2012 05 09, 13:18)
Ojetus koks grožis  blink.gif  akis sunku atitraukti  blink.gif  šaunuolės mergaitės  thumbup.gif  4u.gif  4u.gif noriu ir aš tokios, einu skaityt kaip jos daromos, tikiuosi įmanoma ne profesonalei nusimegzti  doh.gif  blush2.gif

Tikrai nėra sudėtinga, svarbiausiA - GERAI ĮSISKAITYTI mirksiukas.gif

Na o čia manoji, skirta MAMAI, kuri josios labai labai norėjo wub.gif Tai ir liko labai labai patenkinta.... wub.gif

user posted image
Atsakyti
kiek skarų, ojei kaip gražu wub.gif aš dabar neprisėdu, o taip noriu
Atsakyti