Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 9 tema

Mano Half hour to spring:

user posted image

user posted image

Siūlai Angora2, sunaudota beveik 100 gramų (liko labai nedaug),
virbalai Nr. 3 (bet mezgiau laisvai),
skaros dydis 82x173,
pagrindinis raštas kartotas 5 kartus.
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2012 04 24, 22:10)
Mano Half hour to spring:

user posted image

user posted image

Siūlai Angora2, sunaudota beveik 100 gramų (liko labai nedaug),
virbalai Nr. 3 (bet mezgiau laisvai),
skaros dydis 82x173,
pagrindinis raštas kartotas 5 kartus.

Giege,koks gražus skaros melsvumas wub.gif Man beliko paskutinį motyvą numegzt mirksiukas.gif
Atsakyti
baigkiau pirmą savo skarą gigantę ax.gif bet man labai aptiko rezultatas, nor ssu profesionalių nesilyginu. foto nekokybiškos, atsiprašau, neturiu kitaip galimybių ir nemoku ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

SAD ALI skara, siūlai Lace drops, 70 baby alpaca, 30 mulberry silk, kažkur 110 g
Atsakyti
mazge labai grazi skara wub.gif cia sau?
Atsakyti
ne, ne sau ax.gif dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2012 04 26, 09:02)
baigkiau pirmą savo skarą gigantę  ax.gif  bet man labai aptiko rezultatas, nor ssu profesionalių nesilyginu. foto nekokybiškos, atsiprašau, neturiu kitaip galimybių ir nemoku  ax.gif

Gražu 4u.gif Šaunuolė.

P.s. mergaitės, o jūs neatkreipėt dėmesio,kad paskutiniu metu pasipylė melsvai žydrų atspalvių skaros mirksiukas.gif Man irgi mintis buvo tokia, bet pasirinkau riuuuužavą spalvą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2012 04 26, 19:42)
Gražu  4u.gif  Šaunuolė.

P.s. mergaitės, o jūs neatkreipėt dėmesio,kad paskutiniu metu pasipylė melsvai žydrų atspalvių skaros  mirksiukas.gif  Man irgi mintis buvo tokia, bet pasirinkau riuuuužavą spalvą  lotuliukas.gif

dėkui 4u.gif
sau dar dėstausi spalvą ax.gif
o kokios firmos angora 2 perkat? ne svieną turėjau tai išmest reikėjo šalį po kelių skalbimų, gaila
Atsakyti
mazge1979, labai graži skara wub.gif
Atsakyti
dėkui, rubinuole 4u.gif
Atsakyti
Gal kas pagelbėsit, mezgu puskarę http://www.liveinter.../post192624324/ , niekaip nesuprantu paryškintos vietos:

3. Все последующие ряды по лиц.стороне -снять 1 петлю, нить за работой, лицевые до последней петли, затем 2 лиц,2 вмете лиц с протяжкой, повернуть.

Iš kur atsiranda tos paskutinės 4 akys, jei rašo, kad išmezti gerom iki paskutinės eilės akies?
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2012 04 28, 18:29)
Gal kas pagelbėsit, mezgu puskarę http://www.liveinter.../post192624324/ , niekaip nesuprantu paryškintos vietos:

3. Все последующие ряды по лиц.стороне -снять 1 петлю, нить за работой, лицевые до последней петли, затем 2 лиц,2 вмете лиц с протяжкой, повернуть.

Iš kur atsiranda tos paskutinės 4 akys, jei rašo, kad išmezti gerom iki paskutinės eilės akies?

As LI.ru neregistruota,tai kokia skara mezgi nematau. verysad.gif
Cia turbut iki paskutiniu ismegztu ak. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimusia: 28 balandžio 2012 - 19:29
QUOTE(rimusia @ 2012 04 28, 21:28)
As LI.ru neregistruota,tai kokia skara mezgi nematau. verysad.gif
Cia turbut iki paskutiniu ismegztu ak. 4u.gif

Viskas išeina, greit pasirodysiu smile.gif
Atsakyti