Mano Half hour to spring:
Siūlai Angora2, sunaudota beveik 100 gramų (liko labai nedaug),
virbalai Nr. 3 (bet mezgiau laisvai),
skaros dydis 82x173,
pagrindinis raštas kartotas 5 kartus.
mazge labai grazi skara cia sau?
ne, ne sau dėkui
QUOTE(mazge1979 @ 2012 04 26, 09:02)
baigkiau pirmą savo skarą gigantę bet man labai aptiko rezultatas, nor ssu profesionalių nesilyginu. foto nekokybiškos, atsiprašau, neturiu kitaip galimybių ir nemoku
Gražu Šaunuolė.
P.s. mergaitės, o jūs neatkreipėt dėmesio,kad paskutiniu metu pasipylė melsvai žydrų atspalvių skaros Man irgi mintis buvo tokia, bet pasirinkau riuuuužavą spalvą
QUOTE(angulyte @ 2012 04 26, 19:42)
Gražu Šaunuolė.
P.s. mergaitės, o jūs neatkreipėt dėmesio,kad paskutiniu metu pasipylė melsvai žydrų atspalvių skaros Man irgi mintis buvo tokia, bet pasirinkau riuuuužavą spalvą
dėkui
sau dar dėstausi spalvą
o kokios firmos angora 2 perkat? ne svieną turėjau tai išmest reikėjo šalį po kelių skalbimų, gaila
mazge1979, labai graži skara
dėkui, rubinuole
Gal kas pagelbėsit, mezgu puskarę http://www.liveinter.../post192624324/ , niekaip nesuprantu paryškintos vietos:
3. Все последующие ряды по лиц.стороне -снять 1 петлю, нить за работой, лицевые до последней петли, затем 2 лиц,2 вмете лиц с протяжкой, повернуть.
Iš kur atsiranda tos paskutinės 4 akys, jei rašo, kad išmezti gerom iki paskutinės eilės akies?
3. Все последующие ряды по лиц.стороне -снять 1 петлю, нить за работой, лицевые до последней петли, затем 2 лиц,2 вмете лиц с протяжкой, повернуть.
Iš kur atsiranda tos paskutinės 4 akys, jei rašo, kad išmezti gerom iki paskutinės eilės akies?
QUOTE(be rėmų @ 2012 04 28, 18:29)
Gal kas pagelbėsit, mezgu puskarę http://www.liveinter.../post192624324/ , niekaip nesuprantu paryškintos vietos:
As LI.ru neregistruota,tai kokia skara mezgi nematau.
Cia turbut iki paskutiniu ismegztu ak.
QUOTE(rimusia @ 2012 04 28, 21:28)
As LI.ru neregistruota,tai kokia skara mezgi nematau.
Viskas išeina, greit pasirodysiu