Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 9 tema

Pabaigiau megzti pirmąją savo skarą. Dabar mąstau dėl to ištampymo. g.gif Na, pati namuose dar kaip nors sugalvosiu kaip ir kur ją gražiai ištampyti(tiesą sakant niekaip nesugalvoju, bet tikiuosi, kad visgi ateis nušvitimas), bet kaip po sekančių skalbimų? Irgi reikia tampyti? Jei padovanosiu anytai, tai ką jai po skalbimo daryt? g.gif
Dabar žiauriai noriu Aeolian. Nu kokia ji man graži, tai net silpna. Bet tas tampymas mane labiausiai neramina...
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2012 04 22, 11:35)
Pabaigiau megzti pirmąją savo skarą. Dabar mąstau dėl to ištampymo. g.gif  Na, pati namuose dar kaip nors sugalvosiu kaip ir kur ją gražiai ištampyti(tiesą sakant niekaip nesugalvoju, bet tikiuosi, kad visgi ateis nušvitimas), 1.bet kaip po sekančių skalbimų? Irgi reikia tampyti? Jei padovanosiu anytai, tai ką jai po skalbimo daryt?  g.gif Dabar žiauriai noriu Aeolian. Nu kokia ji man graži, tai net silpna. 2.Bet tas tampymas mane labiausiai neramina...

1. Po kiekvieno skalbimo reikia tampyt, kitaip graži skara pataps elementariu skudurėliu.... ax.gif
2. Tampymas visai nebegąsdina, kai supranti, jog tai suteikia visą skaros grožį mirksiukas.gif Tiesiog reikia imt ir tampyt - aš dabar nebepamenu kurią skarą, bet tampiau gerą valandą su puse. teko porą kart taisyt, kol išgauni patinkantį variantą thumbup.gif
Atsakyti
Nu, tai kur visos mezgejėlės pradingę? ax.gif

Aš atnešu parodyt, ką aš sukonstravau iš tos mūsų on-line mezgamos skaros mirksiukas.gif
Čia bendras vaizdas
user posted image
O čia - kaip aš užbaigimą padariau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 22 balandžio 2012 - 18:37
angulyte, kokia graži skara wub.gif
Atsakyti
varau antrąją aeolian, šį kart iš plonosios mocheriukės. Na žiūriu dar į Gail skarą..... sakykit pagal sudėtingumą kaip ji? nes žiūriu žiūriu tas schemas.... tamsus miškas kolkas doh.gif gal tiesiog reiktų megzt ir viskas. Gal tada kas paaiškėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2012 04 22, 20:20)
angulyte, kokia graži skara  wub.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Avijacija @ 2012 04 23, 14:16)
varau antrąją aeolian, šį kart iš plonosios mocheriukės. Na žiūriu dar į Gail skarą..... sakykit pagal sudėtingumą kaip ji? nes žiūriu žiūriu tas schemas.... tamsus miškas kolkas  doh.gif  gal tiesiog reiktų megzt ir viskas. Gal tada kas paaiškėtų  biggrin.gif

Po teisybei, Gail skara yra kelis kart lengvesnė nei Aeolian mirksiukas.gif Kai jau šitą antrą mezgi - Gail bus paprasta kaip 2*2 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2012 04 23, 13:16)
varau antrąją aeolian, šį kart iš plonosios mocheriukės. Na žiūriu dar į Gail skarą..... sakykit pagal sudėtingumą kaip ji? nes žiūriu žiūriu tas schemas.... tamsus miškas kolkas  doh.gif  gal tiesiog reiktų megzt ir viskas. Gal tada kas paaiškėtų  biggrin.gif

laaaabai lengva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2012 04 16, 13:08)
CIA TA TESTUOJAMA  SKARA  smile.gif Half Hour to Spring

Linaule, o kiek tu kartų tą pagrindį motyvą kartojai? Aš baigiu antrą kart pakartot ir galvoju,kad gal gi jau ir pakaktų.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 24 balandžio 2012 - 06:52
QUOTE(angulyte @ 2012 04 24, 07:51)
Linaule, o kiek tu kartų tą pagrindį motyvą kartojai? Aš baigiu antrą kart pakartot ir galvoju,kad gal gi jau ir pakaktų....  g.gif

AS 3 KARTUS KARTOJAU
angulyte grazi skara thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 24 balandžio 2012 - 07:05
Pradejau ta testuojama, nu bet kaip ji man nesimezga doh.gif Schema tokia lengvute, bet gal pavasaris perdegino ta mezgimo nora...
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2012 04 24, 08:04)
AS 3 KARTUS KARTOJAU
angulyte grazi skara thumbup.gif

Ačiū, teks ir man 3-ią kartą pakartot mirksiukas.gif

QUOTE(finta @ 2012 04 24, 10:00)
Pradejau ta testuojama, nu bet kaip ji man nesimezga doh.gif Schema tokia lengvute, bet gal pavasaris perdegino ta mezgimo nora...

O man priešingai, ganėtinai smagiai mezgasi, tik va teko porą eilių nuardyt - bevakarodama truputėlį grypą pripjoviau doh.gif Vat ir megzk naktį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2012 04 22, 11:35)
Dabar žiauriai noriu Aeolian. Nu kokia ji man graži, tai net silpna. Bet tas tampymas mane labiausiai neramina...

o man tas aeolian tampymas pasirodė visai lengvas reikalas. Įkišau vandenin, pamirkiau kelias minutes ir ištraukus jinai jau visa tokia prasitampius buvo. tai tik nugrežiau ir bac bac adatėles. galvojau tikrai kad tai sunkesnis darbas biggrin.gif dabar planuoju gail megzti iš pieno baltumo merino vilnelės. O tada dar labai norėčiau su linu pabandyt......... na apetitas auga bevalgant lotuliukas.gif reiks tik prakratyt lino soūlų atsargas, o jų tikrai yra nemažai...... doh.gif
aš sau atradimą padariau - skaros tinkamos labai visokiem nenaudajamiem siūlam sunaudot biggrin.gif nes buvu nusipirkus plonos mocheriukės su šilku - o dar tokius padorius pinigus mokėjau..... planavau suknikę..... paskui nebenorėjau jau suknikės, tai siūlai stovėjo stovėjo...... dabar jie virsta jau skarom, kurias papuošiu mamos dienos proga mamas 4u.gif
Atsakyti