Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 9 tema

QUOTE(mazge1979 @ 2012 04 16, 20:13)
o kaip tinkamai išskalbti ir išdžiovinti, ištampyti skaras?

aš užmerkiu šiltame vandenyje pusvalandžiui, tada su muilu pramakaluoju, išskalauju, ir tampau ant čiužinio, smeigiu smeigtukais ir palieku kokiai parai ar bent nakčiai smile.gif
Atsakyti
dekui,reiks megint.dar sugalvot ant kur dziovint bus problema
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2012 04 17, 14:59)
nezinau ar suprasi,pirma aki ismezgi,dedi atgal ant virbalo sumezgi gerai,vel ta aki ismezgi gerai ir vel atgal ant virbalo ir sumezgi vel kartu ir taip kartoji

aciu uz paaiskinima 4u.gif baigiau jau smile.gif tik va nezinau ar man ta skara patinka g.gif kazkaip siaip sau atrodo blush2.gif kaip pasiziuriu jusu cia primegztu skaru nuotraukas, tai atrodo labai graziai, bet va kai ciupineju "gyvai", tai nieko ypatingo... nu nebent gal kai isplausiu ir istampysiu bus geresnis vaizdelis.... biggrin.gif
Atsakyti
na manoji netampyta iš vis kažkokia nesąmonė.... bet kai praskleidi tarppirštų ant kitos spalvos pagrindo - tai visai gražu daros. Tikiuosi tik mano merinosų vilnelė laikys tą ištampymą. Jaučiu rytoj arba poryt užsiimsiu tampymu unsure.gif nes beliko tik 3 eilutės. Tai šįvakar ir pabaigsiu.
Atsakyti
valiooooooooo pabaiga, sėdi ant adatų dabar lotuliukas.gif gražu visai, palaikysiu per naktį, o ryt jei viskas čiki bėgu pirkti siūlų antrąjai skarikei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2012 04 19, 13:47)
valiooooooooo pabaiga, sėdi ant adatų dabar  lotuliukas.gif  gražu visai, palaikysiu per naktį, o ryt jei viskas čiki bėgu pirkti siūlų antrąjai skarikei  thumbup.gif

o viršutinę skaros dalį keliom adatėlėm smeigiat? man atrodo ta linija kol neskalbta netiesi eina doh.gif baiginėju ir aš, nedaug liko, bet bijau kad tampyt nemokėsiu
Atsakyti
gražesnė foto bus po savatgalio...... dabar ca tep:

user posted image

mano kol buvo neskalbta buvo kažkoks susisukęs gabaliukas mezginio lotuliukas.gif niekas nė nežiūrėjo ką ten mezgu, ale kai dabar ištampiau tai akys įsmigo - sako ale gražu...... tik nežinau kaip laikys tampymą šitie siūlai. Todėl kitą skarikę megsiu iš plonosios mocherikės su šilku.
Atsakyti
wub.gif nu tikrai graži skara...ir spalva 4u.gif
Atsakyti
graži skara, laukiu kol bus mano jau taip biggrin.gif tik rašta skita sir manoji didesnė, tai užtrunku, o siūlas plonas. jau noriu kitą pradėt, tik margutę arba kreminę, pilką, sesei wub.gif
Atsakyti
na va gržesnė foto. tampymas laikos merino mano vilnelės bigsmile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2012 04 21, 09:29)
na va gržesnė foto. tampymas laikos merino mano vilnelės  bigsmile.gif

Gražu thumbup.gif Jau ir primiršau,kokia graži Aeolian mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2012 04 21, 09:29)
na va gržesnė foto. tampymas laikos merino mano vilnelės  bigsmile.gif

O jau koks mezginio lygumas wub.gif