Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 9 tema

QUOTE(man-patinka-tyla @ 2012 04 16, 10:23)
ačiū labai už paaiškinimą smile.gif
Ta proga dar noriu paklausti blush2.gif : pradedant megzti lygų raštelį nebaigtų akių principu, nuo kiek maždaug akių pradedate lygųjį raštą ir kas kiek maždaug akių pridedate sekančiose eilėse? ar kiekvieną intervalą mezgate po vieną eilę, ar daugiau?
tikiuosi aiškiai surašiau, kas man neaišku...

Susirandi skaros viduriuka,tai 1 eilei nuo centrines akies ismezgi 5-6 ak,pasuki.2 eilei -tiekpat,nuo cent akies - 5-6 akys,pasuki.Tai yra centre mezgama 11-13 akiu.O 3 ir 4 eilese reikia ismegzti 3-4(dazniausiai) ak daugiau.Akiu sk priklauso nuo norimos skaros formos,jeigu numegzta lygioju rastu norima,kad butu daug,ir skaros forma butu pusmenulio,tai 3-4 ak.O jeigu tiesi ir lygioju rastu numegzta butu mazai,tai galima ir po 6-10 akiu. 4u.gif
Atsakyti
user posted image CIA TA TESTUOJAMA SKARA smile.gif Half Hour to Spring
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 16 balandžio 2012 - 12:22
Linaule - čia ta testuojama? bigsmile.gif Kokie siūliukai įdomūs bigsmile.gif Kiek sumezgei? g.gif Graži wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 16 balandžio 2012 - 12:12
QUOTE(aaagnex @ 2012 04 16, 13:12)
Linaule - čia ta testuojama?  bigsmile.gif Kokie siūliukai įdomūs bigsmile.gif Kiek sumezgei? g.gif Graži wub.gif

Siulu nezinau kiek sunaudojau,nes is kamuolio mezgiau ten berods 100 gr buvo,dar kamuoliukas neblogas liko ,virbalai 2,5,o siulai is mociutes spintos,kazkokie su silku vynioti arba tik man taip atrodo ,kad silkas smile.gif
Atsakyti
o cia manoji GAILuser posted image
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2012 04 16, 12:08)
TESTUOJAMA  SKARA  smile.gif Half Hour to Spring

grazi 4u.gif
Atsakyti
o kaip tinkamai išskalbti ir išdžiovinti, ištampyti skaras?
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2012 04 16, 13:08)
CIA TA TESTUOJAMA  SKARA  smile.gif Half Hour to Spring

Linaule, graži gavos thumbup.gif
Aš tai noriu šiandien "damušt" tą mūsų mezgamą su pyne per vidurį (nepamenu pavadinimo), ir tada iomsiuos testuojamosios mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 17 balandžio 2012 - 09:45
Mergaites, baigiu megzt skara "Laminaria". Tai mano pirmoji trikampe ax.gif nors ir su rusu kalba man problemu kaip ir niekad nebuvo, bet niekaip negaliu isikirst, kaip ja uzbaigt doh.gif skaitau ir skersai ir isilgai, nu nedasunta kaip megzt ta baigiamaja eile doh.gif doh.gif gal kuri mezget? gal galit lietuviskai paaiskint? blush2.gif o gal jos visos vienodai uzbaiginejamos? g.gif
Atsakyti
nezinau ar suprasi,pirma aki ismezgi,dedi atgal ant virbalo sumezgi gerai,vel ta aki ismezgi gerai ir vel atgal ant virbalo ir sumezgi vel kartu ir taip kartoji
Atsakyti
mezgu Aeolian, ryt jau mąstau apie finišą cool.gif liko man kokia 20 eilučių, kolkas viskas aišku. Tik sakykit kiek maždaug reikia adatėlių ištampymui? turiu apie 70. Kažin verta pradėt bus tamoymą ar nusipirkt daugiau? kas patyręs tame sakykit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2012 04 16, 13:08)
CIA TA TESTUOJAMA  SKARA  smile.gif Half Hour to Spring

Kai vienspalve tai visai grazi.

QUOTE(son @ 2012 04 16, 15:26)
o cia manoji GAIL

Nu ji man kazkas tokio wub.gif Tik vis eile neprieina jai megzti ax.gif

QUOTE(Avijacija @ 2012 04 17, 17:35)
mezgu Aeolian, ryt jau mąstau apie finišą  cool.gif  liko man kokia 20 eilučių, kolkas viskas aišku. Tik sakykit kiek maždaug reikia adatėlių ištampymui? turiu apie 70. Kažin verta pradėt bus tamoymą ar nusipirkt daugiau? kas patyręs tame sakykit  ax.gif

As sunaudoju apie 90, dar priklauso nuo dydzio skaros.
Atsakyti