Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 9 tema

Mergaitės, gal galit atsiust Gail shemą i el.p. na negaliu aš jos parsisiust, mano kompe rašo kažkokios ten programos reikia, kad atidarytų.
Norisi kažko nesunkaus, o Gail berods tokia ir yra blush2.gif
Ačiū. vigitap@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Snieguro@ka @ 2012 03 13, 13:23)
Mergaitės, gal galit atsiust Gail shemą i el.p. na negaliu aš jos parsisiust, mano kompe rašo kažkokios ten programos reikia, kad atidarytų.
Norisi kažko nesunkaus, o Gail berods tokia ir yra blush2.gif
Ačiū. vigitap@gmail.com

http://photo.qip.ru/...da78/200339379/
Atsakyti

QUOTE(aaagnex @ 2012 03 13, 14:38)
Eksperimentė testuojama Fritillaria 63/135cm Siūlai Atlas 50g/200m 104g

Aaagnex, labai įdomi skarytė thumbup.gif Tokią mielai pati nešiočiau wub.gif
Atsakyti
Mergaitės, jūsų skaros nuostabaus grožio. Žiūrėjau, žiūrėjau, nebeiškenčiau - išsitraukiau senų sūlų ir štai kas gavos. Mano meškučiui nebebus šalta:)
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
o kokia cia skaryte? labai grazi ir schemutes but ne pro sali smile.gif
Atsakyti
Pavadinimo nežinau, radau osinkoj. Raštas labai panašus į Prerijų rožės. Pradžioje būtent jos ir ieškojau. Schemutę bandau nukopijuoti iš dokumento, bet neišeina sad.gif Ryt pabandysiu vel...

Atsakyti
Na tikrai kokia faini 4u.gif
Atsakyti
Man labai panaši į šią http://knitting-club...kite-shawl.html
Atsakyti
Labai graži pilka skara wub.gif

Noriu tokį pastebėjimą padaryt 4u.gif Nieko asmeniško prieš nei vieną neturiu, tai nesureikšminkim per daug ax.gif

Tiesiog labai abai gaila, kai tokios gražios skaros būna ir tokios negražios foto. Suprantu, kad susirinkę čia mezgėjos ne fotografės, bet pasistengus ir su paprasta muiline galima visai neblogų foto išspaust... o tada ir mezginys sublizga, atsiskleidžia... Nes kai foto nieko neina įžiūrėt, tai mes ir matom faktą, kad tai yra skara, daugmaž spalvą, o taip norisi iš arčiau apžiūrėt kaip raštelis dėliojasi iš įvairių siūlų ax.gif

Dar visai smagu būtų, kad parašytumėt pavadinimą (jeigu toks yra), koks maždaug dydis gavosi, kiek ir kokių siūliukų susimezgė 4u.gif Čia, kad nereiktų visko klausinėt mirksiukas.gif

Ar kitoms taip neatrodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 03 15, 10:33)
Labai graži pilka skara wub.gif

Noriu tokį pastebėjimą padaryt 4u.gif Nieko asmeniško prieš nei vieną neturiu, tai nesureikšminkim per daug ax.gif

Tiesiog labai abai gaila, kai tokios gražios skaros būna ir tokios negražios foto. Suprantu, kad susirinkę čia mezgėjos ne fotografės, bet pasistengus ir su paprasta muiline galima visai neblogų foto išspaust... o tada ir mezginys sublizga, atsiskleidžia... Nes kai foto nieko neina įžiūrėt, tai mes ir matom faktą, kad tai yra skara, daugmaž spalvą, o taip norisi iš arčiau apžiūrėt kaip raštelis dėliojasi iš įvairių siūlų ax.gif

Dar visai smagu būtų, kad parašytumėt pavadinimą (jeigu toks yra), koks maždaug dydis gavosi, kiek ir kokių siūliukų susimezgė 4u.gif Čia, kad nereiktų visko klausinėt mirksiukas.gif

Ar kitoms taip neatrodo? g.gif

Aš pritariu tau drinks_cheers.gif
Skaros pavadinimas būtinas, kad neklaidžiot ir neklausinėt 100 kart, o pasirinkti siūlai, išeiga bei skaros dydis - labai naudinga info renkantis skaros modeliuką ar siūlus ax.gif
Atsakyti
Skara Beaded Siūlai Roma. Dydis 50/130cm. Spalva balta. Svoris 44g su karoliukais 4u.gif
user posted image

user posted image
raštas iš arčiau 4u.gif
user posted image
o čia iš visai arti biggrin.gif
user posted image

raštas mezgėsi man sudėtingai. Siūlas ryškiai per plonas paimtas doh.gif Pamažinta pagal originalą trečdaliu iš pločio ir pakartojimų vienu mažiau, nes skara bus mažai mergytei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 15 kovo 2012 - 12:56
aaagnex,labai grazi skara. 4u.gif
Labai geras pastebejimas, drinks_cheers.gif kad i graziai nufotkinta skara maloniau ziureti, wub.gif as labai noreciau ismokti, ax.gif gal kas pasidalyntu kaip tai padaryti. smile.gif
Atsakyti